Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence cok gereksiz bir sey
    =S neden gereksiz mantıklı bir açıklama yapar mısın? nba çok gereksiz işlerle uğraşıyor o zaman.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar su gri sweetten alacagim. Ama beden konusunda sikintilarim var. Acaba L mi yoksa XL mi alsak. Alan urunun bedenlerini deneyen var mi acaba ?
      Ürün bu sabah elime ulaştı genelde xl oluyor ama her nedense xl'ın olmadığı ürünlerde oluyor.

Maalesef bu sweat de olmadı, beden standardı bir türlü sağlanamıyor. Bir üründe xl olurken başka bir üründe l dahi büyük gelebiliyor.

Yani diyeceğim o ki bu ürünün kalıbı baya dar.

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        =S neden gereksiz mantıklı bir açıklama yapar mısın? nba çok gereksiz işlerle uğraşıyor o zaman.
        O dedigin futbolcularla tutmuyo. Alman futbol takimlari senede bunlardan 10 adetten fazla satmiyor. Kulübün bundan zarar edecegi görüsündeyim.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O dedigin futbolcularla tutmuyo. Alman futbol takimlari senede bunlardan 10 adetten fazla satmiyor. Kulübün bundan zarar edecegi görüsündeyim.
          Bırak sen Almanya'yı falan. Bu figürler koleksiyon işidir. Meraklısı alır. Yapılması bir şey kaybettirmez. Koskoca kulüp bundan zarar eder mi? Esnaf yapıyor buna benzer şeyler, onlar etmiyor.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Iki haftada bir maca gitmeyen adam futbolcularin oyuncaginimi alacak? Güldürme beni. Koleksiyon meraklisi almanlarda bile tutmuyosa bizde nasil tutsun?

Yorum

• 2 haftada bir maça gidenler alsa yeter zaten.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ürünü bugün aldım...İyi güzel ürün Xl bedenini aldım , şapkanın kafaya sığmama problemi var , bide cepler birbirine çok uzak hani elini cebine koyduğunda rahat hissetmiyorsun ama zamanla alışılır Onun haricinde güzel bir ürün...

Bu arada TS Club'ı çok eleştiriyoruz felan ama bugün Mecidiyeköy'de bide GS Store'ye girdik arkadaşla...Arkadaş gassaratylı 1 saat döndü dolandı alacak ürün bulamadı...Hiçbir üründe GS arması kullanılmamış sarı-kırmızı ürün çok az...Yani GS Store bizden çok daha kötü durumda...
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Allah aşkına Piotr'un boynundaki ürün, Trabzonspor.com.tr'ye eklensin..Allah aşkına.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah aşkına Piotr'un boynundaki ürün, Trabzonspor.com.tr'ye eklensin..Allah aşkına.
                    Aynı şekil bende boyunluk beklemekteyim..
                    aynen aynen

Yorum

• Bi koysalar siteye patlama yapacaklar haberleri yok
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 08.02.2011, 01:07.

Yorum

• kış bitmeden koysalar şu ürünü hakketen. üründe sadece TS logosu var değilmi? Mavisi varmı acaba?
                        181' PARS Squadron

Yorum

• Mail de attık, halâ koymadılar siteye.

*
                          La Hürgün, atmadın mı yoksa mail beni mi kandırıyorsun?..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mail de attık, halâ koymadılar siteye.

*
                            La Hürgün, atmadın mı yoksa mail beni mi kandırıyorsun?..
                            Sadece 1 mail olsa iyi o günden beri 4-5 kere attım valla hatta forumun linkini verdim burda da istek var gerçekten kulüp kâr edebilir dedim ancak cevap yok bu sefer..
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Mailleri eksiltmeyelim kış mevsimi bitmeden o boyunluğu çıkarttırmamız gerek.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Can alıcı şöyle her zaman giyilecek ürün sayısı gerçekten az.

Kaliteli mallar çıkarmalarını bekliyorum.

Aldığım çoğu şeyi giymiyorum malesef.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim