İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Ürün bu sabah elime ulaştı genelde xl oluyor ama her nedense xl'ın olmadığı ürünlerde oluyor.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar su gri sweetten alacagim. Ama beden konusunda sikintilarim var. Acaba L mi yoksa XL mi alsak. Alan urunun bedenlerini deneyen var mi acaba ?
Maalesef bu sweat de olmadı, beden standardı bir türlü sağlanamıyor. Bir üründe xl olurken başka bir üründe l dahi büyük gelebiliyor.
Yani diyeceğim o ki bu ürünün kalıbı baya dar.
Yorum
-
O dedigin futbolcularla tutmuyo. Alman futbol takimlari senede bunlardan 10 adetten fazla satmiyor. Kulübün bundan zarar edecegi görüsündeyim.İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle=S neden gereksiz mantıklı bir açıklama yapar mısın? nba çok gereksiz işlerle uğraşıyor o zaman.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bırak sen Almanya'yı falan. Bu figürler koleksiyon işidir. Meraklısı alır. Yapılması bir şey kaybettirmez. Koskoca kulüp bundan zarar eder mi? Esnaf yapıyor buna benzer şeyler, onlar etmiyor.İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO dedigin futbolcularla tutmuyo. Alman futbol takimlari senede bunlardan 10 adetten fazla satmiyor. Kulübün bundan zarar edecegi görüsündeyim.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Iki haftada bir maca gitmeyen adam futbolcularin oyuncaginimi alacak? Güldürme beni. Koleksiyon meraklisi almanlarda bile tutmuyosa bizde nasil tutsun?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-

Ürünü bugün aldım...
İyi güzel ürün Xl bedenini aldım , şapkanın kafaya sığmama problemi var , bide cepler birbirine çok uzak hani elini cebine koyduğunda rahat hissetmiyorsun ama zamanla alışılır
Onun haricinde güzel bir ürün...
Bu arada TS Club'ı çok eleştiriyoruz felan ama bugün Mecidiyeköy'de bide GS Store'ye girdik arkadaşla...Arkadaş gassaratylı 1 saat döndü dolandı alacak ürün bulamadı...Hiçbir üründe GS arması kullanılmamış sarı-kırmızı ürün çok az...Yani GS Store bizden çok daha kötü durumda...
'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
Aynı şekil bende boyunluk beklemekteyim..İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Allah aşkına Piotr'un boynundaki ürün, Trabzonspor.com.tr'ye eklensin..Allah aşkına.
aynen aynen
Yorum
-
-
Sadece 1 mail olsa iyi o günden beri 4-5 kere attım valla hatta forumun linkini verdim burda da istek var gerçekten kulüp kâr edebilir dedim ancak cevap yok bu sefer..İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMail de attık, halâ koymadılar siteye.
*
La Hürgün, atmadın mı yoksa mail beni mi kandırıyorsun?..
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum