Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya birsey merak ettim bordomavi.net in sanirim üyeler için ürettigi t-shirtler var.. bazi resimlerde gördüm..ben de istiyorum nasil temin edebilirim..
    TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi
      Futbolcularin minik biblolari olsa.

İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

oooffff offf Hasan... Ben bu forumun kim bilir hangi kösesinde "karikatürize edilmis futbolcu biblolarindan takim kurmak istiyoruuummmm, NBA'de yapmislar, UK'da futbol için deyapmislar, hem de degisik formalarla degisik seriler yapmak istiyorum" diye yazmistim. Allah bilir o zamanlar daha internet bile icat edilmemisti, o kadar zaman geçti, hala ses yok

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

bahsettiginiz biblolara bi kaç örnek

nedved

raul gonzales

djibril cisse

İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
      Fatih abi bu karikatürizeler hep ilgimi çekmistir.Bunlardan gerçekten yapilmali

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
      su biblolardan isteyen varsa bulabilirim..bunlarin disinda rooney-okocha-scholes-drogba-bellamy-silvestre ve baska bir adet nedved var..fiyatlari 10 ytl..satilmamissa yardimci olabilirim

Bir zamanlar bu muhabbet geçmisti.GeçenFenerium'a gittim bir de ne göreyim bu biblolardan var.1 hafta sonra bizim oradaki bir kirtasiyede Fenerbahçe-Galatasaray-Besiktas için yapilmis bu biblolardan var.

Yapan sirket BobbleDobbles.Fiyatlar 12,50 ytl civarinda.

Simdi oturup bunlara bakalim böyle.Edited by: #10 Fietra
      keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak Talhaosman tarafından gönderildi

Bence gömlek pantolon türü giysilere de agirlik verilmelidir. her yerde t-shirt türü spor giysiler giyemiyoruz

evet bence gömlekte olmali.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Su giysi isini anlayan birilerine biraksalar Ts-CLUB parayi götürecek walla. Giysilerin kreasyonu tamamen rezil bence... taklit edilerek çiziliyor. biraz paraya kiyip adamakilli birine verseler su isi deli gibi para götürecekler...

Yorum

• yeni projeler lazim çok degisik seyler olmali. mesela elektronik isine bi el atabilseler küçük çapli da olsa mesela mp3 çalar falan
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Orjinal ZIPPO cakmak yapilmalidir üzerinde TS logosu olucak... cok güzel olur.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi
                Su giysi isini anlayan birilerine biraksalar Ts-CLUB parayi götürecek walla. Giysilerin kreasyonu tamamen rezil bence... taklit edilerek çiziliyor. biraz paraya kiyip adamakilli birine verseler su isi deli gibi para götürecekler...

aynen daha önce bende dedim walla hersene iyi bi transfer yapariz ts clubun geliriyle..
                TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                  Orjinal ZIPPO cakmak yapilmalidir üzerinde TS logosu olucak... cok güzel olur.

aynen ya söyle üstüne güzelce islenmis bir ts logolu zippo harika olur
                  TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• İlk olarak keramiya tarafından gönderildi

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                    Orjinal ZIPPO cakmak yapilmalidir üzerinde TS logosu olucak... cok güzel olur.

aynen ya söyle üstüne güzelce islenmis bir ts logolu zippo harika olur

neredeyse her takimin var,gerci bizimde var ama orjinal degil 4-5 sigaralik zippo [img]smileys/smiley1.gif[/img]

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• su biblo isi baya güzel bence. ama dahada iyi olabilir. NTV de ki bi basketbol programinda sunucunun masasinin üzerinde var böyle basketci biblolari . çok hos görünüyorlar. yapilsa bayada ilgi görür bence..
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ürünler kaliteli olsun.... Futbolcularin maskotlari yapilabilir...

Yorum

• <DIV>Bence günlük giyilebilecek seyler üretilmeli ne biliim kot pantolon falan</DIV>
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi
                            <DIV>Bence günlük giyilebilecek seyler üretilmeli ne biliim kot pantolon falan</DIV>

giyim isine girilmeli ama abartmadan

simdi kim gidip alir ts kotu gömlegi kazagi herkes te marka takintisi var azolsada o yüzden kimse markalar varken ts kotu almaz o is yas

ama giysi olayina nasil girilir mesela polarlar yapilmali igneleyici t shirtler pijama altlari evde giyilicek sortlar vs. bunlarin üstünden gidilmeli günlük yasantimizda giyilcek ürünlerin çok tutucagini sanmam

Yorum

• simdi dogruya dogru ts kotu almam..niye almam yaptiklari mallar ortada kim bilir kotu nasil yapar bunlar..o kadar zengin degiliz malesef..
                              TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• Biblo gerçekten çok güzel olur ve ilgi görür kesinlikle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X