biraz uçtun galiba [img]smileys/smiley36.gif[/img]burda en basit seyi yaptiramiyoz [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
ürünlerimizden bazi konularda sikayetim var. örnek verecek olursak esofmanlarimizdaki reklamlar. AVEA COLATURKA reklamlari esofmanlara baski yapildigi için bi kaç yikama sonra sökülüyor. bu reklamlarin daha saglam yapilmasinin yolu bulunmali. bu reklamlar sökülünce esofmani berbat bi hale sokuyor. sirf bu yüden sevdigim esofmani yada baska ürünü almiyorum. benim gibi düsünen çok fazla kisi var. yada bilmeden alanlardan aldigina pisman olanlar.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
birde kiz çocuklari içinde yelfaze genisletilmeli mesela etek yada küpe bilezik ne bilim birsürü sey kizima bordo mavi askini simdiden asilamam için sart yoksa adi dayisi fener tulumlarini almis gelmis yeminle çok güzel isitiyorlar sobada müthis yandilar.
Yorum
-
bir bere yaptilar, çubuklu olan bereden bahsediyorum, gittim almaya kalmadi dediler,abartisiz benden sonra gelen en az 6-7 kisi bereyi sordu ben içerdeyken, hepsine yok dediler, üretilmez mi dedik, yok artik üretilmez dediler, sonra istanbulda bulurum dedim, iki gün önce cevahire gittim, orada da yok dediler üretilmez dediler, bu ne istir anlamadim, bu kadar tutulan ve satacagi kesin olan bir ürünün devami niye gelmez, anlasilir sey degil, tamamen bir vurdumduymazlik, ondan sonra beklersin ki taraftar gelsin ts cluptan alisveris yapsin, aklim almiyor böyle bir olayi...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildibir bere yaptilar, çubuklu olan bereden bahsediyorum, gittim almaya kalmadi dediler,abartisiz benden sonra gelen en az 6-7 kisi bereyi sordu ben içerdeyken, hepsine yok dediler, üretilmez mi dedik, yok artik üretilmez dediler, sonra istanbulda bulurum dedim, iki gün önce cevahire gittim, orada da yok dediler üretilmez dediler, bu ne istir anlamadim, bu kadar tutulan ve satacagi kesin olan bir ürünün devami niye gelmez, anlasilir sey degil, tamamen bir vurdumduymazlik, ondan sonra beklersin ki taraftar gelsin ts cluptan alisveris yapsin, aklim almiyor böyle bir olayi...
Belki futbolculara özeldir[img]smileys/smiley5.gif[/img]keyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
İlk olarak corleone tarafından gönderildibir bere yaptilar, çubuklu olan bereden bahsediyorum, gittim almaya kalmadi dediler,abartisiz benden sonra gelen en az 6-7 kisi bereyi sordu ben içerdeyken, hepsine yok dediler, üretilmez mi dedik, yok artik üretilmez dediler, sonra istanbulda bulurum dedim, iki gün önce cevahire gittim, orada da yok dediler üretilmez dediler, bu ne istir anlamadim, bu kadar tutulan ve satacagi kesin olan bir ürünün devami niye gelmez, anlasilir sey degil, tamamen bir vurdumduymazlik, ondan sonra beklersin ki taraftar gelsin ts cluptan alisveris yapsin, aklim almiyor böyle bir olayi...
Belki futbolculara özeldir[img]smileys/smiley5.gif[/img]
yok yaw Trabzonda sagda solda görüyordum insanlarda, olay hiç satilmadi degil, satiliyordu kalmadi ve üretilmiyor olayi, aklim almiyor böyle bir fiyaskoyu...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
Leekens zamanindan kalma mavi üzerine bordo lekeli forma! O kadar makbule geçer ki... Habu formadan elinde olup tasatmak isteyen olursa lütfen özel mesaj göndersin. (Yok eger açiktan yazarsa ihaleye çikar da pahaliya gelir maazallah[img]smileys/smiley4.gif[/img])
Edited by: oflubektasBİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
ben kupa bardak diyorum.
ama siradan kupa bardak degil. disi siyah. normal olarak siyah kaliyor. içine sicak su koyunca bardak içine konulan resim meydana çikiyor. bardak soguyunca yine eski siyah halini aliyor.
düsünün her futbolcunun takimin ve degisik photosop uygulamali Trabzonspor resimleri ile bunun yapildigini. bence çok iyi bir hediyelik esya olurBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
bu kis bere üretti|er dikine cizgi|i.. c0k güze|di..mavi üzerine b0rd0 cizgi|i ... gittim ki tükenmis.. tükenmesi bi|e mut|u etti beni as|inda''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum