bizim tsclupler neden teker teker kapanıyor ?????????? beylikdüzü??????
ben bu kadar basiretsiz bir anlayış görmedim ne ürün bulabiliyoruz ne de beden yeni ürün desen oda çıkıyor insan hiç birşeyden almaz anlarım ama giter bakar bu rakipler ne yapıyor ne bok yiyorlar diye ve bunlara yaptıklarının 4/1 yapar. ama ne hikmetse siz çok güzel yapıyorsunuzya işinize gelmiyor bakmak. bence merter de dükkan işleten esnaflar ve de işportacılar sizen daha iyi çalışıyorlar. çünkü adamlar şimdiden bahar sezonu ürünleri raflara asmaya başlatılar ama sizde bir hareket olduğunu zannetmiyorum.
kendime birşeyler almak istesem ilk olarak tsclup bakıyorum ama ürün bulmak ne haçet araki bulasın ürünü buldun hadi benden yok bekleki gelsin oda ya gelir yada gelmez offfff allahım offffffff
arkadaşımla bir kuş takımının mağazasına gittim adam ne alacağına karar veremiyor biz ise 10 ürün arasından seç beğen al oynuyoruz ha bu arada bana sakın ne 10 tane ürünü bizde 30 ürün var değipde karşıma formalarla çıkmayın sakın ben insanın günlük hayatında giye bileceği ürünleri söylüyorum eğer bir kıyaslama yapılırsa sonuç çok açık orta da hiç yapmayın gitsin
açılan mağazalar bir bir kapanır bu neya bülent ecevit'i geçdiniz
istanbulda maç olur tsclup yokkkkkkk
istanbulda mağaza açılır ürün var bedennnnnnn yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ürün alırsın 3 yıkamada boyası çıkar
ürün alırsın tsclup arkasında durmaz
forma alırsın yazılar ve arma çıkar gidersin tsclup olur böyle şeyler terler
ama bir gün basınıda alıp geleceğim merkeze verdiği okadar paraya da acımayacağım ve yakacağım onları orada sizin gibi basıretsiz yöneticiler yüzünden sizin harbi geçiriyoruz
ya allah aşkına bu tsclup ne var allah aşkına
ha şunuda söyleyim yukarda allah ver bu güne kadar aldığım en iyi ve boyası çıkmayan ürün kapşonlu gri üzerine trabzonspor amlemi olan ürün hoş onunda rengi solmaz gri olduğu için çıkarmıyor yoksa oda çokdan su koyuvermiş olacakdı
artık burada bitirmek istiyorum yoksa yazsam sabaha kadar yazmak zorunda kalacağım ve ben sabah erken kalkmam lazım inşallah bu mail bir cevap gelir çünkü ürünlerle ilgili bazı sıkındılarım olduğunda mail atmışdım sonuç sıfır bu tsclup her zaman sıfırcı olacak bizim gözümüzde bu gitişle
ben canım ailem paketini aldım elime ulaştı yanlız resimde gösterdiği gibi tscell reklamı kollarda değil arkadada yok ülker ise kolda yinede memnun kaldım zayıf olan arkadaşlar ise cocuk formasını giyerim diye düşünmesin arma cok ufak
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Ya olmaz artık böyle şey kış sezonunda sweat çıkarıyolar siyah kapşonlu önünde Trabzonspor yazan Ceyhunun giydiği.. 1 aydır siteye giriyorum almak için.. Üründen yok.. Hiçbir beden yok. Dalga mı geçiyorlar ya bizimle?
Trabzonda 3 eziklerin formasıyla gezen adam görmek bana acı verir gerçekten 80 ilde dolaşıyorlar 1 ildede dolaşmasınlar veya dolaşsınlarda kafaları gözleri yarılsın
Şayet ben Trabzon'da yaşasaydım ve Uzun sokakta gezen formalı bir ezik görsem takılırdım.Hiç birşey yapamazsam lafla ezerdim,psikolojik baskı yapardım.
TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Nike ın kapşonlu ürünü girayın üstten giydiği ürün sitede tekrardan satışa sunulmuş fakat sitede showroomda gözüktüğüne göre önünde türk telekom reklamı eklemişler.daha öncede bu reklam yoktu.eğer reklamlı hali satılıyorsa kötü bi görüntü oluşturmuş açıkçası.
bizim bu sezon 3. renginiz gri olacaktı hamsiyi andırsın diye bari önümüzdeki sezon olsun
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Nike ın kapşonlu ürünü girayın üstten giydiği ürün sitede tekrardan satışa sunulmuş fakat sitede showroomda gözüktüğüne göre önünde türk telekom reklamı eklemişler.daha öncede bu reklam yoktu.eğer reklamlı hali satılıyorsa kötü bi görüntü oluşturmuş açıkçası.
Yorum