Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dangerli_death tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en güzeli siteden almak ürünleri, zahmeti yok, ne istersen iki gün içinde geliyor. ts clubdaki herşey yok belki ama ts club olmayan yerler için en ideali.
    güzel diyorsunda sitedende alınmıyorki ben ürün beğendim stoklarda yok diyor hadi ürün geldi bu sefer taraftar kartının indirimini kabul etmiyor anlamadım ben bir şey milletin yönetimi ürün alsınlar diye bas bas bağırır bizimkilerde satmamak için bağıracaklar nerdeyse profosyenelleşmek lazım artık
    Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• İlk olarak mehmetali61_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      güzel diyorsunda sitedende alınmıyorki ben ürün beğendim stoklarda yok diyor hadi ürün geldi bu sefer taraftar kartının indirimini kabul etmiyor anlamadım ben bir şey milletin yönetimi ürün alsınlar diye bas bas bağırır bizimkilerde satmamak için bağıracaklar nerdeyse profosyenelleşmek lazım artık

evet bazen öyle ufak tefek sorunlar oluyor, siteyi daha kapsamlı hale getirmeleri lazım, herşeyin orda mevcut olması lazım, gerçi yavaş yavaş doldurdular baya eşyaları ilk başta çok şey yoktu. herleye rapmen, ts club olmayan illere dermandır. ancak kesinlikle daha iyi organize edilip yönetilmesi lazım.

Yorum

• ben ist serkan gecen ist bakirköydeki ts clup gittim ve aradigim hiç bir şeyi bulumadim bunun aynisi olarak beylikdüzünde mükemmel yeni ts clup gittim ama ne yakizki trabzonspor ürünleri cok az sayida ben burdan yönetime sesleniyorumm lüften ist daki ts clup leri böş birakmayinn onlarda ne kadar cok ürün olursa bizde alirizz lüften
        En son serkan3461 tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 08:39.

Yorum

• T-short ve Sweetler daha çok seçenekli olsun mesela .

Yorum

• Aynen katılıyorum Pirana ve Hamsili tişört neden çıkmıyo hala ya
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Tribünden kareler içeren bi t-short olsa mesela ...

Yorum

• T-shirt mevsimi olmadığı için çıkmıyor olabilir.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• cok guzel fikirler var bence dikkate alınmalı hepsi yapılmalı

Yorum

• iyii geceler arkaşlar sizden rica ediyorum sizde belirtin ist daki ts clup mağzalarri istedimiiz ürünler yok külüp bunlari göz ardi ediyorr neden yollamiyor bunu aciklasin siteden almak zorunda degilizz ürünleriimizi lüften arkaşlarr sizde msj yazinn ist bulunan 3 tane ts clup mağzasina gittim bakirköy beylizdüzü ve mecidiyeköy ne yazikki durum aynii yönetimm burdan size sesleniyoruzz ist da ki trabzonlu olarakalişveriş yapmak istiyorm külübe bizde destek olmaz istiyoruzz

Yorum

• Atkı , pantolon bile bordo mavi olabilir . Denenebilir aslında .

Yorum

• O Hamsili ve Piranhali T-Shirt var bende Almanyada giyiyorum valla herkez gülerek hayran kaliyor
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• istanbuldaki ts club'lar çok eksik,yönetim daha fazla ilgilenmeli..
                          Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.

Yorum

• bende istanbldaki ts cluba gitmeyi dusunyrm internetten bi fular gordum trabzon sporun cok hosuma gitti gitsem yenisahradaki ts club ta bulamazmym

Yorum

• bugün oftaki ts clup tan
                              trabzon bir sevda trabzonspor bir destan atkısı
                              bizim saatimiz 61 dakika atkısı
                              lacivert alt eşortman
                              uzun zamandır isteğinim uzun kollu çubuklu formamı aldım ama formanın arkasına daha ülker relamları gelmemişti bende trabzoncell yazdırdım
                              NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim