Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS-012 A-B LCR PANTOLON GRİ
KDV dahil: 35,00 TL

Bir adet M beden sipariş edilmiştir.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Üstteki daha güzel...İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sizce hangisi daha güzel ikisinden birini alıcam
Yorum
-
1 nolu resimdeki polardan geçen kış aldım çok güzel ve kullanışlı =İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sizce hangisi daha güzel ikisinden birini alıcam
ama 2 nolu ürün çok daha güzel ama bu aylarda giyilmesi zor ince ve bedenleri çok büyük sipariş veririken dikkat edin bu konuya S bedeni L bedeni kadar büyük..
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
öyle değildir ya...senin denediğine yanlışlıkla S etiketi koymuşlardır...İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleS bedeni L bedeni kadar büyük..
S ile L arasına Mediuuuum kadar fark var
Bordo Mavi
Yorum
-
alltakinde TS amblemi yok diye öyle gelmiştir belkiİlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede üstteki daha güzel

sol tarafa (giyince sağ taraf) formalardaki gibi bir amblem yapıştırılsa belki çok daha güzel gözükür..Bordo Mavi
Yorum
-
Faik bak nasi benle inatlaşayisunİlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle değildir ya...senin denediğine yanlışlıkla S etiketi koymuşlardır...
S ile L arasına Mediuuuum kadar fark var
yerinde gittim gördüm inceledim diğer ürünlere göre çok büyük bedenleri
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum