Fiyatlar uygun ancak üzerimize giyince pazar malı görüntüsü taşıyor biraz. Belki kaliteli ürün fiyat artışına sebebiyet verecektir ancak her kesime uygun birşeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle giyinince diğer takım taraflarına bizim neden yok dedirtecek tek bir ürünümüz yok ne yazık ki...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Ya şimdi öyle ürüne bakıp geçmemek lazım detaya inmek lazımİlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇOK AMAÇLI BANDANA 09/10
KDV dahil: 10,00 TL

Öncelikle Üst satırda yazan kelimeleri yazayım
Marjinal - Diksiyonel - Dikişsiz- Antibakteriyel- Antistatik- U. V. - Termal Etki
Marjinal dediği kafaya yukardan bağlama son dönem üniversiteli modası ya böyle gugula gibi Marjinal olan özellik bu
Antibakteriyel dediği de ağzını ve burnunu kapatmış peçe gibi bu özellik yani antibakteriyel özellik var domuz gribi ve türevi bulaşıcı hastalıklardan Lisanslı ürünlerimizle korunabileceğiz.
Diksiyonel özelliği ise sadece ağız kapalı olan resim var konuşmayı ve boş konuşmayı engelliyor olabilir veya ağız yoluyla bulaşacak hastalıkları
Termal etki ise baştan 6. resimde açık ve net olarak anlatılmış ki yaklaşık yarım saat güldüm Konu mankenimizin gözleri kapatılmış termal görüş sıfır adam mı kaçırıyorsun direk göz kapatmak için bu lisanslı ürünü kullanacağız
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇOK AMAÇLI BANDANA 09/10
KDV dahil: 10,00 TL

buff u kopyalamışız ya süper.. bunun orjinal buff markası barcelona ya yaptığı ürünler de vardı resmini bulamadım şuan.. Gerçekten çok kullanışlı bir şey, distribütörü arkadaşlarım yaz kış kullanılabilecek tarz bişey..
Nasıl kullanılcağını merak edenler için video paylaşıyım bi de
En son büyükdurmuş tarafından düzenlendi; 09.12.2009, 09:21.Yılmaz Özdil, “Bu sene Trabzonspor şampiyon olunca, bizim Türk basınının suratının alacağı hali merak ediyorum.”
Yorum
-
Dün akşam almak için Mecidiyeköy şübeye gittim fiyatı 30 lira ama bedeni sadece L vardı.İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşunun fiyatını bilen var mı ?
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
Tamam erkek ürünü ama yinede bedenlerinde sorun varİlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerkek ürünü olduğu içindir angel
erkek ürünlerinde S beden her zaman üzerime olurdu bu ürünler inanılmaz büyük
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
Varlıbaş holding Trabzonda yapılan alışveriş merkezine Ts club için üçretsiz mağaza tahsis edecekmiş...
Kutluyoruz kendilerini.
..
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Zannedersem Ataparktakine olacak..İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun.
Tanımam etmem ama Varlıbaş Holding adı bu güzellikle hafızamdan çıkmaz artık.
Gökhan abi bu mağaza Atapark mı yoksa Cevahir dekine mi olacak ?
Haberin detayı haber61 sitesinde yapıştırırsan sevinirim burçak..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
hakkaten çok kullanışlı bişeydirama..hemen siparişettim bi tane...İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şimdi öyle ürüne bakıp geçmemek lazım detaya inmek lazım
Marjinal - Diksiyonel - Dikişsiz- Antibakteriyel- Antistatik- U. V. - Termal Etki
Marjinal dediği kafaya yukardan bağlama son dönem üniversiteli modası ya böyle gugula gibi Marjinal olan özellik bu
Antibakteriyel dediği de ağzını ve burnunu kapatmış peçe gibi bu özellik yani antibakteriyel özellik var domuz gribi ve türevi bulaşıcı hastalıklardan Lisanslı ürünlerimizle korunabileceğiz.
Diksiyonel özelliği ise sadece ağız kapalı olan resim var konuşmayı ve boş konuşmayı engelliyor olabilir veya ağız yoluyla bulaşacak hastalıkları
Termal etki ise baştan 6. resimde açık ve net olarak anlatılmış ki yaklaşık yarım saat güldüm Konu mankenimizin gözleri kapatılmış termal görüş sıfır adam mı kaçırıyorsun direk göz kapatmak için bu lisanslı ürünü kullanacağız
izleyin görüceksiniz
Yorum
-
Varlıbaş Holding'in gayrimenkul geliştirme, inşaat ve müteahhitlik kuruluşu olarak 1980 yılında kurulan VARYAP Varlıbaşlar Yapı San. Ve Tur. Yat. Tic. A.Ş (VARYAP), iş modelinde finansman, inşaat, pazarlama ve satış gibi aşamaları da içeren gayrimenkul geliştirme faaliyetinde önemli bir deneyime sahiptir. Toplam 1000 çalışanıyla; altyükleniciler ve çözüm ortakları dahil 10.000'den fazla kişiye doğrudan ve dolaylı istihdam sağlayan VARYAP yurtiçindeki başarılı projelerinde dünyanın çokuluslu firmalarıyla işbirliği yapmış Türkiye'nin lider inşaat şirketlerinden biridir.İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun.
Tanımam etmem ama Varlıbaş Holding adı bu güzellikle hafızamdan çıkmaz artık.
Gökhan abi bu mağaza Atapark mı yoksa Cevahir dekine mi olacak ?
Alışveriş Merkezi Projesi / Trabzon Kentin merkezi olan Atatürk Meydanı 'na yaklaşık 1 km mesafede, yoğun araç ve yaya sirkülasyonunun bulunduğu son derece merkezi bir alanda tasarlanmıştır.
Yani ATAPARK'taki Alışveriş Merkezi...
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şimdi öyle ürüne bakıp geçmemek lazım detaya inmek lazım
hahahahahaha ççç ççç çççç çççççç"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
vay anasınıİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa şimdi öyle ürüne bakıp geçmemek lazım detaya inmek lazım
hemen sipariş ediyorum bir tane
kulübümüz bizi tahmin ettiğimizden daa-ha çok düşünüyormuş
özellikle diksiyonel olayına bittim
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Video yu izledim şahane yahuİlk olarak jerry_f tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakkaten çok kullanışlı bişeydirama..hemen siparişettim bi tane...
izleyin görüceksiniz
http://www.youtube.com/watch?v=pperW4PKeSw
Alacağım birtane
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum