Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
-
aynen yle hocaya özel ürettmmiş satışa çıkmayacakmış ts cluba sosyal medya üzerinden sordumİlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim de dikkatimi çekmişti, bir an ts club ürünü sanmıştım ama joma ürünüymüş. Bu ürünü satışa çıkartmayabilirler. Sonuçta birkaç ay kaldı ligin bitmesine.
şu kombin de berbat olmamış mı
Tekke'nin tüm havasını almış
MRA'ya dönmüş
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Joma ürünleri çok fena hayal kırıklığı yarattı. Ts club ürünleri daha kaliteli ve güzel oldu. Hele ki Şenol hocanın son basın toplantısında giydiği eşorfman takımı çok klas.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen yle hocaya özel ürettmmiş satışa çıkmayacakmış ts cluba sosyal medya üzerinden sordum
şu kombin de berbat olmamış mı
Tekke'nin tüm havasını almış
MRA'ya dönmüş
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Genelde seronomi ürünleri mağazalarda vardı. Beyaz, mavi ve mozaik desenli üstleri mağazalarda gördüm. Ama şimdi sitede maviyi ben de göremedim. Demekki ürün bitmiş. Artık yeni sezona nasipİlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep maçı serenomi idi yanlış hatırlamıyorsam...Mavi eşofman üstü vardı....Sitede bulamadım....Her ürün satılmıyor mu acaba?...YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
buna benzer bir atkı dün ekrem imaronun üzerinde vardıİlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftarın atkı kültürü yok tamam da
kulübün de pek bu konuya kafa yorduğu yok
şikeciler maçına gittiğimde atkı alayım dedim stadın altındaki ts clubta üç çeşit atkı vardı
çeşit yetersiz
ürünler maç için uygun değil
ciddiyetsizlik dikkat çekici (şb maçı 40 bin kişi geliyor, şampiyonluk sezonu naylon atkısını satıyorsun hala yazık)
bunlar da güncel modeller
bordo mavi atkı yok

kargalar ve gs şu tarz atkılar çıkartıyor
en çok bordo maviye yakıştığını düşünüyorum
ama yok
gidip bi tane de aston villa atkısı alırız napalım
orijinal ürün mü çakma mı neydi bilemiyorum
yaz geliyor yeni model çıkarmışlar mıdır
yaparlar
heyecanlandım
çakması da olsa alırım
*** vallaha çıkarmışlar
En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 17.03.2025, 17:58.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
-
-
önceki paylasimdan belliydi ztn bu forma olacagi, en kötü Tekke formalari arasindadir ama iste Tsclub tarafindan yapilmis oldugu için kolaylarina geldi, fiyat olarak da uygundur diye düsünüyorum...
Kappa olanini çikarsinlar ya da papila sezonunkini, alalimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak sefer a. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönceki paylasimdan belliydi ztn bu forma olacagi, en kötü tekke formalari arasindadir ama iste tsclub tarafindan yapilmis oldugu için kolaylarina geldi, fiyat olarak da uygundur diye düsünüyorum...
Kappa olanini çikarsinlar ya da papila sezonunkini, alalim
1600 tl..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
1000 olsa tamam, 1600 fazla olmus açikçasi... ne anladik bu istenİlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1600 tl..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bizim kulübün aklına sürümden kazanmak gelmiyor işte.. TS club imal ediyor zaten..yap yap bas piyasaya..millet gidip korsanını kemeraltından almasın 200 TL'yeİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1000 olsa tamam, 1600 fazla olmus açikçasi... ne anladik bu istenBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum