Herşeyden önce şu ürünlerin fiyat politikasını değiştirseler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTE2OQ==.aspx
Şık bir ajanda arkadaşlar...
Ben alıp 1 tane hediye ettim bile...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
Madem böyle bir paket çıkaracaklardı(82 kampanyası) bu kadar reklama, taraftarı bu kadar beklentiye sokmanın anlamı neydi? 82 Geliyor...Denilince şunlardan başka her şey geldi akla.Resmen ellerine, yüzlerine bulaştırdılar işi.Beklentiye sokmaları bir yana fiyat da çok pahalı.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
10 gün önce verdiğim sipariş henüz elime ulaşmadı,
bir sorun vardır heralde yoksa 10 gün sürmemesi lazım,
bugün Cumartesi kapalı değilse arayım bakalım Ts Clup'ı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 gün önce verdiğim sipariş henüz elime ulaşmadı,
bir sorun vardır heralde yoksa 10 gün sürmemesi lazım,
bugün Cumartesi kapalı değilse arayım bakalım Ts Clup'ı.
baktım yeni bir mail gelmiş dün akşam 16.30 itibarı ile,
bugün verdik kargoya 7 gün içinde elinizde olur diyor
valla ayıp yaa.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bu yeni Smartphone'lar icin korumalik yapabilirler mesela, rengi siyah üzerinede logo ve altinada Trabzonspor yazdilar mi tamamdir. Beyazida olur tabi..
Baya amatörce oldu, ama sadece ne demek istedigimi anlatabimek icin...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Genel anlamda fiyat konusunda biraz sikinti yasansa bile, son bir kac senede Merchandising konusunda asdigimiz mesafeyi görmemekten gelmek yanlis olur. Hele hele ürün coklugu konusunda gercekten büyük mesafe kayit ettik."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
82 deyince ne anlamamız gerekiyor? 82 hediye paketi. Sonunda içinden çıkan ürünlerde kalite sorunu olduğunu, 82'nin ise "Hediye" paketinin fiyatı olduğunu öğreniyorum. 82 diye paket fiyatını gözümüze sokmanıza gerek yoktu. Bekleyin geliyor, heyecan falan.. Kulübümü seviyorum diye bir kalp yapmışlar tanıtımında ama insanları aldatmanın da manası yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
http://www.markafoni.com da Trabzonspor ürünleri şuan indirimli olarak satıştaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum