Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herşeyden önce şu ürünlerin fiyat politikasını değiştirseler...
    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Şık bir ajanda arkadaşlar...
      Ben alıp 1 tane hediye ettim bile...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTE2OQ==.aspx

Şık bir ajanda arkadaşlar...
        Ben alıp 1 tane hediye ettim bile...
        hayret, güzel düşünülmüş bir ürün
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Madem böyle bir paket çıkaracaklardı(82 kampanyası) bu kadar reklama, taraftarı bu kadar beklentiye sokmanın anlamı neydi? 82 Geliyor...Denilince şunlardan başka her şey geldi akla.Resmen ellerine, yüzlerine bulaştırdılar işi.Beklentiye sokmaları bir yana fiyat da çok pahalı.
          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Çok güzelmiş yaaa. Helal olsun çıkarana inşallah Yenisahra'daki mağazada da vardır.
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 10 gün önce verdiğim sipariş henüz elime ulaşmadı,
              bir sorun vardır heralde yoksa 10 gün sürmemesi lazım,
              bugün Cumartesi kapalı değilse arayım bakalım Ts Clup'ı.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10 gün önce verdiğim sipariş henüz elime ulaşmadı,
                bir sorun vardır heralde yoksa 10 gün sürmemesi lazım,
                bugün Cumartesi kapalı değilse arayım bakalım Ts Clup'ı.
                Aramadan önce sipariş koduna bakıyım dedim sorarlarsa diye,
                baktım yeni bir mail gelmiş dün akşam 16.30 itibarı ile,
                bugün verdik kargoya 7 gün içinde elinizde olur diyor
                valla ayıp yaa.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• 82 paketindeki eldiven tek satılmıyor mu ?

Yorum

• Bu yeni Smartphone'lar icin korumalik yapabilirler mesela, rengi siyah üzerinede logo ve altinada Trabzonspor yazdilar mi tamamdir. Beyazida olur tabi..

Baya amatörce oldu, ama sadece ne demek istedigimi anlatabimek icin...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Genel anlamda fiyat konusunda biraz sikinti yasansa bile, son bir kac senede Merchandising konusunda asdigimiz mesafeyi görmemekten gelmek yanlis olur. Hele hele ürün coklugu konusunda gercekten büyük mesafe kayit ettik.
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 82 deyince ne anlamamız gerekiyor? 82 hediye paketi. Sonunda içinden çıkan ürünlerde kalite sorunu olduğunu, 82'nin ise "Hediye" paketinin fiyatı olduğunu öğreniyorum. 82 diye paket fiyatını gözümüze sokmanıza gerek yoktu. Bekleyin geliyor, heyecan falan.. Kulübümü seviyorum diye bir kalp yapmışlar tanıtımında ama insanları aldatmanın da manası yok
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bizi 82 diye heyecanlandırıp, 82'yi sadece fiyat olarak kullanan TS Club, ne zaman düzeleceksin?

Yorum

• başkan her fırsatta ekonomik olarak istanbulla baş edemeyeceklerini söylüyor ama ts clup bu şehrin halkını kadıköydeki zenginlerle karıştırıyor sanırım.

Yorum

• http://www.markafoni.com da Trabzonspor ürünleri şuan indirimli olarak satışta
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• kış geldi

şu tarz kazaklar üretilse güzel olmazmıydı?

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X