Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Armalı gömlek istiyorum ya mavi çizgili bordo arma yada tam tersi..Ama çok şey istiyorum
    Aslında çok şey istemiyoruz. Taraftar olarak özenli ve kaliteli ürünler çıkmasını istiyoruz. Gel gör ki bunu yerine getirecek adamlar yok klübümüzde.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şu tişört şu ana kadar yapılan en iyi işlerden bir tanesiydi kesinlikle ama devamı gelmedi maalesef.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu tişört şu ana kadar yapılan en iyi işlerden bir tanesiydi kesinlikle ama devamı gelmedi maalesef.
          Ben bu tişörtü ilk defa gördüm ya, çok güzelmiş
          Temin edebilceğmiz bir yer var mı acaba?
          -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
          suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
          disruption it would bring with it
          -

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben bu tişörtü ilk defa gördüm ya, çok güzelmiş
            Temin edebilceğmiz bir yer var mı acaba?
            Birkaç ay önce Mecidiyeköy Ts Club'ta farklı renklerini görmüştüm yeşil filandı sanırım. Ama siyahını bulamadım

Yorum

• Bu t-shirt de oldukça güzel

Yorum

• Aldığım için şanslıyım demek Herkes kaçırmış yahu..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Artık birinci ligde mücadele eden bir takımımız daha var: Basketbol takımımız!

Yani yapılan salonumuzda takıma destek verirken ve günlük hayatımızda kullanabileceğimiz tişört ve sweat-shirt üretelebilir.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• yaz dönemi için ürünler mağazalara gönderildi mi?Arkadaşlar.
                    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Ben anlamıyorum arkadaş yaa bir t-shirt tasarımı yapmak çok mu zor. Geçen sene 5 tane kötü tasarımlı t-shirtü bile binlerce sattı. Bunu nasıl görmezden geliyorlar

Adi olsun kötü tasarımlı olsun ama bir şeyler yapın yaa...

Ne kadar düzeysiz, vizyon sahibi olmayan insan varsa doldurmuşlar tsclupın başına Hepsi şunun akrabası bunun bişesi...

Biz bu anlayışla daha çok bekleriz...
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü ;)

Yorum

• aynen Eyüp kardeş aynen

Yorum

• Yeni çıkan yakalı siyah tişörtten sipariş verdim yarın elime geçer sanırım,İnşallah kaliteli bir şeydir.Kapride yapsalar iyi olur valla
                          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Şu tşörtü almak için az önce siteye girdim, siparişimi girdim, bütün ödeme planlarını yaptım, en son tamamla dedim, ama gel gelelim beceremedim. Defalarca denedim olmadı, dedim dur site yetkililerini arayayım da halletsinler bizim işi.

Aradım, karşıma bir adam çıktı, tam derdimi anlatmaya başladım, tam tişörtü anlatıyorum, araya girdi, o tişörtler daha siteye işlenmedi ki dedi. Dedim ben şimdi veriyordum siparişi, haberim yoktu bir dakika dedi, yaklaşık 2 dakika telefonda bekledim, sonrasında telefona yine aynı adam geldi ve aldığım cevap 1 saat sonra arayın oldu.

Karşılıklı telefonu kapattık.

Bakalım öğleden sonra becerebilecek miyiz almayı...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=591

Şu tşörtü almak için az önce siteye girdim, siparişimi girdim, bütün ödeme planlarını yaptım, en son tamamla dedim, ama gel gelelim beceremedim. Defalarca denedim olmadı, dedim dur site yetkililerini arayayım da halletsinler bizim işi.

Aradım, karşıma bir adam çıktı, tam derdimi anlatmaya başladım, tam tişörtü anlatıyorum, araya girdi, o tişörtler daha siteye işlenmedi ki dedi. Dedim ben şimdi veriyordum siparişi, haberim yoktu bir dakika dedi, yaklaşık 2 dakika telefonda bekledim, sonrasında telefona yine aynı adam geldi ve aldığım cevap 1 saat sonra arayın oldu.

Karşılıklı telefonu kapattık.

Bakalım öğleden sonra becerebilecek miyiz almayı...
                              Ben o tişörtün siyahını dün sorunsuz şekilde siteden sipariş ettim.
                              Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• ya millet gurbetten gelcek hala ürünler sitede değil ya bu siteye neden kimse ilgilenmiyo para yok diyoruz ama hizmet ya ayrıca yeni ürünler yapmak lazım futbolcuların bulundugu t-shitler yapın,gömlek,değişik t-shitler,bileklik vs. vs...... ama lütfen önerilerimizi dikkate alın sadece ben değil gurbetçilerimizde böyle dşünyo lütfen su yeni ürünleri çıkarın artık !!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim