Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üsttekinin önü güzel, alttakinin arkası
    abi yardımcı ol dedik daha fazla kafamı karıştırdın
    o zaman birinin önü birinin arkası birleştireyim üstteki güzel ama ts yazısı yıkandıkça çıkabilir diye korkuyorum alttakide 61 bi garip belli olmaz diye korkuyorum belli oluyormu??
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bence üstteki çok çok daha iyi hem arma hem TS yazısı ben de üsttekinden alıcam...
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• evet bende üsttekinden alırım gibi mavi lakos almıştım 2 hafta önce siyah aldım geçen hafta bide bordo lazım.

hangi mağazada bulurum üsttekini diğer ikisini bakırköyden aldım ama orada az ürün var mecidiyeköyemi baksam?
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• retro formaların devamını bekliyorum şahsen.her sene en azından 1 tane çıksa çok güzel olur.bir de arkasına kumaş şeklinde dikilmiş efsane numaralar olsa harika olacak.galatasaray'ın metin oktay için böyle bir ürünü var,10 numaralı,şahsen çok hoş.
          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Efsane Formayi eline alip gören varmi?

Sanirim, günlük hayattada kullanilabilecek bir Sadeligi bulunuyor..
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım??
              Alttaki daha iyi bence. Daha iyi olabilirdi ama kıyaslarsak alttaki.

Grafik işleriyle uğraşıyorum; güven bana.

Yani şahsen ben alttakini alırdım.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• tamam bol t-shirt cikarsin tsclup dedik ama bukadarda basit seyler cikarsin demedik.

biraz daha özverili calismalar olabilir. mavi t-shirt üzerine bordo 61 yazmayla olmaz... biraz daha yaratici olabilirler...

neyse bunada sükür

Yorum

• satacak bişeler yapıyorlarya .onada şükür...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tamam bol t-shirt cikarsin tsclup dedik ama bukadarda basit seyler cikarsin demedik.

biraz daha özverili calismalar olabilir. mavi t-shirt üzerine bordo 61 yazmayla olmaz... biraz daha yaratici olabilirler...

neyse bunada sükür
                    arkadaşım daha neyi eleştiriyorsun ki ne güzel t-shirtler işte bordo üstüne mavi 61 nolsun yani 61 değilde baska bişeymi daha yaratıcı derken o zaman alanzinnho-colman-onur t-shirtleri var illa eleştiri olsun diye bi yerlerden eksik bulmaya çalışmayın..
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• keske o güne özel Tasarimlar T shirtler fln da olsaydi hos olurdu.. üretmesi pek zor olmadigni düsünüyorum acikcasi.. bide bi kac ürünlerde o güne kadar son 2 gün indirim olsa ayri bi hos olurdu neyse böylesine de sükür
                      SAMSUN UNDERGROUND RAP
                      55

Yorum

• sizce en güzel Atki hangisi

Uploaded with ImageShack.us
                        SAMSUN UNDERGROUND RAP
                        55

Yorum

• Bu yıl ürün çeşiti ve güzelliği olarak gerçekten ilerleme var ama ben Fırtına-İhtilal-Efsane tişörtünü de bekliyorum

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşım daha neyi eleştiriyorsun ki ne güzel t-shirtler işte bordo üstüne mavi 61 nolsun yani 61 değilde baska bişeymi daha yaratıcı derken o zaman alanzinnho-colman-onur t-shirtleri var illa eleştiri olsun diye bi yerlerden eksik bulmaya çalışmayın..
                            kardesim benim 1 mesajimi okuyup bana yorum yapmazsan sevinirim.

ben burda cesit olsun diye bir taraflarimi yirttim.

cesit güzel bol bol olsun. ama mavinin üzerine basit programla 61 olmasin. daha yaratici daha profesyönel isler olsun dedim.

baskalarinla beni karistirma istersen. "sirf elestiri olsun diye" ezeberini söyleyecek cok insan bulursun ama ben onlardan degilim.

benim derdim, rakiplerimiz kaliteli ürün yapiyorsa bizde yapalim. pazar mali gibi ürünler yapmayalim.

daha güzel anlamli olabilir t-shirlter.

bir arkadasin istedigi gibi "firtina-ihtilal-efsane" t-shirti mesela. siyah üzerine acik mavi yazi ve logomuz. al sana süper t-shirt.

yada futbolcu t-shirtleri muhtesem. colman, alanzinho vs.

ama böyle sirf cesit olsun diye siradan seyler olmasin...

Yorum

• almanyadan internet üzerine siparis veren oldumu???
                              lütfen benimle irtibata gecsin
                              nede olsa tsclubdan alalim yabanci kazanmasin daaaa
                              Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kardesim benim 1 mesajimi okuyup bana yorum yapmazsan sevinirim.

ben burda cesit olsun diye bir taraflarimi yirttim.

cesit güzel bol bol olsun. ama mavinin üzerine basit programla 61 olmasin. daha yaratici daha profesyönel isler olsun dedim.

baskalarinla beni karistirma istersen. "sirf elestiri olsun diye" ezeberini söyleyecek cok insan bulursun ama ben onlardan degilim.

benim derdim, rakiplerimiz kaliteli ürün yapiyorsa bizde yapalim. pazar mali gibi ürünler yapmayalim.

daha güzel anlamli olabilir t-shirlter.

bir arkadasin istedigi gibi "firtina-ihtilal-efsane" t-shirti mesela. siyah üzerine acik mavi yazi ve logomuz. al sana süper t-shirt.

yada futbolcu t-shirtleri muhtesem. colman, alanzinho vs.

ama böyle sirf cesit olsun diye siradan seyler olmasin...

bence sıradan t-shirtler değil gayet güzel.mavinin üstüne 61 iyi bişey tamam senin dediğin fiirde güzel ama pazar malı felan o kadarda abartma ama senin fikirde iyi.böyle tarihimizi simgeleyen t-shirtler fena olmaz.ts cluba bi e-posta at istersen...
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim