Mecidiyeköyde bu atkı var mı acaba?
Bir arkadaşa söz verdim sınavından 60-70 arası not alırsa atkı alacağım diye, siteye girdik bunu beğendi ama kalmamış.
Bende arıyorum bu atkıyı.Pendik'de ki TsClup'a sordum 3-4 defa gelicek,gelicek denildi ama daha gelmedi herhalde.
atkılara falan hiçbir lafım yok ama kesinlikle çok kaliteli çeşit çeşit bereler- eldiven-şemsiye-çanta-polar tarzı ürünler yapılmalı ve uçuk olmayan fiyatlarla satılmalı diye düşünüyorum. Şuan için tek beğendiğim ürün kaşkollar (atkılar)
TSclup mümkünse kaliteli şemsiye yapsın mümkünse şık bere atkı yapsın şık klasik yanı bordo mavi maça gider gibi değil gümüş gri siyah olabilir. Aldığımız urunler sadece maçlarda giyilir olmasın...
Gayet güzel bir fikir aldığımız veya alacağımız şeyler maçlara yönelik olmasın günlük hayattada giyilebilecek TS logolu ürünler olursa daha iyi olur gibi geliyor.
bu son parçalı mont görünüm olarak gayet hoş elime 2 gün önce ulaştı ancak nike ile aynı fiyatta satılan bir ürünün fermuarı bu kadar "adi" olmamalı. yemin ederim soğudum. günah 100 tl para veriliyor buna.
Ben bu sene TsClub'un ürünlerini beğendim özellikle sweatleri fama hep aynı çeşit biraz daha çeşit ve farklılık olabilir burada da daha önce çok iyi tasarımlar yapıldı bence taraftar tasarımı yarışması düzenlenmeli.
Fiyatlar inanılmaz gerçekten. Antrenman ürünü sweat shirt 100 tl. ne özelliği var onun 100 tl lik anlamak mümkün değil. Her neyse sorun o değil de grili beyazlı ürünü satın alamıyorum siteden. Yine mi ben yetişemeden bitirmişler ürünü yoksa_?
Yorum