Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mecidiyeköyde bu atkı var mı acaba?

Bir arkadaşa söz verdim sınavından 60-70 arası not alırsa atkı alacağım diye, siteye girdik bunu beğendi ama kalmamış.
    Bende arıyorum bu atkıyı.Pendik'de ki TsClup'a sordum 3-4 defa gelicek,gelicek denildi ama daha gelmedi herhalde.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ankara'dan bir abi almış. Gayet memnundu.
      Bende aLcam da denemeden aLınca sorun çıkıyo. Acaba bana hangi bedeni oLur?

Boy pos budur geneLde S beden giyerim

Yorum

• atkılara falan hiçbir lafım yok ama kesinlikle çok kaliteli çeşit çeşit bereler- eldiven-şemsiye-çanta-polar tarzı ürünler yapılmalı ve uçuk olmayan fiyatlarla satılmalı diye düşünüyorum. Şuan için tek beğendiğim ürün kaşkollar (atkılar)

Yorum

• Samet Small beden sana olur yanılmıyorsam.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Taraftar Kartın yenilenmesi yılbaşlarında mı oluyor?Yani şuan satın alsak boşuna mı almış oluruz??

(UEFA)

Yorum

• fox tvde fatih portakal, bakırköyde trabzonspor ürünleri satılan mağazada yangın çıktığını söyledi.Umarım ciddi birşey yoktur..
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Samet BuLut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu üründen aLan var mı?
                bu baya güzelmiş. yeni çıktı galiba. hazır ankaradayken ben de alayım bundan.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Taraftar Kartın yenilenmesi yılbaşlarında mı oluyor?Yani şuan satın alsak boşuna mı almış oluruz??
                  kartını hangi tarihte aldıysan o tarihten 13 ay sonra yenilemen lazım(istersen tabi) yılbaşıyla ilgisi yok .!!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaslar, harbiden iyi duriyor.
                    En son Chiko tarafından düzenlendi; 22.12.2010, 16:21.
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kartını hangi tarihte aldıysan o tarihten 13 ay sonra yenilemen lazım(istersen tabi) yılbaşıyla ilgisi yok .!!
                      Bilgi için sağol.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak TAHSİN 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TSclup mümkünse kaliteli şemsiye yapsın mümkünse şık bere atkı yapsın şık klasik yanı bordo mavi maça gider gibi değil gümüş gri siyah olabilir. Aldığımız urunler sadece maçlarda giyilir olmasın...
                        Gayet güzel bir fikir aldığımız veya alacağımız şeyler maçlara yönelik olmasın günlük hayattada giyilebilecek TS logolu ürünler olursa daha iyi olur gibi geliyor.

Yorum

• arkadaşlar sitede gri fermuarlı sweat de satın alma butonu bulamıyorum. Yine mi stoklarda kalmamış demek bu?

Yorum

• bu son parçalı mont görünüm olarak gayet hoş elime 2 gün önce ulaştı ancak nike ile aynı fiyatta satılan bir ürünün fermuarı bu kadar "adi" olmamalı. yemin ederim soğudum. günah 100 tl para veriliyor buna.

Yorum

• Ben bu sene TsClub'un ürünlerini beğendim özellikle sweatleri fama hep aynı çeşit biraz daha çeşit ve farklılık olabilir burada da daha önce çok iyi tasarımlar yapıldı bence taraftar tasarımı yarışması düzenlenmeli.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Fiyatlar inanılmaz gerçekten. Antrenman ürünü sweat shirt 100 tl. ne özelliği var onun 100 tl lik anlamak mümkün değil. Her neyse sorun o değil de grili beyazlı ürünü satın alamıyorum siteden. Yine mi ben yetişemeden bitirmişler ürünü yoksa_?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim