evet aynisiymis
.. arkadaslar benim kücük bir sorunum var ve acikcasi en fazla TS Clubla alakali oldugu icin buraya yaziyorum cünkü daha uygun bi baslik bulamadim bu soruya.. simdi ben yurtdisinda Avusturyada yasiyorum fakat Taraftar karti istiyorum ama sanirim Taraftar karti icin TC kimligi gerekiyor.. fakat benim Avusturya kimligim var o yüzden Taraftar karti alamiyorum.. Taraftar karti alabilmem icin ne yapmam gerekli yoksa yurtdisinda oldugum ve yabanci pasaportum var diye Taraftar karti alamiyor muyum?
bana yardimci olabilecek veya beni bu konuda aydinlatabilicek renktaslarimiz olursa sevinirim arkadaslar..
.. arkadaslar benim kücük bir sorunum var ve acikcasi en fazla TS Clubla alakali oldugu icin buraya yaziyorum cünkü daha uygun bi baslik bulamadim bu soruya.. simdi ben yurtdisinda Avusturyada yasiyorum fakat Taraftar karti istiyorum ama sanirim Taraftar karti icin TC kimligi gerekiyor.. fakat benim Avusturya kimligim var o yüzden Taraftar karti alamiyorum.. Taraftar karti alabilmem icin ne yapmam gerekli yoksa yurtdisinda oldugum ve yabanci pasaportum var diye Taraftar karti alamiyor muyum?bana yardimci olabilecek veya beni bu konuda aydinlatabilicek renktaslarimiz olursa sevinirim arkadaslar..

Yorum