Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet aynisiymis .. arkadaslar benim kücük bir sorunum var ve acikcasi en fazla TS Clubla alakali oldugu icin buraya yaziyorum cünkü daha uygun bi baslik bulamadim bu soruya.. simdi ben yurtdisinda Avusturyada yasiyorum fakat Taraftar karti istiyorum ama sanirim Taraftar karti icin TC kimligi gerekiyor.. fakat benim Avusturya kimligim var o yüzden Taraftar karti alamiyorum.. Taraftar karti alabilmem icin ne yapmam gerekli yoksa yurtdisinda oldugum ve yabanci pasaportum var diye Taraftar karti alamiyor muyum?
    bana yardimci olabilecek veya beni bu konuda aydinlatabilicek renktaslarimiz olursa sevinirim arkadaslar..
    SAMSUN UNDERGROUND RAP
    55

Yorum

• İlk olarak Bilhan Özhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet aynisiymis .. arkadaslar benim kücük bir sorunum var ve acikcasi en fazla TS Clubla alakali oldugu icin buraya yaziyorum cünkü daha uygun bi baslik bulamadim bu soruya.. simdi ben yurtdisinda Avusturyada yasiyorum fakat Taraftar karti istiyorum ama sanirim Taraftar karti icin TC kimligi gerekiyor.. fakat benim Avusturya kimligim var o yüzden Taraftar karti alamiyorum.. Taraftar karti alabilmem icin ne yapmam gerekli yoksa yurtdisinda oldugum ve yabanci pasaportum var diye Taraftar karti alamiyor muyum?
      bana yardimci olabilecek veya beni bu konuda aydinlatabilicek renktaslarimiz olursa sevinirim arkadaslar..
      Bunu belki Trabzondaki ana merkeze bildirsen bir çözüm üretebilirler. Öyle şey olmaz bence. TrabzonSpor'un yurtdışındaki taraftarları bir kenara atılmıyordur.
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• peki hangi sekilde nasil bildirim? yani email olarak mi yoksa telefonla mi? ve acikcasi nereye yani adres verebileceginiz biryer var mi veya email adresi veya tel. numarasi
        SAMSUN UNDERGROUND RAP
        55

Yorum

• TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

peki hangi sekilde nasil bildirim? yani email olarak mi yoksa telefonla mi? ve acikcasi nereye yani adres verebileceginiz biryer var mi veya email adresi veya tel. numarasi
            Ben Trabzon'a uğradığında bir stadın ordaki Sadri Şener TSClup'a gitmeni öneririm ama eğer mail telefon diyorsan www.trabzonspor.org.tr'den bulabilirsin
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• onunda bi caresini buldum.. ona da kredi karti lazimmis.. bende olmayan birsey neyse Trabzona gittigmde yaptirmaya bakarim
              SAMSUN UNDERGROUND RAP
              55

Yorum

onunda bi caresini buldum.. ona da kredi karti lazimmis.. bende olmayan birsey neyse Trabzona gittigmde yaptirmaya bakarim
                bende bir kac parca almayi planliyorum ama su kredi kart olayi yüzünden bende birsey alamiyorum

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende bir kac parca almayi planliyorum ama su kredi kart olayi yüzünden bende birsey alamiyorum
                  siparisleri überweisungla da halledebiliyosun da taraftar kartinda kredi karti istiyorlar
                  SAMSUN UNDERGROUND RAP
                  55

Yorum

• En son SefaÇetinKulak tarafından düzenlendi; 22.07.2010, 20:35.

Yorum

• Bu formalardan da üretilse ne güzel olur yha .

Yorum

• Resmi siteye daha yeni koyulmuş.

50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmi siteye daha yeni koyulmuş.

altina alinan kupa tarihi de yazilsa fena olmazmis
                          SAMSUN UNDERGROUND RAP
                          55

Yorum

• Nasıl ?
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasıl ?
                              Müthiş...Tsclub da var mı?
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Lisanslı ürün değil sanırım. İnternette buldum.
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim