Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.trabzonspor.com.tr/UrunD...aspx?Id=750#dr

Yeni bir ürün daha....

100 lira bu ne arkadaş yahu...
    Renk seçimi doğru.Yıllardır kırmızı lacivert siyah gri ağırlıklı ürün yapılıyordu.Gerçek renklerimizle yeni ürünler piyasaya çıkartmak hoş.Ancak ben bu ürünü Ts Club sitesinde değil de başka bir yerde görsem orjinal olduğuna asla inanmazdım.Çömlekçide tezgahta 15 liraya satılan polarlara benziyor.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Renktaşlar yakın zamanda Bakırköy veya Mecidiyeköy TS Club'a uğrayıp bu ürünü gören var mı?

'7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Ürün güzel de ah şu fiyatlar!

Bu ne arkadaş ya bizim taraftarları Banker Kastellinin yeğenleri mi sanıyor bu Yönetim!

50 yap 60 yap ki o bile çok normal değil alsın millet..

Yorum

• 100 liraya kombine alırım ben.Sen ne yaptın böyle

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Renk seçimi doğru.Yıllardır kırmızı lacivert siyah gri ağırlıklı ürün yapılıyordu.Gerçek renklerimizle yeni ürünler piyasaya çıkartmak hoş.Ancak ben bu ürünü Ts Club sitesinde değil de başka bir yerde görsem orjinal olduğuna asla inanmazdım.Çömlekçide tezgahta 15 liraya satılan polarlara benziyor.

Üzerinde marka logosu bile yok ki zaten.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Takıma katkı çok güzelbirşey, hatta katkı yaparken de üzeirnde sevgilinin renklerini taşımak en güzeli. Ama fiyatlar gerçekten çok uçuk. 100 liraya bir polar bilmiyorum da beni aşıyor, almayı çok istememe rağmen vaz geçmek zorunda kalıyorum.

Mesut'un yaklaşımı çok doğru, kombine fiyatına polar satıyor bizim kulübümüz.

bu işlerden anlamam, bilmem, ama şu yeni ürünün maliyeti ne olabilir ki ? 25 - 30 - 50 tl hangisi ? Kulüp nerde ise sattığı ürünlerden %100 kar etmenin peşinde. Sonrada TSClup ciromuz 10 katına çıktı. Karın %100 arkadaş.

Bu fiyatlar ile hiçbirşey alabileceğimi sanmıyorum. Korsan kullanmadım, ama bu gidişle gidip alacağız galiba....

Yorum

• Bu arada Barış hazır burada iken, önce ki çift taraflı polarlardan elinizde var mı ?

Var ise fiyatı ne kadar ?

Hala 100 lira mı ?

Yorum

Takıma katkı çok güzelbirşey, hatta katkı yaparken de üzeirnde sevgilinin renklerini taşımak en güzeli. Ama fiyatlar gerçekten çok uçuk. 100 liraya bir polar bilmiyorum da beni aşıyor, almayı çok istememe rağmen vaz geçmek zorunda kalıyorum.

Mesut'un yaklaşımı çok doğru, kombine fiyatına polar satıyor bizim kulübümüz.

bu işlerden anlamam, bilmem, ama şu yeni ürünün maliyeti ne olabilir ki ? 25 - 30 - 50 tl hangisi ? Kulüp nerde ise sattığı ürünlerden %100 kar etmenin peşinde. Sonrada TSClup ciromuz 10 katına çıktı. Karın %100 arkadaş.

Bu fiyatlar ile hiçbirşey alabileceğimi sanmıyorum. Korsan kullanmadım, ama bu gidişle gidip alacağız galiba....
                  Polar degil galiba mont olanı 100 lira

Yorum

• Off gerçekten mont müthiş fiyat berbat.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Polar degil galiba mont olanı 100 lira
                      Çok mu fark var, polar ve mont arasında kardeşim ?

Sonuç olarak fiyat 100 lira !!!

Siteyi bir gez bakalım,fiyatlar ne alemde...

Yorum

Çok mu fark var, polar ve mont arasında kardeşim ?

Sonuç olarak fiyat 100 lira !!!

Siteyi bir gez bakalım,fiyatlar ne alemde...
                        Haklısın markası bile olmayan ürüne 100 lira vermek ne kadar mantıklı bilemem .

Yorum

• Benim sıkıntım marka değil Çağdaş kardeşim.

Benim için en büyük marka önünde ki Trabzonspor amblemi...

Fakat bu fiyatlar gerçekten fazla. Ve sanıyorum ki kulüp satıldığını gördükçe aynı fiiyatlardan yada yakın tercihler ile ürünleri piyasaya çıkarıyor....

Her fırsatta Trabzon halkının geçim güçlüklerinden bahsedip, sonra da bu ürünleri bu fiyata vermek ne kadar vicdani onu da bilemem...

Yorum

• Recep Abi % 100 kara can kurban 10 lira var yok onun maliyeti..

Yorum

• Bursa'da Ts club ürünlerini nereden alabilirim arkadaşlar , eldiven almak istiyorum.
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bu ürünü İstanbul'daki hangi Ts Clup'ta bulabilirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim