İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Renk seçimi doğru.Yıllardır kırmızı lacivert siyah gri ağırlıklı ürün yapılıyordu.Gerçek renklerimizle yeni ürünler piyasaya çıkartmak hoş.Ancak ben bu ürünü Ts Club sitesinde değil de başka bir yerde görsem orjinal olduğuna asla inanmazdım.Çömlekçide tezgahta 15 liraya satılan polarlara benziyor.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenk seçimi doğru.Yıllardır kırmızı lacivert siyah gri ağırlıklı ürün yapılıyordu.Gerçek renklerimizle yeni ürünler piyasaya çıkartmak hoş.Ancak ben bu ürünü Ts Club sitesinde değil de başka bir yerde görsem orjinal olduğuna asla inanmazdım.Çömlekçide tezgahta 15 liraya satılan polarlara benziyor.
Üzerinde marka logosu bile yok ki zaten.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Takıma katkı çok güzelbirşey, hatta katkı yaparken de üzeirnde sevgilinin renklerini taşımak en güzeli. Ama fiyatlar gerçekten çok uçuk. 100 liraya bir polar bilmiyorum da beni aşıyor, almayı çok istememe rağmen vaz geçmek zorunda kalıyorum.
Mesut'un yaklaşımı çok doğru, kombine fiyatına polar satıyor bizim kulübümüz.
bu işlerden anlamam, bilmem, ama şu yeni ürünün maliyeti ne olabilir ki ? 25 - 30 - 50 tl hangisi ? Kulüp nerde ise sattığı ürünlerden %100 kar etmenin peşinde. Sonrada TSClup ciromuz 10 katına çıktı. Karın %100 arkadaş.
Bu fiyatlar ile hiçbirşey alabileceğimi sanmıyorum. Korsan kullanmadım, ama bu gidişle gidip alacağız galiba....
Yorum
-
Polar degil galiba mont olanı 100 liraİlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma katkı çok güzelbirşey, hatta katkı yaparken de üzeirnde sevgilinin renklerini taşımak en güzeli. Ama fiyatlar gerçekten çok uçuk. 100 liraya bir polar bilmiyorum da beni aşıyor, almayı çok istememe rağmen vaz geçmek zorunda kalıyorum.
Mesut'un yaklaşımı çok doğru, kombine fiyatına polar satıyor bizim kulübümüz.
bu işlerden anlamam, bilmem, ama şu yeni ürünün maliyeti ne olabilir ki ? 25 - 30 - 50 tl hangisi ? Kulüp nerde ise sattığı ürünlerden %100 kar etmenin peşinde. Sonrada TSClup ciromuz 10 katına çıktı. Karın %100 arkadaş.
Bu fiyatlar ile hiçbirşey alabileceğimi sanmıyorum. Korsan kullanmadım, ama bu gidişle gidip alacağız galiba....
Yorum
-
Çok mu fark var, polar ve mont arasında kardeşim ?İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolar degil galiba mont olanı 100 lira
Sonuç olarak fiyat 100 lira !!!
Siteyi bir gez bakalım,fiyatlar ne alemde...
Yorum
-
Haklısın markası bile olmayan ürüne 100 lira vermek ne kadar mantıklı bilemem .İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok mu fark var, polar ve mont arasında kardeşim ?
Sonuç olarak fiyat 100 lira !!!
Siteyi bir gez bakalım,fiyatlar ne alemde...
Yorum
-
Benim sıkıntım marka değil Çağdaş kardeşim.
Benim için en büyük marka önünde ki Trabzonspor amblemi...
Fakat bu fiyatlar gerçekten fazla. Ve sanıyorum ki kulüp satıldığını gördükçe aynı fiiyatlardan yada yakın tercihler ile ürünleri piyasaya çıkarıyor....
Her fırsatta Trabzon halkının geçim güçlüklerinden bahsedip, sonra da bu ürünleri bu fiyata vermek ne kadar vicdani onu da bilemem...
Yorum
-
Bu ürünü İstanbul'daki hangi Ts Clup'ta bulabilirim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum