Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" ="ts"><T>
    <T>
    <TR>
    <TD>
    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><T>
    <T>
    <TR>
    <TD height=10></TD></TR></T></T></T></TABLE></TD></TR>
    <TR>
    <TD></TD></TR>
    <TR>
    <TD>Trabzonspor'un 2005-2006 futbol sezonundan itibaren kullanacagi ''TS Club'' markali forma ve diger ürünlerin yogun ilgi gördügü, ürünlerin satisindan 15 günde 800 bin YTL gelir elde edildigi ve bu rakamin Trabzonspor Kulübü için rekor oldugu kaydedildi. </TD></TR></T></T></TABLE>------

ma$aALLAH...hele bir gurbetcilerde tam gelsinler, dahada cok olacak in$.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: tigin
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bende bu yaz Trabzondayim. Formalar ve digerleri cok hosuma gitti. Magazaya bir daldigimda galiba 200-300 YTL'den asagisi kurtarmiyecek

Yorum

• TS Club ürünleri rekor kirdi
        Trabzonspor'un 2005-2006 sezonundan itibaren kullanacagi TS Club markali forma ve diger ürünlerin satisa çikmalarinin ardindan geçen ilk 15 günlük sürede rekor satis rakamina ulasildi.

<DIV align=center></DIV>2 Temmuz 2005 günü Istanbul?da tanitimi yapilan, Trabzonspor?un 2005-2006 futbol sezonundan itibaren kullanacagi TS Club markali forma ve diger ürünlerinin ilk 15 günlük satisindan 800.000 YTL?lik ciro elde edildi. Bu kulübümüz için tarihi bir rekoru ifade ediyor.
        FIRTINA61

Yorum

• satislar iyi gidiyor ama daha almayanlar var.mesela ben.ama alacagim bu hafta sonu.alamadigim için[img]smileys/smiley19.gif[/img]
          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Çogumuz begenmiyor falan ama bu rakam ciddi ciddi bizim için bir rekordur...</span><br style="font-weight: bold;">
            <br style="font-weight: bold;">
            Kaldi ki bu rakam komisyonsuz direkt klübün kasasinda su anda...</span><br style="font-weight: bold;">
            <br style="font-weight: bold;">
            Sene sonunda en az 3 mln dolarlik daha satariz...

Haydi arkdaslar ne olursa olsun klübe destek olalim,</span></font></span><br style="font-weight: bold; color: rgb(0, 0, 204);">
            <br style="font-weight: bold; color: rgb(0, 0, 204);">
            HER TRABZONSPORLU'NUN SIRTINDA FORMA GÖRELIM ARTIK...</span></font>

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Sampiyonluga oynayan bir kulup için transferin nedemek oldugunun önemi birkez daha anladik sanirim.Bu taraftar hereken destegi hep vermistir vermeyede devam edecektir.Yeterki verilen sözler ve vaadler tutulsun.Dünyanin sayili sehir takimlari arasindayiz artik bunun farkina varmamiz gerek.Bu potansiyeli ortaya çikarmaliyiz hep birlikte.
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• TS Club tirinin ne zaman nerede olacagi konusunda bilgisi olan var mi?

Yorum

• [QUOTE=selçukabi] TS Club tirinin ne zaman nerede olacagi konusunda bilgisi olan var mi?[/QUOTE

bu ve buna benzer Trabzonsporla ilgili her soruya cevabi 444 1967 numarali telefondan ögrenebilirsiniz. Türkiyenin her yanindan ulasabilirsiniz.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Gerçekten su ana kadar iyi bir satis rakami yakalanmis.Bunu daha yukarilara hep beraber çekelim...

FATIH SULTAN TEKKE
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                      TS Club tirinin ne zaman nerede olacagi konusunda bilgisi olan var mi?

Ts Club TIR'imiz;

Karadeniz Eregli'de, Erdemir Demir-Çelik Fabrikasi yanindaki Festival alaninda bir hafta boyunca hizmetinizdedir.(27.06.2005)[img]smileys/smiley36.gif[/img]

trabzonspor.com da bu bilgi var. simdi sasiracaksiniz siteye nasil girdin de bu bilgiye ulastin diye. 25 dk sitenin açilmasini bekledim. sonra bu taze haberi gördüm
                      :::TS:::

Yorum

• 800.000 ytl kazanmisiz daha ben almadim.alicam ama trabzona gidince.herkes alsin.yeni sezonda yeni formayla herkes tribüne
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• daha biz gelemedik türkiyeye biz gurbetciler gellelim bir bu rakam bence ikiye katlanir insallah
                          Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• para kappaya kalacagina klübe kaliyo ..! varsin onun kadar güzel olmasin,önemli olan maddi gelir elde etmek.

Yorum

• Herkesin elinde geldigince TS CLUP tan alisveris yapmasi gerekir.Bir ihtiyacini marketten vs.temin etmektense nasilsa TS CLUP ta var diyip ordan almali..Basit bir yöntem ama katki büyük.Bu ürünler konusunda FB yi simdilik degil ama BJK ve GS yi geçmemiz gerek.Ha gayret !
                              ASKIMA ÖRNEK GEREK,YASAMAK GÖRMEK GEREK,BU ÖYLE BIR SEVDAKI,YASARKEN ÖLMEK DEMEK

Yorum

• valla ben bi tane turuncu aldium ama doyamadim bi tane de çubuklualacam. Formalarin nesi begenilmedi anlayamadim kappa dan tek eksigi likra diger hersey ayni taraftar formalarinin. O da önemli degil en azindan paralar kulübün kasasina girecek o yeter.
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim