Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
    benim anlamadigimmmm niye kappadan vazgectikkk sikayet falan mi vardiii???????
    hayir,yönetimde tekstilci vardi!

ne gerek vardi bu ise simdi? öyle görünüyorki kappalar kadar satis
    yapamicaklar.biz begenmedik ama yinede aliriz kulube katki için ama
    herkes ayni düsünmez.açikça bukadar kötü olacaklarini beklemiyordum
    büyük hayalkirikligina ugradim[img]smileys/smiley5.gif[/img]

bu arada freezenty adli üye yazdiklarina dikkat et kimse ne yazacagini sana danismak zorunda degil!

Yorum

• abi napyiniz yaa???formalar harika...kesinlikle kappalari aratmiyor...lütfen...alin çok güseller valla...
      Tek yildiz,tek büyük...
      Oflu...

Yorum

• sempatim olan bi hatunun benim tuttugum takimin formasini giymesi geliyo aklima...o görüntü çok hos[img]smileys/smiley1.gif[/img]...orda olabilsem iyi olurdu...
        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
          abi turuncu formada güsel...

Yahu bu turuncu isi ilk çiktiginda "eski köye yeni adet mi getiriyorlar diyordum. Ama simdi bakiyorum da gerçekten de yakisiyor Trabzonsporuma.

Bu arada Türk kasi isi de iyi olmus. Malum, kuymak, muhlama, tereyag, karadeniz pidesi derken bu kasi baya gelistiriyoruz. Sonuç: Çubuklu kappa formalar bizi hopdediks gibi gösteriyor.

Bu is gerçekten iyi olmus.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• ben yakalayabilirsem kaydetmeye çaliscammm kameralar çekimstir insallaahhh.......ben fatos sgmeni begendim o cok iyiii.....tatyana da süper olmusss...aaaahhh pardon formalar tanitiliodu dimi ben mankenlerden baskasina bakamadim tühhh
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

ben tanitimdaydim babamla beraber...kardesime söz verdigim formayi aldim çubuklu bordomavi 61 numarali kollarinda turuncu seritler var...aysu baceoglunun üzerinden aldim onu...volkan bekiroglunun tozlugunu aldim kendisinden...bi tane top aldim çok güzel bordo mavi gri...bir de yazlik atki aldim...herhalde yeni ürünleri ilk alan benim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saga sola bakiyorum, tanitimla ilgili haber var resim yok. Sen resim çekebildin mi?
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Formalar çok süper ben acayip begendim mükemmel olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Berat abi falan eh iste demislerdi kiniyorum onu
                keyif adamı ..

Yorum

• çektim video çektim ama usb yokki [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  Tek yildiz,tek büyük...
                  Oflu...

Yorum

• digital migital yokmuydu ya...neyse..saglikolsun..

Yorum

• aysu baceoglu da formanin gögüs kismini baya genisletmis yahu...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                      Tek yildiz,tek büyük...
                      Oflu...

Yorum

• İlk olarak #10 Muhtelif tarafından gönderildi

Formalar çok süper ben acayip begendim mükemmel olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Berat abi falan eh iste demislerdi kiniyorum onu

turuncu ve çubuklu formalarin dizayni gerçekten hos, ona bisey demedim Osmancim da sen bir de formalarin kumas kalitesine bak, bi elle[img]smileys/smiley4.gif[/img], ondan sonra bi daha görüselim[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Ama nasil olursa olsun, forma çamurdan da olsa üzerinde TS amblemi olan oformalardan almak, imkani olan herkesin boynunun borcudur!...
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Ya ben zaten dizayndan bahsettim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          keyif adamı ..

Yorum

aysu baceoglu da formanin gögüs kismini baya genisletmis yahu...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

sss..heveslendirme adami ya...[img]smileys/smiley1.gif[/img]..

Yorum

• abi kumas kalitesi adidas clima cool gibi...kapaa gibi degil...esnek degil yani...
                              Tek yildiz,tek büyük...
                              Oflu...

Yorum

• <TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
                                <T>
                                <TR>
                                <TD>Trabzonspor bu sezon "TS Club" giyecek
                                Takimlarimizin yeni sezonda giyecegi formalarin basina tanitimi 2 Temmuz 2005 Cumartesi günü Trabzonsporlu futbolcular ve ünlü mankenlerin katilimiyla yapildi.

<DIV align=center></DIV>Trabzonspor 2005-2006 Sezonunda, kendi ürettigi TS Club markali forma ve malzemeleri kullanacak. Yeni sezon formalari ve TS Club markali diger spor malzemeleri koleksiyonu 2 Temmuz 2005, Cumartesi günü saat 19.30?da Istanbul A Plus?ta düzenlenen gecede basina tanitildi.

TS Club ürünleri, Trabzonspor A takim oyunculari Ibrahima Yattara, Miroslaw Szymkowiak, Volkan Bekiroglu, Emrah Eren, Hasan Üçüncü, Tolga Zengin, Özgür Bayer ve mankenler Fatos Segmen, Aysu Baceoglu, Duygu Ulas, Fatma Yaman ve Tatiana tarafindan sunuldu.

6 farkli model formanin ve 30?i askin yeni ürünün sergilendigi tanitimda, bayanlar için ilk kez özel olarak tasarlanan ve üretilen ?TS Club bayan formalari? da dikkat çekti.

Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Burak Gürdal ise, yaptigi konusmada, Trabzonspor?un kendi markasiyla ilk kez bir koleksiyon tanitimi düzenledigini belirterek, ?Kulübün kendi markasi olan TS Club?in yaratilmasi Trabzonspor için hem sevindirici hem de gurur verici bir gelisme.? dedi. Gürdal, TS Club markasi ile mükemmel tasarim ve kalitede ürünler yaratildigini, Trabzonsporlu taraftarlarin da TS Club lisansli ürünlerini alarak Trabzonspor?a önemli bir destek vereceklerini sözlerine ekledi.

80 basin mensubunun görev yaptigi tanitimina, Burak Gürdal?in yani sira, Baskan Yardimcimiz Sitki Hacisalihoglu ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bilgin Aygül, Ahmet Çubukçu, Burhan Sezer Bahadir, Köksal Sadiklar Ve Mahmut Yildirim da katildi. </TD></TR></T></TABLE>

<CENTER>

</CENTER>
                                <CENTER></CENTER>
                                <CENTER></CENTER>
                                <CENTER></CENTER>
                                <CENTER>Laf edeni vurun[img]smileys/smiley36.gif[/img]</CENTER>
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim