Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar istanbulda bütün ürünler ama bütün ürünlerin oldugu magaza hangisi? yarisi a yerde yarisi b yerde gibi degil yani.

Yorum

• bugün bi yerde görmüstüm bütün kulüplerin lisansli ürünlerini satildigi bi yer var ...sayfayi hatirlasam buraya linki atarim ama hatirlamiyorm...
      Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• Trabzonspor Resmi ürünlerine sahip olabileceginiz magaza adresleri;

<TABLE =general borderColor=black cellSpacing=0 cellPadding=0 border=1>
        <T>
        <TR =general>
        <TD>Merkez Ts Club</TD>
        <TD>Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak / Trabzon</TD>
        <TD>0462 326 20 77</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Stadyum Ts Club</TD>
        <TD>H.Avni Aker Stadyumu yol tarafi tribün alti / Trabzon</TD>
        <TD>0462 223 61 68</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Havalimani Ts Club</TD>
        <TD>Iç-Dis Hatlar Giden Yolcu Salonu Içi / Trabzon</TD>
        <TD>0462 325 67 53</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Atakule Ts Club</TD>
        <TD>Atakule Is Merkezi No: 426 Çankaya / Ankara</TD>
        <TD>0312 441 77 75</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Çaka Collection</TD>
        <TD>Marmara Caddesi No:5 Haznedar Güngören / Istanbul</TD>
        <TD>0212 502 80 45</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Monolya Butik</TD>
        <TD>Sögütlüçesme c. No:26 Kadiköy / Istanbul</TD>
        <TD>0216 348 86 17 </TD></TR>
        <TR>
        <TD>Görkemspor</TD>
        <TD>Alemdar cad. Fevzi Baha sok. No:13 Izmit</TD>
        <TD>0262 321 20 49</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Maraton Spor </TD>
        <TD>Istiklal mah. Porsuk Bulvari No:3 / Eskisehir</TD>
        <TD>0222 231 12 12</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Zeynep Giyim </TD>
        <TD>Çerkezköy Ana Yolu Veli Mese Köyü Akbayir Mev. Çorlu / Tekirdag </TD>
        <TD>0282 674 41 83</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Zeynep Giyim </TD>
        <TD>Afyon çikisi 5.km Kadayifçioglu Tesisleri / Afyon</TD>
        <TD>0272 213 28 96</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Zeynep Giyim </TD>
        <TD>Zafer Plaza No: 125 Zefer Meydani / Bursa</TD>
        <TD>0224 425 56 92</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Zeynep Giyim </TD>
        <TD>Zümrüt Evleri mah. Çilek sk. No: 14 Maltepe / Istanbul</TD>
        <TD>0216 457 54 17</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Zeynep Giyim </TD>
        <TD>Kocaman c. No:28 Bagcilar / Istanbul</TD>
        <TD>0212 656 37 77</TD></TR>
        <TR>
        <TD>Taraftarium</TD>
        <TD>Kadir Has Center Bahçelievler / Istanbul</TD>
        <TD>0212 442 31 63</TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• <DIV>arkadaslar bugun formalar ve esortmanlar elime ulasti ürünler kalite olarak hic begenmedim dikis hatasi hatta T-shirt de delik oldugunu fark ettim bu ürünler satisa cikmadan önce kontrollden gecirilmiyormu??? cubuklu formam Large ve giymek istedigim zaman kafam sigmiyor icine turuncu formamda bu sorun yok yönetim bu konuda bence cok yanlis yapti Trabzonsporun ürünleri bukadar kötü olmamaliydi bence seneye ya kaliteli ürünler üretsinler yada bu isi bilenlere biraksinlar </DIV>
          <DIV>eger avrupa kulübü olmak istiyorsak bencebu ürünlerlebize gülerler ben burdaki alman arkadaslarimada aldim birer forma onlar cok begendi formamizi ama kalite bakimindan sifir cektiler [img]smileys/smiley19.gif[/img]bu arda haznedar daki Ts Clubun yeri degisicekmis oranin sahibi olan hüseyin abi söyledi daha büyük yere acilicak yeni Ts Club </DIV>
          <DIV></DIV>

Yorum

• Turuncular da satisa çikti....

Yorum

• İlk olarak XhAn tarafından gönderildi
              Nasil bulamiyosunuz anlamiyorum..

burada yasasaydin anlardin herhalde![img]smileys/smiley2.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

İlk olarak XhAn tarafından gönderildi
                Nasil bulamiyosunuz anlamiyorum..

burada yasasaydin anlardin herhalde![img]smileys/smiley2.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE

EHE EVET HAKLI GALIBA arkadas kusadasindada yok internetten alacam ama bedeni uymaz die korkuyorum trabzona gidince alivcam
                <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

• TS Clup reklam yapiyor bayanlara özel tasarimlarimiz var TS bayanlara özel ürün tasarlayanilk klup biziz.AriyorumTS Clup iforma geldimi diye aldigim cevap''onlar tanitim içindi galiba gelmiyecek'' rezalete bak onlar tanitim için galiba gelmiyecek niye tanittiniz peki ses yok satmiycaksaniz niye reklam yapiyorsunuz.Acaba dogru düzgün yapilan bir isimiz varmi ?? sonrada aman elestirmeyin klübü aman ha sakin haaa onlar her seyin en iyisini bilir yaptilarsa böyle bir saçmalik vardir elbet bir bildikleri[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img] Edited by: sevgi

Yorum

• Valla sevgi'ye kesinlikle katiliyorum...Geçenlerde Dünya Ticaret merkezindeki fuarda ts clup reyonuna istanbuldan gelen bir arkadasimi götürdüm.Üye yapacaz form yok,Esofman alacaz beden yok,sort alacaz çocuk için yok,formaya isim yazilacak makinesi yok,t-shirt alinacak renk yok..Bu nedir kardesim laf olsun diyemi açiliyor bu standlar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    ASKIMA ÖRNEK GEREK,YASAMAK GÖRMEK GEREK,BU ÖYLE BIR SEVDAKI,YASARKEN ÖLMEK DEMEK

Yorum

• arkadaslar dile getirdiginiz sorunlarda haklisiniz. insanin basina geldigi zaman gercekten cileden cikiyor. yalnis bu ve bu tip sorunlarinizi bizimle paylastiginiz gibi ayni sikayetleri 444 1967 ve klupteki ilgili yerlere iletin lutfen.

biraz zor olacak ama yavas yavas en guzeli en dogruyu bulacagiz insallah...
                      HERSEY YALAN OLSA BILE
                      EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

• yeni formalar çok güzel.gerçi kappa da çok iyi fprma yapiyordu kalite açisindan ama bunlarda güzele benziyor.
                        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Her zaman her yerde Trabzonsporumuzun arkasinda olmamiz lazim formalar iyi. çok iyi olmasa da iyi nde olsa 39 ytl onun için olmasi gerektigi kadar iyi ben turuncu olandan aldim modeli güzel bide çubuklu almayi düsünüyom unu çok güzel yapmislar ama bence o yakali olanlar iyi olmamis. Ama
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Formalar iyi zaten 39 ytl daha ne beklenebilir olacak olanin en iyisi denebilir. ama biraz daha az reklam olsa ne o her taraf avea dolu
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 2 tane forma aldim gerçekten çok kalite formalar - formalari almadan kimse atip tutmasin lütfen.

Yorum

• bende aldim forma.yazi yazdirdigim için 2-3 gün içinde olucak.alinca resmi koyarim.ayrica formalar süper.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim