Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barca dan sonra Arsenal de kiskançlik krizine girip bizim formalari taklit etti...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Bunlardan da aliyorum.....115 ytl

Yorum

• bu nasil foto yaw 40 yillarin havasini vermisler. kaleci anne hoca baba ve digerleri çocuklar gibi olmus [img]smileys/smiley1.gif[/img]
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Bu formalar Arsenal`in 50 kusur yil onceki fromalarinin retrosu. Onlarda nostalji yapiyorlar. Su an ozellikle Kuzey Londra`da bircok kisinn ustunde gormek mumkun..
        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Nike Sponsorumuz olsaydi demek ki formalar böyle olacakti....[img]smileys/smiley19.gif[/img]

200 milyona satarlardi o zaman[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Hirrr Arsene Wenger hiç sevmem[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            keyif adamı ..

Yorum

• ya bilgisi olan biri bana istanbul daki tscluplari soyleyebilirmi? k.cekmecede oturuyorum ama farketmez hepsine giderim istanbul sinirlari icinde...
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• Haznedar Ts Club (Caka Collection) Haznedar Isiklar'da

tel no: 0212 502 80 45
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak ts_unami61 tarafından gönderildi
                  ya bilgisi olan biri bana istanbul daki tscluplari soyleyebilirmi? k.cekmecede oturuyorum ama farketmez hepsine giderim istanbul sinirlari icinde...

kardes bakirköyden bagcilar parseller dolmusuna bin de ki maxi centerin az ilerisindeki ts cluba gidecegim o bilmiyorsa bile maxi yi geçince ilk saga dönüste in zaten ts bayragi var biraz kaldirimdan asagida bir dükkan kesin görürsün
                  bir lafa bakarım laf mı diye,
                  bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Turuncu olmasinda hangi renk olursa olsun su formalar. Yine turuncular hortladi. Zaten renk uyumu açisindan bi türlü tribunlerde birliktelik sagliyamiyoruz. Yüz kere söylüyorum ula "havai mavi, havai mavi" neden havai mavi ? atkin forman gece de olsa görünür, gözü yormaz. Bordo üzerine yakisir. Ama nerdeee tutturmuslar bir turuncu forma gidiyorlar.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• arkadaslar...http://www.fcbarcelona.com/eng/home-page/home/h ome.shtml...bakmanizi öneriyorm...[img]smileys/smiley1.gif[/img]..
                      Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• Eyvallah cok saolun kardesler...
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

• Valla formalarda iyi olmus,idman esofmanlarida tam hali sahalik[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Bursada Lig Store diye bi yer var...4 takim bi de Bursaspora yer ayirmislar...

Bizim stand tam giriste..

Sahibi bayagi ilgileniyor müsteriyle...Tabi bayan olunca bu ilgiyi karsiliksiz birakmadim konustuk biraz...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Daha tanitim yeni yapildi su an stand çok sig daha çok mal gelevek dedi...

Sig dedigi de yok yoktu neredeyse...

Turuncu formayla, Esofman takimlari gelecekmis...

Gözüme batanlar:

1. Satenden yapilmis Atki süper ötesi olmus...Kumasi harika...

2. Havlular 10 ytl çok çok kalite ve çok sik...

3, Çok alternatifli aksesuvar çesitleri düsnülmüs...Çesit çesit çantalar,bereler,atkilar,takilar....say say bitmez çesit...

Ts Club in pabucu dama atildi...Haftaya resim de koyarim buraya...

Emegi geçenlere tesekkür[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
                              Bursada Lig Store diye bi yer var...4 takim bi de Bursaspora yer ayirmislar...

Bizim stand tam giriste..

Sahibi bayagi ilgileniyor müsteriyle...Tabi bayan olunca bu ilgiyi karsiliksiz birakmadim konustuk biraz...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Daha tanitim yeni yapildi su an stand çok sig daha çok mal gelevek dedi...

Sig dedigi de yok yoktu neredeyse...

Turuncu formayla, Esofman takimlari gelecekmis...

Gözüme batanlar:

1. Satenden yapilmis Atki süper ötesi olmus...Kumasi harika...

2. Havlular 10 ytl çok çok kalite ve çok sik...

3, Çok alternatifli aksesuvar çesitleri düsnülmüs...Çesit çesit çantalar,bereler,atkilar,takilar....say say bitmez çesit...

Ts Club in pabucu dama atildi...Haftaya resim de koyarim buraya...

Emegi geçenlere tesekkür[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Nasil bulamiyosunuz anlamiyorum..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim