Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi
    arkadaslar antreman esofmanlarinin güzelligine dikkat çekmek isterim...
    hem bordosu, hem mavisi Efsanemizin Sampiyonluga doymadigi yillardaki tonlarda [img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Negatif elestiri yapan arkadaslara da saygi duymak lazim ama bordonun mavinin çilesi bitmez..
    biz keyfen degil, inatla hirsla,isyanla tutuyoruz bu takimi, seker çuvaliyla oynasalar alip giymek boynumuzun borcu...
    Alir almaz fotoyu koyacagim buraya...

Insallah Kaptanimiz Fatih S. TEKKE Sezon sonunda Sampiyonluk kupasini kaldirirken sevinç göz yaslarimizi TS Club armali formalarimiza sileriz!..

insaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

FATIH SULTAN TEKKE
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Arkadaslar bisey söylemek istiyorum. Kappanin ürettigi formalarda likra var demistim. Bu formalarin en büyügü bile Ts clubun m bedeni kadar çünkü likra sikiyo kumasi ve çok topluyo yani badi gibi. Formalar hakkinda bi bilgisi olmayan arkadaslar internetten siparis vermesin. Ben mesela Kappanin XL formasini giyiyodum ama simdi S bedeni giyiyorum. Yani en iyisi Istanbulda olan arkadaslar Caka Collection TsClub den gidip görüp alsin en azindan diger ürünleride görmüs olursunuz
      Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
        Ayrica bordomavi.net ürünleri konusu açildi Bolu Gerede
        kampinda baya dikkat çekmisiz BMN polar ve yeni ürünler Ts club
        yardimci olacaktir dedi. Maliyetine polar ve tisört yaptirabilir.
        Ilerde bu konuyu dikkate alalim. Hem kulübümüz kazansin hemde BMN
        ürünleri lisansli hale gelsin.

Bu gibi örnekler çok var aslinda geç bile kaldigimiz söylenebilir...

BMN ürünleri klüple ortak üretilse hem klübe bir katkimiz olur hem de daha fazla noktada ürünlere ulasma imkanimiz...

Yorum

• Hemde tribün rengi konusunda büyük bir adim atilmis olur.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Yattara dans sov: (yaklasik 4,3MB)

http://s1.ultrashare.net/hosting/fs/a552366d101c60e5/</font>

</font>

Bu Yattara da olmasa ne yapardik bilmiyorum yahu...

Alem çocuk[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Forma yok satiyor

TS Club markasi dogar dogmaz kulüp taraftarlarindan büyük ilgi gördü. Trabzonspor bu markayla ilk olarak kadinlari kendine hedef aldi. Diyez Beksaç Trabzon'da sadece erkeklerin degil kadinlarin da futbola merakli oldugunu ve Trabzonspor'u yürekten desteklediklerini söylüyor. Geçtigimiz hafta satisina baslanilan forma kulübün kadin taraftarlarindan büyük ilgi görüyor. Daha simdiden TS Club'in en çok satilan ürünlerinden biri olan formanin yani sira yine kadinlara özel plaj kiyafetleri, bornozlar ve havlular da çok yakinda satisa sunulacak.
              Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• valla ben ne yalan söyliyim yeni formalari beyenmedim neden yanlarina turuncu serit geçmislerki bütün formalarda turuncuyu kullnmislar anlamsiz...
                "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• geçen gün babamla konusurken lafsi geçti bu turuncu renkli formalarin..hamsinin gözünde olan bi renkmis turuncu...bordo....ilginç geldi bana...
                  Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• biz hala forma bulamadik allah sonumuzu hayreyle...

FATIH SULTAN TEKKE
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• istanbulda avcilarda cadde üstünde spor malzemesi satan bir dükkanda bile rastladim formaya oraya kadar ulastiysa her yere varmistir özellikle trabzonlularin yogun oldugu bahçelievler bakirköy bçekmece ümraniye gibi yerlerde kolaylikla ulasilabilir arayan bulur...
                      bir lafa bakarım laf mı diye,
                      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• GUZEL OLMUS FORMALAR KAPPA MARKASINI ARATSA DA iyi insallah bu formalarla sampiyonluk yasayacagiz

Yorum

• çok güzel formalar yakinda geliyo benmkilerde ......
                          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak alptugbaykal tarafından gönderildi
                            GUZEL OLMUS FORMALAR KAPPA MARKASINI ARATSA DA iyi insallah bu formalarla sampiyonluk yasayacagiz

Formayı daha elime alamadım ama, Kappa'ya kızdığım bir konu vardı:

Formanın her tarafında TS logosundan daha büyük Kappa amblemi koymuşlardı. Ben Kappa almıyorum ki, Trabzonspor forması alıyorum

Ama haklarını da yiyemem. Zira Trabzonspor tarihinin en sevilen formalarını ürettiler.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak bobmarley tarafından gönderildi
                              Forma yok satiyor

TS Club markasi dogar dogmaz kulüp taraftarlarindan büyük ilgi gördü. Trabzonspor bu markayla ilk olarak kadinlari kendine hedef aldi. Diyez Beksaç Trabzon'da sadece erkeklerin degil kadinlarin da futbola merakli oldugunu ve Trabzonspor'u yürekten desteklediklerini söylüyor. Geçtigimiz hafta satisina baslanilan forma kulübün kadin taraftarlarindan büyük ilgi görüyor. Daha simdiden TS Club'in en çok satilan ürünlerinden biri olan formanin yani sira yine kadinlara özel plaj kiyafetleri, bornozlar ve havlular da çok yakinda satisa sunulacak.

OH BE HELE ŞÜKÜR İYİ BİR HABER DE ALDIK. Kaç gündür yok transfer, yok yönetim şöyle böyle....

İyi haber almaya muhtaç kalmışız yahu!
                              Trabzonsporlu olmak...
                              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

İlk olarak bobmarley tarafından gönderildi
                                Forma yok satiyor

OH BE HELE SÜKÜR IYI BIR HABER DE ALDIK. Kaç gündür yok transfer, yok yönetim söyle böyle....

Iyi haber almaya muhtaç kalmisiz yahu!
                                [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Iyi haber almaya muhtaç kalmisiz yahu!
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim