Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Resmi sitemiz hangi seyi dogru dürüst yapmis ki
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• formalar güzel gerçekten özellike turuncu formayi çok begendim!

FATIH SULTAN TEKKE
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Görebilmek ayri bi çile, alabilmek ayri bi çile.Hayirlisiyla gördükte bakalim ne zaman alabilecez [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• la bizim bmn gece uyumadi formalari bekledi[img]smileys/smiley4.gif[/img]uykunuz gelmiyormu arkadaslar[img]smileys/smiley4.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• herneyse bekledigimize deyde formalar çokgüzel.. hadi hayirlisi çubuklu formalara hucumm
            Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
            Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• özellikle turuncu forma çok güzel olmus. turuncu renk bordo-maviylede iyi uyum sagliyor.bence daha fazla kullansak daha güzel olur.
              anti-ISTANBULIZM

Yorum

• geceden önce gösterdim ben resimleri sayfa 30 da [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• yok ben baktim da bazi arkadaslar resimleri gece yapistirmista onlar için söyledim!

FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• Süper olmus bunlar ya..Bayildim...Ama ne yalan diyeyim Kappalara acaip alismistim...Ama bunlar da süpper görünüyor....Belki içindekilerden kaynaklidir[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• eee ne demisler güzele hersey yakisir[img]smileys/smiley4.gif[/img]bizimkilere 3 küçük takimin formalari disinda hersey yakisir![img]smileys/smiley2.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                        formalari begenmeyenleri kiniyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                          hasan üçüncüye mankenlik daha çok yakisti valla[img]smileys/smiley4.gif[/img]

sürmeneli abimizdir laf yok
                          <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• kaleci formasi cok parcalayyici gözüküyor panteri animsatmis[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• formalar süper ya. bu gecen seneki formalardan daha güzel. turuncu forma da çok güzel.

Yorum

• İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi

kaleci formasi cok parcalayyici gözüküyor panteri animsatmis[img]smileys/smiley36.gif[/img]

ABI O ADAMIN BOYUNDAN BENCE BAKSANA KALECI 2METRE[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim