abi diyorum ya adidas in climacool kumasinin aynisi...formalarda kullanilan hava dolasimi saglayip terletmeyen kumas...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
Ilk resimlerde iyi gözükmüyordu ama resmi sitedeki resimlerle videolarda çok güzel görünüyorlar.Hemen almaliyim....\"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"
Yorum
-
İlk olarak Eddy tarafından gönderildievet manolya ts club kadiköy altiyolda emir...
Forma tanitiminin burda oldugunu iddia etmiyorsun heralde?? Bugün Kadiköydeydik Fersatla beraber, bu magazaya sorduk, formalarin ne zaman gelecegi belli degil dedi adam.. daha da fazla yorum yapmiyorum..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
ya berat abi ne diyosun yaa???adam kadiköyde ts club sordu ona cevap veriyom...ne dersen de,ne kadar kardesim dersen de senin kafanda benim hakkimda nasil olustugunu bilmedigim ön yargilar var her lafima bisi buluyosun...akil mantik aliyomu g.. kadar yerde tanitim mi olur???Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
-
İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
bunlarda harika yaaa ama mesela su bordo olanin yakalarinda ve
kollarindaki kareler olmasa cok daha harika olur ama olsun bunlardanda
alacagim disarda iyi giyilir be [img]smileys/smiley17.gif[/img]
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Burak; arka sayfada emir 2 soru sormus; 1)tanitim nerdeydi 2)nerden alabilirim? sen de altina ; kadiköy altiyolda yazmisin..
Bu cevap hangi sorunun? kuvvetle muhtemel 2.sinin,ben de dedim ki "tanitim orda oldugunu iddia etmiyorsun heralde?".. sonra da oraya sordugumuzu,formalarin ne zaman geleceginin belli olmadiini söyledim..Istemiyorsan da kardesim demem bidaha..
Bundan sonra bu konuyla ilgili cevap yazmazsan olay 2li tartismaya dönmez, msn e buyur..olmadi yarin maçta konusuruz..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
burada görünce okadar hosuma gitmemisti ama resmi steide görünce özellikle çubuklu formaya hasta oldum diye bilirim. bu senein formasi ve stadin tek bütünü çubuklu forma olmasi lazimBu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..
Yorum
-
hayirli olsun yeni formalarimiz...
turuncu forma özellikle çok hos...
çubuklu forma da güzele benziyo...
ötekiler için orjinallerini görmeden yorum yapamam...
bu yattara tam bir tipitip [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]hastayim ben bu usaktaki tipe [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ayrica yattara'nin giydigi kolsuz mavi atlet (ne deniyo onlara bilmiyorum) de çok hos...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
BENCE FORMALAR HARIKA OLMUS.BEGENMEYEN ARKADASLARA ANLAM VEREMIYORUM ! ! !.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum