bobmarley daha yikamadim formayi...yikamicam...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
Bir de rica etsem tanitimla ilgili saçma sapan seyler yazmasa bazi arkadaslar..Bizi ilgilendiren olay yeni formalarimiz, kimsenin aldigi formanin gögüs kismi beni ilgilendirmiyo, bu forumda akli basinda olan kimseyi de ilgilendirmez..Saçma mesajlardan itinayla kaçinalim!...Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Burakcim 1 mesaj yazsan tamam da, yazdikça yaziyosun..O bakimdan uyarayim dedim..Ayrica ben tek sana demedim,isim vermemistim yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bu arada tanitimda düz mavi formalar gözükmüyor, insallah onlari kullanmaktan vageçmislerdir[img]smileys/smiley1.gif[/img]Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
turuncu renkli forma, Valencia'nin giydigine benziyor...
bizim sülaleden izine gidecek olan kim var yaaaa ? :-)*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
abi ürün yelpazemiz bayaa genis...t-shirt lerde çok güsel ama bazilari siradan...ts club yaziyo sadece onlar dandik...bazilari çok yaratici...forma kumaslari adidas climacool un aynisi yarin maçta giycem görürsünüz...bu arada ugur gelemiyomus...ben gelecem yerine...ayrica bayanlar içinde bisiler var...volkanin ayagindan aldigim konç bordo maviydi,ince turuncu çizgili...sortlar da güsel...Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
-
mavi düz bi formamiz var kollari bordo...turuncu formamizin tamami turuncu tek sol gögsünde bordomavi çizgiler var...bi de çubuklu klasik forma var...hepsi harika...sortlar bordo var düz,bide turuncu var...konçlari zaten anlattim...kapriler var önü bordo arkasi mavi...Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
-
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma