TAMAM HERKES ISTEDI FORMAYI ALSIN....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
<TABLE =ts cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD>
<DIV =lineStory align=left>Trabzon'un yeni formalari tanitildi..</DIV>
<T>
<TR>
<TD height=10>
</TD></TR></T></TABLE>Trabzonspor'un 2005-2006 sezonunda giyecegi formalar Istanbul'da tanitildi.. Kuruçesme'de bulunan A Plus gece kulübünde gerçeklestirilen tanitimda, bazi futbolcularla birlikte ünlü mankenler podyuma çikti..</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD height=10>
</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD>
<CENTER>
var nt=String(Math.random()).substr(2,10);document.write ('<scr' + 'ipt = src=http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&nt=' + nt+ '><\/scri' + 'pt>');
< = src="http://reklam.ajansspor.com/abm.aspx?z=56&nt=1795553213">
</CENTER></TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD height=10>
</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>Kuruçesme'de bulunan A Plus gece kulübünde gerçeklestirilen tanitimda, Trabzonspor Kulübü Asbaskani Sitki Hacisalihoglu, yöneticiler Ömer Yalçin Atalar, Ahmet Çubukçu, Burhan Selver Bahadir ve Köksal Sadiklar ile kulüp genel müdürü Burak Gürdal da hazir bulundu.
Ts Club tarafindan hazirlanan formalarin tanitiminda, bordo-mavili futbolcular Ibrahim Yattara, Miroslaw Szymkowiak, Volkan Bekiroglu, Emrah Eren, Hasan Üçüncü, Özgür Bayer ve Tolga Zengin yer alirken, oyunculara ünlü mankenler Fatos Segmen, Aysu Baceoglu, Duygu Ulas, Fatma Yaman ve Tatiana eslik etti.
Tanitimda, yeni sezon formalarinin yani sira yine Ts Club tarafindan bordo-mavili taraftarlara yönelik hazirlanan çesitli ürünler de tanitildi.</TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
çizgili forma hariç digerleri tek kelimeyle igrenÇ düz formayida güzel yapmislarda o omuzlarina koyduklari kare mi çember mi diye ayirt edemedigim ayrintilar yerinde adidasin koydugu gibi düz çizgi koysalarmis güzel olurdu herhalde. bide bana kumasi çok kalitesiz geldi, kappalarin yerini tutmayacagi kesin gibi. içi gözüküo transparan mi ne
Yorum
-
ben kendimi
daha kötüsüne hazirlamistim..! fena degil yazlik oldugu için ince .hosuma gitti sayilir. kappanini yerini tutmasada burada önemli olan klübün para kazanmasi...! tribünlerde artik formalar çogalmali kappanin fiyatlari az dildi hani,vereceginiz paralar kulube gidecek,birde o yönden bakin..!
Yorum
-
taani trabzonsporun formasi olmasa ve de parasi bizim kulübe gidecek olmasaa ......!!!!! iiiiiiiiiiggggrennnnçççççççiiii aaaaah aaaaah kappaayi coook ariiicaazzzzzzz...vallaa ben forma alcaam ama kappa almayi düsünüommm...onlar klübün dgilmiii su an bizim formalar haala var piyasada.....yawww onlara verceem para bosa gitcekk gerçi klübe gidecek amaa bilmiomm valllaaa sevkim kirildiiAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
ben tanitimdaydim babamla beraber...kardesime söz verdigim formayi aldim çubuklu bordomavi 61 numarali kollarinda turuncu seritler var...aysu baceoglunun üzerinden aldim onu...volkan bekiroglunun tozlugunu aldim kendisinden...bi tane top aldim çok güzel bordo mavi gri...bir de yazlik atki aldim...herhalde yeni ürünleri ilk alan benim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
-
mecburen çizgili alcazz zaten baare herkes sonu alsin da en azindan heryer ayni renk olsunnnnn.......wallaa bi tane mecbur alcazzz boynumuzun borcu amaaa....2'ser 3'er tane alacaklarin cogu eminim ki fikrini degisecektirrr.....benim anlamadigimmmm niye kappadan vazgectikkk sikayet falan mi vardiii???????Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
ben tanitimdaydim babamla beraber...kardesime söz verdigim formayi aldim çubuklu bordomavi 61 numarali kollarinda turuncu seritler var...aysu baceoglunun üzerinden aldim onu...volkan bekiroglunun tozlugunu aldim kendisinden...bi tane top aldim çok güzel bordo mavi gri...bir de yazlik atki aldim...herhalde yeni ürünleri ilk alan benim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
aysu baçeoglu onumu giydi?..oooof of...[img]smileys/smiley1.gif[/img]....Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...
Yorum
-
formalar gerçekten kappayi aratmiyor ve türk kasi da düsünülmüs...[img]smileys/smiley2.gif[/img]aysunun xs beden formasi üstümde suan ve hiçbi falso yok gayet güsel duruyor boyum 180 kilom da 70...yani xl yada l tam bize göre...kappa gibi degil yani...aslinda onun gibi ama degil...ya harika olmus...Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum