Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lovehakan tarafından gönderildi
    hani baba fomalar 16 s? dediniz 18 i dediniz e hadiiiiiiiiiiii
    Ne yaz?k ki 1 Temmuz da geleceklermi?...

Yorum

• forma i?ide transfere benzedi ertele babam ertele...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
        forma i?ide transfere benzedi ertele babam ertele...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        [img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• 21 y?ld?r ?ampiyonluklar? erteliyoruz. iki götü boklu futbolcunun transferini ertelemi?iz çok mu????
          Hadi eyvallah..

Yorum

• ya abi burda aramizda formayi gören arkadaslar var dimi ? resimde cekmisler sorada konu acmislar yeni formalar diye, ya milleti meraklandiricaniza koysaniza suraya resimleri yada hic ne konusunu acikcaktiniz nede yok gördükde fotolari varda gösteremeyiz yasak falan demeyin ya sinir olduk [img]smileys/smiley7.gif[/img]
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Kulüp yeni formalar? medyaya gösterene kadar ya?lanacaz valla. Birisi koysun formalar?n resimlerini. Öylede böylede alacaz formalardan... Kappa ile ba??m?z kalmad? sözle?me sona erdi yay?nlay?n gitsin...
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Özgür'de var.Koysun i?te...
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• ULA KAFAYI YEDIM. BUGUN TS CLBE GITTIM. BANA DEMISLERDI HAZIRANIN SONUNA DOGRU CIKAR DIYE AMA BENIM IZIN BITTI CUMA DONUYOM. 1 TEMMUZDA GELIYOMUS TS CLUBE . ORADA SATICI HANIM SOLEDI.[img]smileys/smiley4.gif[/img]ARTIK KUZENE ALDIRTACAZ O DA BANA YOLLUCAK BA?KA CARESI YOK. OY OY OY

Yorum

• arap saç?na döndü forma i?i resmi sitede daha bir aç?klama yok mu ? bi gidip bakay?m

Yorum

• ordada bir aç?klama yok. bekleyelim görelim[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Meraktan çatlayacam valla. Oooof offff !!!
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Ya hadi ama yay?nlay?n resimlerini Ne zaman Ç?kacak ?u formalar..
                          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi

Ya hadi ama yay?nlay?n resimlerini Ne zaman Ç?kacak ?u formalar..

Kulübe kald?ysak Zurawski i?inden beter olur.[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• ayar oldum haa koysun b?r? i?te

Yorum

• yani avrupada asagi yukari tüm takimlarin yeni formasini gördümde bizim formalar nerde??[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim