Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence antremanlarda futbolculara özellikle giydirmiyorlar T-shirtleri. Basin çekmesin diye. Bu havada bile antremanlarda hep uzun kollu esofmanlar...

Amma Trabzonspor.org.tr'de antremanlarla ilgili haberlerde,asagidaki fotograflardakibeyaz t-shirt'ügördüm ki bence bu da oldukça güzele benziyor...

Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Of vallaha beyaz tisörtler süper olmus buradan öyle gözüküyor
      keyif adamı ..

Yorum

• gherçekten tüm ürünlerimiz harika olmus,bida üzülüyoduk kappa gitti diye...
        Tek yildiz,tek büyük...
        Oflu...

Yorum

• insallah formalar kappa stilinde olur çünkü onlar çok farkli ve güzeldi dsiarda çok rahat giyiliyodu t-shirt gibi....modelleri cok güzeldii..tisörtler çok iyiymis ama ciksin alcam.....hiç tisört almadm ts club leri bekliommm.idman kaprileri(hasamalari ) da güzellll...oooh onlardan da alcaz insallahhh
          Alper PEKEN
          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• istanbulda ts club nerde??? bilen varmi??? simdiden tsk ederim

Yorum

• gökdenizin üstündeki t-shirt hosuma gitti - sonunda su zihniyete vardik sanirim, ürünler illa bordo mavi ts amblemli olucak diye bir kural yok.

Yorum

• T Shirt Ler Gercekten güzel [img]smileys/smiley2.gif[/img]

insallah formalarda o denli güzeldir ciksin artik [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Of of of [img]smileys/smiley4.gif[/img]Hepsi birbirinden güzel valla. Beyazlar griler lacivertler hade layn 2 temmuz hade laayn [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
                    insallah formalar kappa stilinde olur çünkü onlar çok farkli ve güzeldi dsiarda çok rahat giyiliyodu t-shirt gibi....modelleri cok güzeldii..tisörtler çok iyiymis ama ciksin alcam.....hiç tisört almadm ts club leri bekliommm.idman kaprileri(hasamalari ) da güzellll...oooh onlardan da alcaz insallahhh

Vallaha ben formalarin kappa'ninkilerden daha büyük bedenli olmasini umuyorum. Bizim kappalarin X-Large'i bile olmuyordu. Biraz iri olunca formalari giyip sokaga çikamiyordum. Gerçi Kappa'nin ürettigi modeller hakikaten güzeldi ama dedigim gibi büyük bedenleri sikintiliydi.
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi
                      insallah formalar kappa stilinde olur çünkü onlar çok farkli ve güzeldi dsiarda çok rahat giyiliyodu t-shirt gibi....modelleri cok güzeldii..tisörtler çok iyiymis ama ciksin alcam.....hiç tisört almadm ts club leri bekliommm.idman kaprileri(hasamalari ) da güzellll...oooh onlardan da alcaz insallahhh

Vallaha ben formalarin kappa'ninkilerden daha büyük bedenli olmasini umuyorum. Bizim kappalarin X-Large'i bile olmuyordu. Biraz iri olunca formalari giyip sokaga çikamiyordum. Gerçi Kappa'nin ürettigi modeller hakikaten güzeldi ama dedigim gibi büyük bedenleri sikintiliydi.

Kappa iyi di hostu ama bizim gibi iri insanlar giyince ortaya hiç de hos olmayan bir görüntü çikiyordu...Bu yüzden Simal Yildizi arkadasima katiliyorum...

Saygilarimla...

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
                        İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi

Kappa iyi di hostu ama bizim gibi iri insanlar giyince ortaya hiç de hos olmayan bir görüntü çikiyordu...Bu yüzden Simal Yildizi arkadasima katiliyorum...

Saygilarimla...

Bizim gibi aar sikletlerin katilmamasi mümkünmü [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi

İlk olarak TSunami tarafından gönderildi
                          İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi
                          bende istanbul anadoLu yakasindakiLeri soruyorum nerde TS CLUB WAR BI YAZSANIZ ÇOK IYI OLACAK......
                          ihlamurkuyu taraflarinda var. tam yerini bilmiyorum

ihlamurkuyu'daki kapandi malesef. maltepe'de varmis ama adresini bilmiyorum

YAZIK YAZIK!

KIMSE TS CLUB ISTANBULDA NERDE VAR BILMIYOR YA!

BU NE IS? BIR TUHAFLIK VAR! YOKSA SIZ TS ÜRÜNLERINI ÖZEL OLARAKK TRABZONDANMI GETIRTIRIYORSUNUZ EE?

BEN ALMANYADAN SIZE ISTANBULDA VE DIGER SEHIRLERDE TS CLUB NERDE BULUNDUGU YAZARDIM AMA AYIP OLUR DIYE YAZMIYORUM.

Yorum

• önce ufak yazmayi ögrenmek lazim - bende istanbuldaki magazalarin yerlerini bilmiyorum - bilsemde gitmem - internetten aliyorum. ayrica yaz magazalar nerdede bilmeyenler ögrensin.

unutmadan

http://www.trabzonspor.org.tr/magaza.asp

bu adresten magazalarin adreslerini görebilirsiniz.

Yorum

• hapsi çok ggüzel massallah bizede böylesi yakisir formalarda insanlah güzel olacak haydeee....
                              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• oflum 61 yaani bu kadar büyük yazman bi yana nedir bu yazik yazik falan...cok kolay aldirilabilir trabzondann..vallaa biz dünyanin esyasini aliyoz trabzondan sirfgelen otobüslerle...ayrica internetten alabiliyosunn cook rahat bi sekilde eve teslimm...3 kisi bilmiyo diye hade öyle bile olsa nasi yaani yazik yazikkkk bu laf takimina ihanet eden birine söölenir simdi adamlar kendilerini suçlu hissedecekkk[img]smileys/smiley36.gif[/img]....yaani bu kadar kizmaana gerek yokk dimi kardess
                                Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim