Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet arkadaslar simdiden bir seyler atalim kenara sonra param yoktu bahanesinin arkasina siginmayalim
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Trabzondaki arkadaslara anlam veremiyorum.Biz ts için istanbulu terk edip trabzona yerlesmeyi düsünüyoruz sizlerse kombineler için tartisiyorsunuz.bunu konusmanin bile manasi yok.bir sekilde alimak lazim.çokta pahali olmuyo zaten

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]kombine fazla alinmaza bile o stad gene dolacak bu takimlan
        FIRTINA61

Yorum

• NE zaman çikiyor formalar ? Acaba yeni forma üretiminde tüm gelir Trabzonspor'un mu olacak ? Ayrica Marton'a loca yapacaklar haberi dogru mu ?

Lütfen biri cevap yazsin
          Elveda sair ceketli çocuk,
          Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
          Denizin çocugu...

Yorum

• İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi

Faruk,Ati,Özgür,Harun v.s.manitanizlami bulusacaksiniz?bosver çiçegi kap hemen TS-CLUP tan bir forma al kizin gönlünü,zaten bu hediyeyi begenmese o kizdan sana hayir gelmez uzak dur...

Is çikarma ahmet abi basimiza[img]smileys/smiley36.gif[/img]Evde alayi istanbul takimi.Bunlara degil TS formasi bordo mavi çiçek bile fazla.Is hatun meselesine gelince orda dur derim iste hersey karsilili ben ona ts formasi hediye edecegim zaman oda bana bjk formasini misilleme olarak geri gönderir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• harun abi yenge besiktasli öylemi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

amma kilibik adamsin yaw becerip trabzonu tutturamadinmi yengeye.

yazi bana aittir. ÖzGüReisEsenLer

Yorum

• Bir arkadas yeni formalari görmüs.dedigi tek sey kappa ile kiyaslanamayacak kadar kötü.ama kulüpten dediklerine göre 40 bin tane siparis varmis ama buda tras.bizce pazarlama taktigi

Yorum

• formalar kötü diyen kim süleyman abi. bende gördüm formalari bir tanesinin yakasi hariç formalar çok hos. özellikle turuncu olan.

Yorum

• Vall Özgür beraber gördük formalari,sence Kappa'nin yerini tutar mi?? Tamam, mavinin tonunu çok iyi seçmisler ama formanin dizayni ve yakasi (V yaka) bana göre tam bir felaket... Turuncu forma çok güzel sadece..onun da dizaynindan bahsediyorum tabi, kumas kalitesinden degil.. Bence 38 milyon o formalar için fazla bir rakam ama tabii ki kulübe destek olmak için alacagiz yeni formalardan, o da ayri mesele...
                    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• v yaka kötü tabiki ama bizde v yaka olmayanlardan aliriz. kappanin yerini tutmaz dogrudur onu konusmustuk zaten ama adidasin kumasi deniyor. bence adidasda güzel.

Yorum

• Bence de formalarin kalitesi kappadan sonra içimize kolay kolay sinmeyeccegi kesin insAllah modifiye felan yaparlar.Kumas kalitesinide arttirirlar.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• aman beah bekleyin yarini iste )))) insallah fiyasko olmazda hayal kirikligina ugramayiz.....
                          zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                            v yaka kötü tabiki ama bizde v yaka olmayanlardan aliriz. kappanin yerini tutmaz dogrudur onu konusmustuk zaten ama adidasin kumasi deniyor. bence adidasda güzel.

Sen inandin mi Adidas'in kumasi olduguna? Ben sahsen inanmadim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• adidas ama mahmutpasaaaaa [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ne yapalimartik kappayi aratsa da,fazla kaliteli olmasa da alalim. Kulüp forma satisindan adam gibi bir gelir elde etmeli.. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim