yederli deyrum da yederli deyrum anlamayler peni
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
Ondan önce Adrian için bunu sormamız lazımİlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çimlere o kadar para verdik garantisi yok mu bunun?
Yorum
-
bence en komik msj lar bölümünde yer edinmeliİlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOndan önce Adrian için bunu sormamız lazım
Yorum
-
Ne olacak verir bizimkiler 350.000 bin euro daha yeni çim yaptırırlar.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCimler nolacak ?
Yorum
-
Hava durumunda Trabzonun 1 hafta yağmurlu olduğu gözüküyor. Bizim amatör bakıcılar çimlere bakmaya beceremedi mevlam imdadımıza yetişti.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
haklısın dostum. eskiden ıslanmazdık şimdi ıslanıyoruz. bu arada dostum biz aynı zamanda körüz yapılanı görmüyoruz. senin gözler maşallah sıfır derece allah saglık versinİlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu stad ne halinden ne hale geldi hala konuşuyorsunuz arkadaşım o çimler düzelir raht olun birazcık yapılanı görünu will need justice at the end..
Yorum
-
akyazı yapılıyor yavaşta olsa yapılıyor sen olsan napardın acaba çatı mı koyardn oraya milyondolarları atıpİlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın dostum. eskiden ıslanmazdık şimdi ıslanıyoruz. bu arada dostum biz aynı zamanda körüz yapılanı görmüyoruz. senin gözler maşallah sıfır derece allah saglık versin
Yorum
-
Ayy yazik büyük Trabzonspor taraftari islaniyormus.........
Hani akustik yüzünden Cati istenese neyse, görende Seker'den yapilmissiniz sanar."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
hayırdır siz o buyuk Trabzonspor taraftarından degılmısınız ? benım canım tatlı senınkısı acıysa buyur gel.. alamancılarrrr.....İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyy yazik büyük Trabzonspor taraftari islaniyormus.........
Hani akustik yüzünden Cati istenese neyse, görende Seker'den yapilmissiniz sanar.En son only ts tarafından düzenlendi; 20.08.2012, 04:15.u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum