Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben buna zemin derim arkadaşlar. Bu adamlarınki zeminse bizim ülkemizdekiler neler?
    Golf sahası mübarek.

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Golf sahası mübarek.
      tam yattara ve alan lik saha

Yorum

• adamlar çimi uzaydanmı nerden getiriyorlar. ordaki güneş su da burdaki farklımı hey yarrabbim..
        u will need justice at the end..

Yorum

• arkadaşlar bazıları yazmış yok bursa 3 ayda neler yaptı biz hiç bişe yapamadık..bursa bu sezon şampiyon olduğu için 40 milyon euroya yakın ekstra para kazandı haberiniz vardır umarım..bence şuanki şartlarda stadın bu hale getirilmesi bile başarıdır..

Yorum

• İlk olarak iverson89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bazıları yazmış yok bursa 3 ayda neler yaptı biz hiç bişe yapamadık..bursa bu sezon şampiyon olduğu için 40 milyon euroya yakın ekstra para kazandı haberiniz vardır umarım..bence şuanki şartlarda stadın bu hale getirilmesi bile başarıdır..
            Ve bursanın kesin birşeyler yapması gerekiyordu şampiyonlar ligi kapasitesine gelmesi için
            Liverpool FC Trabzonspor
            Steven Gerrard

Yorum

Ben buna zemin derim arkadaşlar. Bu adamlarınki zeminse bizim ülkemizdekiler neler?
              Bizimkilere anfield da ayak işleri mi yaptırıyolar. kaleleri taşımazsanız çimlere basmayın

Yorum

• Zemin gercekten harika, farkindamisiniz bilmem ama isiklandirmada öyle.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• yav arkadaş ben bizim taraftara bi akıl sır erdiremiyorum bişeyi eleştirmek olabilir ama biz herşeyi eleştiriyoruz stadı beyenme bilet fiyatını beyenme başkanı beyenme formayı beyenme zemini beyenme ışığı beyenme skorbord u beyenme tribünü beyenme acaba kulüp sizi beyeniyormu ya beyenmeyebilirsin beyenmedim der geçersin hepimiz mimar peyzajcı elektronikci inşaatçı moda tasarımcısı ne bileyim kulübün her yaptığı işin ustası olduk çıktık maddeye önem vermeyin varsın çaput giysin topcular varsın yamuk tribünlerde oturalım varsın zeminde bozukluklar olsun ama artık gönüller bir olsun kenetlenelim staddaki yamuk görüntüyü bordo mavi renklere olan aşkımızı haykırarak düzeltelim varsın zemin kötü olsun oyunculara olan desteğimizi arkalarında hissettirerek alalım o zorluğu üzerlerinden unutmayın eksiğiyle gediğiyle doğrusu ve yanlışıyla bu kulüp bizim bizim aşağıladığımızıı bizi aşağılıyanlar ne yapar? ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
                  TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

Tarla.. Organik tarıma elverişli
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stad Projemiz hazir. Rahat olalim.

koptum yaa bune ))

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yav arkadaş ben bizim taraftara bi akıl sır erdiremiyorum bişeyi eleştirmek olabilir ama biz herşeyi eleştiriyoruz stadı beyenme bilet fiyatını beyenme başkanı beyenme formayı beyenme zemini beyenme ışığı beyenme skorbord u beyenme tribünü beyenme acaba kulüp sizi beyeniyormu ya beyenmeyebilirsin beyenmedim der geçersin hepimiz mimar peyzajcı elektronikci inşaatçı moda tasarımcısı ne bileyim kulübün her yaptığı işin ustası olduk çıktık maddeye önem vermeyin varsın çaput giysin topcular varsın yamuk tribünlerde oturalım varsın zeminde bozukluklar olsun ama artık gönüller bir olsun kenetlenelim staddaki yamuk görüntüyü bordo mavi renklere olan aşkımızı haykırarak düzeltelim varsın zemin kötü olsun oyunculara olan desteğimizi arkalarında hissettirerek alalım o zorluğu üzerlerinden unutmayın eksiğiyle gediğiyle doğrusu ve yanlışıyla bu kulüp bizim bizim aşağıladığımızıı bizi aşağılıyanlar ne yapar? ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
                        beyenme değil beğenme türkçemize dikkat edelim.
                        u will need justice at the end..

Yorum

• bu nekadar rezil bir tribundur bunu neden dıyerı gıbı yapmadılar us kısmını bu ne sacmalıktır arkadas
                          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• taraftar trübünleri özellikle o köşeleri doldurursa hiç te kötü gözükmez bence...şimdi ole gözüküyo ama seyirci olunca farklı olur.bişe daha soleyim yol tarafındakı yapılan yerden herkes maraton trübüne geçer çok alçak bence..

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu nekadar rezil bir tribundur bunu neden dıyerı gıbı yapmadılar us kısmını bu ne sacmalıktır arkadas

bu ne böyle?? acaba bunu kim böyle cizdi ve kim begenip bunun böyle yapilmasina izin verdi...sanki düsünülmemis gibi duruyor
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu ne böyle?? acaba bunu kim böyle cizdi ve kim begenip bunun böyle yapilmasina izin verdi...sanki düsünülmemis gibi duruyor
                                kardesim az sabir ya.. sence bitmis hali mi bu ?? elbette degil..
                                Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim