İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
tam yattara ve alan lik sahaİlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolf sahası mübarek.
Yorum
-
arkadaşlar bazıları yazmış yok bursa 3 ayda neler yaptı biz hiç bişe yapamadık..bursa bu sezon şampiyon olduğu için 40 milyon euroya yakın ekstra para kazandı haberiniz vardır umarım..bence şuanki şartlarda stadın bu hale getirilmesi bile başarıdır..
Yorum
-
Ve bursanın kesin birşeyler yapması gerekiyordu şampiyonlar ligi kapasitesine gelmesi içinİlk olarak iverson89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bazıları yazmış yok bursa 3 ayda neler yaptı biz hiç bişe yapamadık..bursa bu sezon şampiyon olduğu için 40 milyon euroya yakın ekstra para kazandı haberiniz vardır umarım..bence şuanki şartlarda stadın bu hale getirilmesi bile başarıdır..Liverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
Bizimkilere anfield da ayak işleri mi yaptırıyolar. kaleleri taşımazsanız çimlere basmayınİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben buna zemin derim arkadaşlar. Bu adamlarınki zeminse bizim ülkemizdekiler neler?

Yorum
-
yav arkadaş ben bizim taraftara bi akıl sır erdiremiyorum bişeyi eleştirmek olabilir ama biz herşeyi eleştiriyoruz stadı beyenme bilet fiyatını beyenme başkanı beyenme formayı beyenme zemini beyenme ışığı beyenme skorbord u beyenme tribünü beyenme acaba kulüp sizi beyeniyormu ya beyenmeyebilirsin beyenmedim der geçersin hepimiz mimar peyzajcı elektronikci inşaatçı moda tasarımcısı ne bileyim kulübün her yaptığı işin ustası olduk çıktık maddeye önem vermeyin varsın çaput giysin topcular varsın yamuk tribünlerde oturalım varsın zeminde bozukluklar olsun ama artık gönüller bir olsun kenetlenelim staddaki yamuk görüntüyü bordo mavi renklere olan aşkımızı haykırarak düzeltelim varsın zemin kötü olsun oyunculara olan desteğimizi arkalarında hissettirerek alalım o zorluğu üzerlerinden unutmayın eksiğiyle gediğiyle doğrusu ve yanlışıyla bu kulüp bizim bizim aşağıladığımızıı bizi aşağılıyanlar ne yapar? ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BORDO MAVİTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Tarla.. Organik tarıma elverişliİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben buna zemin derim arkadaşlar. Bu adamlarınki zeminse bizim ülkemizdekiler neler?
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
koptum yaa buneİlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad Projemiz hazir. Rahat olalim.

))
Yorum
-
beyenme değil beğenmeİlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav arkadaş ben bizim taraftara bi akıl sır erdiremiyorum bişeyi eleştirmek olabilir ama biz herşeyi eleştiriyoruz stadı beyenme bilet fiyatını beyenme başkanı beyenme formayı beyenme zemini beyenme ışığı beyenme skorbord u beyenme tribünü beyenme acaba kulüp sizi beyeniyormu ya beyenmeyebilirsin beyenmedim der geçersin hepimiz mimar peyzajcı elektronikci inşaatçı moda tasarımcısı ne bileyim kulübün her yaptığı işin ustası olduk çıktık maddeye önem vermeyin varsın çaput giysin topcular varsın yamuk tribünlerde oturalım varsın zeminde bozukluklar olsun ama artık gönüller bir olsun kenetlenelim staddaki yamuk görüntüyü bordo mavi renklere olan aşkımızı haykırarak düzeltelim varsın zemin kötü olsun oyunculara olan desteğimizi arkalarında hissettirerek alalım o zorluğu üzerlerinden unutmayın eksiğiyle gediğiyle doğrusu ve yanlışıyla bu kulüp bizim bizim aşağıladığımızıı bizi aşağılıyanlar ne yapar? ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
türkçemize dikkat edelim.
u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu nekadar rezil bir tribundur bunu neden dıyerı gıbı yapmadılar us kısmını bu ne sacmalıktır arkadas
bu ne böyle?? acaba bunu kim böyle cizdi ve kim begenip bunun böyle yapilmasina izin verdi...sanki düsünülmemis gibi duruyor1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
kardesim az sabir ya.. sence bitmis hali mi bu ?? elbette degil..İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ne böyle?? acaba bunu kim böyle cizdi ve kim begenip bunun böyle yapilmasina izin verdi...sanki düsünülmemis gibi duruyorBorussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum