Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kafes diye tabir edilen yer heralde deplasman traftarlarına verilecektir çünkü 2 trafın tam ortasına koymazlar heralde ? yada orayı tamamen kapatmazlar arada boşluk olur.bu konuda bilgisi olan var mı?bekleyip göreceğiz
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• deniz tarafindaki köse biraz daha zor birlesecek, merak ediyorum acaba kale arkasindan maratona kadar nasil dönecekler. mesafe yol tarafindaki köseye göre daha az

Yorum

• stadi eskiye nazaran cok ama cok adam ettiler...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dogus oto yazan yere localar yapip bide üst kapatilsa süper olur
          alsana yeni stad cevredeki bi kac evi de yik oto park yap
          Kale Arkasına Loca!!?????????
          Alper PEKEN
          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• la resmen gece kondu yamaya yamaya adam etmeye calisiyorlar ama nafile, sürekli bir skeil bozuklugu
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Serdar balinin malikanesinide yiktikmi tamamdir .

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kale Arkasına Loca!!?????????
                Niye olmasin?

En son Zafer Fidan tarafından düzenlendi; 30.07.2010, 09:48.
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Dün akşam Beşiktaşla oynayan çek takımının stadını gördünüzmü..

Adamların ne adını nede sanını bilen var...

Stadyumları ise bizim avni akerden en az 50 gömlek üstün...

Biz stadyum konusunda ilkel çağlardayız ben bunu dün akşam bir kez daha öğrendim..!!
                  Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Dün gece sabaha kadar stadın ışıkları açıktı yetiştirmeye çalışıyorlar heralde.
                    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• kale arkasına loca olur yani yukardaki stad gibi inşa edince oluyor ama bizde normal tribüne bile kombine satılmazken adam fazladan para verip kale arkasından maç izlemez ki,onu demek istiyorum yoksa nereye inşa edersen orda loca olur....
                      Alper PEKEN
                      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün akşam Beşiktaşla oynayan çek takımının stadını gördünüzmü..

Biz stadyum konusunda ilkel çağlardayız ben bunu dün akşam bir kez daha öğrendim..!!
                        sparta pragın stadı orası bildiğim kadarı ile,oynadıkları takımın stadı 8 bin kişilik yetersiz olduğu için burda oynandı
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün gece sabaha kadar stadın ışıkları açıktı yetiştirmeye çalışıyorlar heralde.
                          turk kafası ıstee 3 ay boyunca sallana sallana calıs sımdı gece ısıkları ac bıde elektrık parası ver o elektrıge bı kose kapatılırdı beeeeeeeeeeee yuhhhhhhhh..
                          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün akşam Beşiktaşla oynayan çek takımının stadını gördünüzmü..

abi o srad plzen in stadi degildi. kendi stadi avrupa stadandartlarina uygun olmadigi icin maci prag da oynadilar. yani onlarda acinasi bir halde

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serdar balinin malikanesinide yiktikmi tamamdir .
                              Stad yikilir, orasi yikilmaz
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Projeyi kim yaptıysa tam bir mimari dehaymış.Yinede eski halinden güzel bunun ile avunalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim