Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önce dün gittiğimde bir sıkıntı çıkmamaıştı stada girmem ile ilgili ancak bugün kart format yediği için bi daha gittim ve içeri girdim ancak bir şefimiz bana kim olduğumu sordu foto almam konusunda biraz problem çıkardı.Neden diye sordum kendisi;valla gelip çekiyor millet ama sırf eleştirmek için nerde ufak bi eğrilik yada bir sıkıntı hemen dağıtıyorlar dışarda muhabbeti oluyor.hiç memnun edemiyoruz' falan dedi.Bende biraz laflarla yumuşattım şefi ve işime koyuldum.Yani evet biraz 4 4 lükcüyüz gibi geldi banada
    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması :)...

Yorum

• Buğrahan fotolar icin tesekkürler elline ayagina saglik

Yorum

• Diğer köşede yapılıp komple bütün stadın üstü cam çatıyla kapatılırsa tadından yenmez bu stad.Ambiansıda akustiğide süper olur.
        ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• şu anda boya ve koltuklar yapılmadıgı ıçın güzellik ıkıncı planda..yapılınca gayet güzel olcagına emınım..elıne sağlık herkesinn.

Yorum

• Ne olursa olsun şimdi çok daha güzel görünüyor stad...
            Resimler için teşekkür ediyorum...
            Hamiş

Yorum

• herkes sanırım üstüme oynamış ...

stadımız pekala bu haliyle daha güzel. ben hiç bir zaman stadı eliştirmedim burda ki mesajlarımıza da bakabilirsiniz vede görebilirsiniz.

ben sadece kale arkalarının geri çekilme nedenini sorguladım. sanki çok kötü bir şey söyledim gibi yakıştırmalar aldım. beni mühendisden üstün görenler bile oldu ..ben sadece fikrimi beyan ettim. kale arkaları eskisi gibi olsaydı şu inşaata ne zararı dokunurdu tamam sorum bu ? yok yani bursa aşşağıya çekti diye biz neden geri çekiyoruz laflarını burda ben söylemedim sizler söylediniz

artı tribünün kapasitesinide arttığını biliyorum. azalan kısmın kale arkaları olduğunu söyledim.

diğer derdimde o inşaat işçilerinin olduğu yerden uzak korner direğine doğru olan yerler görünmez. resimden rahat anlaşılıyor. hacan bişe yapıyosun doğru dürüst yap. bak üstünü kapamak çok zor birşey ama hiç olmasa şurasını yap yani..seneye gelip gene oralar inşaat alanı olmasın diye benim yakınmalarım. bu belediyenin her yıl aynı kaldırımı yıkıp yerine yenisini yapmaya benzer. hangimiz bunu eleştirmiyoruz ?

ama çok görenler oldu. enteresan. benim acımasızca eleştirdiğimi düşüneneler ki alakası yok beni benim eleştirilerimden daha çok eleştirir oluyo.

bu arada kimyagerim...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetime hep kızıyoruz ama

Stat'ı adam ettiler gerçekten.

Güzel oldu güzel.

Eski halini hatırlıyorum da en az 3-4 kat daha güzel hale geldi.
                Benim bildiğim bu yönetimin değil stad müdürünün işi...Yönetimin isteğiyle olmuş bişey değil yani...

Yorum

• iyide stat müdürü kafasına göre yaptırmıyorya bunları
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyide stat müdürü kafasına göre yaptırmıyorya bunları
                    Müdür yaptırıyo beğenirlerse diğer köşelerde yapılacak diye duymuştum....

Yorum

• arkadaşlar bu yeni yapılan trübünün üstüne konulan şeyler beton plaka mı demir mi ?
                      Üç büyük yok tek büyük var o da TRABZONSPOR...

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        herkes sanırım üstüme oynamış ...

stadımız pekala bu haliyle daha güzel. ben hiç bir zaman stadı eliştirmedim burda ki mesajlarımıza da bakabilirsiniz vede görebilirsiniz.

ben sadece kale arkalarının geri çekilme nedenini sorguladım. sanki çok kötü bir şey söyledim gibi yakıştırmalar aldım. beni mühendisden üstün görenler bile oldu ..ben sadece fikrimi beyan ettim. kale arkaları eskisi gibi olsaydı şu inşaata ne zararı dokunurdu tamam sorum bu ? yok yani bursa aşşağıya çekti diye biz neden geri çekiyoruz laflarını burda ben söylemedim sizler söylediniz

artı tribünün kapasitesinide arttığını biliyorum. azalan kısmın kale arkaları olduğunu söyledim.

diğer derdimde o inşaat işçilerinin olduğu yerden uzak korner direğine doğru olan yerler görünmez. resimden rahat anlaşılıyor. hacan bişe yapıyosun doğru dürüst yap. bak üstünü kapamak çok zor birşey ama hiç olmasa şurasını yap yani..seneye gelip gene oralar inşaat alanı olmasın diye benim yakınmalarım. bu belediyenin her yıl aynı kaldırımı yıkıp yerine yenisini yapmaya benzer. hangimiz bunu eleştirmiyoruz ?

ama çok görenler oldu. enteresan. benim acımasızca eleştirdiğimi düşüneneler ki alakası yok beni benim eleştirilerimden daha çok eleştirir oluyo.

bu arada kimyagerim...
                        belkide 3 sira geri cekme nedeni görüs acisini kapatmamak icindir yeni köse icin

Yorum

• Yorum

• dogus oto yazan yere localar yapip bide üst kapatilsa süper olur
                            alsana yeni stad cevredeki bi kac evi de yik oto park yap
                            [T][S]

Yorum

• su kale arkasıda kose kadar yukseltılse sorun olmaz bole cırkın gorunuyor
                              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• güzel bir ambians olacak bu sene .özellikle deniz tarafındaki kale arkası daha ateşli olacak .deplasman takımının taraftarı neye uğradığını şaşıracak .zaten çoğu takımın taraftarı gelemiyor gelende bin pişman olacak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim