Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ozkan kardes,eline diline saglik muthis yakisikli bir forma.o formadan bende hala var gercekten cok severek almistim.bende bordo mavinin lacivertle cok guzel gittigini dusunuyorum ama onemli olan malesef taraftarin ne dusundugu ve ne istedigi degil onlarin(nike,yonetim yada sorumlu her kim ise)ne istedikleri ne dusundukleri yada dusunemedikleri.soyle bir forma cikarsinlar eger yok satmazsa bende fenerli olayim.
    ttnet logosu hariç forma çok orjinal olmuş barça nın sarı formasından esinlenilerek yapılmış ama çok güzel oldu beee
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz daha Aramamizin dikisli olmasini isterken, adamlar isi abartmis, mükemmel bir cerceve yapmis, italyayi temsilen.. mükemmel

Yorum

• Meclis Başkanımıza eşofman hediye edilmesi isabet olmuş.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni sezonda giyeceğimiz çubuklu formalar İnter Milan'ın formaları baz alınarak yapılmıştı. Peki İnter'in yeni sezondaki formaları nasıl olacak derseniz, buyurun 2009 / 2010 sezonu İnter Milan formaları:

Ronaldo 1998/99

Bu da Inter Milan Nike 09/10 deplasman forması:
          bu kadar igrençç yaka olamaz !!!! hiç begenmedim sahsen .

Yorum

• Bizin seneye göğüs reklamında Türk Telekom mu olacak?
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizin seneye göğüs reklamında Türk Telekom mu olacak?
              hehe türk telekom olacak

Yorum

• Üstüme Vazife Olmadan Birkaç Deneme Yaptım Umarım Beğenirsiniz.

Yorum

• Boyle birsey olsa...
                  1

Yorum

• "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gri forma....

Misal....
                      guzel olmus ustam.. eline saglik .. gri forma guzel olur insallah.. ama bizim gri forma paryacakmis?

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnter'in 17. şampiyonluğu için ürettiği özel forması ;

Fiyatıda 49 Euro.

renkler süper canlı. bu stil ince çubuk formalar inanılmaz güzel geliyor gözüme. keşke bizim de gelecek sezon formamızın çubuk tasarımı simetrik olsaydı
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• [QUOTE=delioflu61;2258892]

güzel bence
                          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• valla biz hiç umutlanmayalım adam akıllı forma çıkacağa hiç benzemiyor bir yıldır tasarladıkları formalar hala ortada yok gören varmı bakın fenere adamlar dünyanın parasını kaldırıyor formadan ıvırdan zıvırdan bizimkiler hala ondan bundan bahsediyor kurumsallık dıyorlar iyi has kurumsallık güzelde daha adam akıllı forma çıkaramazken formalarında nakış yerıne yapıştırma varken nasıl bi rkurumsallıktır bu şı siteye klupten yöneticiler girpte şu yazdıklarımızı okuyormu merak ediyorum formalar ve diğer ürünler tasarlanırken bir araştırma yapılıyormu neden haberimiz yok ya da benim mi haberim yok önce adam akıllı ürün çıkar az olsun öz olsun taraftar alsın ben koyu trabzonsporlu olarak adam akıllı çıkmayan hiç bir formasını almayacağım isterlerse şampiyon olsunlar diğer takımların formalarına bakınca insan imreniyor acaba yöneticiler hiç mi imrenmiyor bir sezonda 2 forma yap dört dörtlük olsun bak almayan kalıyormu daha ben şunu anladım bu seneki formalardanda hayır yokk artık ne zaman adam akıllı bir forma tasarlarlar o zaman alırım. İnşallah bu sözlerimi bana geri aldırırlarda gelir burada özür dilerim gider formamıda alırım.
                            Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Juventus 2009-2010

Yorum

• ha şu kappa çubukluların renkleri düzgün olaydı bunlara 10 çekerdi.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Çalışıyor...
                                X