Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yalnız bir durum var korsan ürün orjinal üründen bir okadar daha güzel görünüyor.
    Bunu üreten insanlar hiç düşünmüyorlarmı acaba kendi renklerimizle üzerlerini yazarsak daha güzel olur diye.Biz bu konularda çok geriyiz çok.
    120 defa demiştim tekrar diyeyim.
    Ts Club da çıkarılan ürünleri ve bu ürünlerin pazarlamasını , statın yanında- orda burda Korsan ürün satanlara bıraksınlar.!!
    Bakın satışlar nasıl artıyor..

Hem kulüp kazansın hem biz kazanalım hemde o insanlar adil yoldan kazansın

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Size göre küçük olabilir ama benim için çok önemli bir sorun var.Arkadaşlar takımımızın kırtasiye ürünleri yok. Çantamız var. Çantanın içine konulacak ne defter var ne kalem. Varda ben mi bilmiyorum. Yoksa gerçekten yok mu? Bu sene ts kalemimle yazmak istiyorum. Hiç Yoktan ÖSS'de olsun. Uğur getirir.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        30 a aldığımız ürün 15 olmuş öylemi.Vay anasini.Kendimi kullanılmış gibi hissettim valla.

Evet abi bende öyle hissettim üstelik 3 tane almiştum
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Size göre küçük olabilir ama benim için çok önemli bir sorun var.Arkadaşlar takımımızın kırtasiye ürünleri yok. Çantamız var. Çantanın içine konulacak ne defter var ne kalem. Varda ben mi bilmiyorum. Yoksa gerçekten yok mu? Bu sene ts kalemimle yazmak istiyorum. Hiç Yoktan ÖSS'de olsun. Uğur getirir.
          Çok iyi değinmişsin.En kısa zamanda ürün yelpazesinin artırılması gerek..
          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
          "Küçük bir kentin büyük savaşı"
          kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• sezon başlamadan önce sadece taraftarlar tarafından belirlenen formalar ankete sunulsun ve sadece satışı olsun.yani taraftar özel forması olsun futbolcular maçlarda giymesin.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
            A Love..Lİke No Other

Yorum

• Şu ürünleri 50 ye satıp milleti soyup daha sonra 25 e indirmeleri yok mu deli ediyor insanı =(
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu ürünleri 50 ye satıp milleti soyup daha sonra 25 e indirmeleri yok mu deli ediyor insanı =(
                Benim kizdim olayda o zaten ama gelde millete anlat burda, bizim dandik cubuklu formanin fiyati 19€ burda baskisiz ama bizim cakal yönetim iki katina satiyor uyaniklarya, o fiyata saticaksan iyi forma al bare nikedende taraftar kaziklanmasin dimi, ucuz formalari sat 2-3 katina sonra indirimde yari fiyatina sat yine, kazikla kendi taraftarini. Biz tepki göstermesek onlara bize mustahakdir öyle ucuz formanin 2-3 katini ödemek. Burda birsey dedinmi kötü sen oluyorsun !!!!

Yorum

• Kulübümüz Ticari Ürünler Ticaret A.Ş. ile Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş arasında gerçekleştirilen ve bu alanda bir ilk olma niteliği taşıyan işbirliği kapsamında, 29 Eylül 2009 tarihinden itibaren Türkiye genelindeki 26 Boyner Mağazası’nda TS Club ürünlerinin satışları başladı. Kulübümüz, gerçekleştirilen bu işbirliğiyle lisanslı ürünlerinin markasını Türkiye’de katlı mağazacılık içine dahil eden ilk futbol takımı oldu.

Geçtiğimiz hafta Ankara Mağazası’nın açılışını yapan, Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club, satış noktalarını arttırmaya devam ediyor. Mağazacılığın Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Türkiye genelindeki 26 Boyner Mağazası’nda TS Club ürünleri raflardaki yerini aldı. Trabzonlular ve Trabzonsporlular bugünden itibaren takımlarının lisanslı ürünlerine artık daha kolay ulaşabilecek.
                  TS Club mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyemiz Serdar Boğoçlu konu ile ilgili düşüncelerini; “Şu an Türkiye genelinde Ts Club statüsünde 12 mağazamız, corner statüsünde de 20 adet satış noktamız mevcut. Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş ile yaptığımız bu işbirliğiyle satış noktalarımıza 26 corner daha eklenmiş oluyor. Bugünden itibaren yurt çapında 58 noktada Ts Club ürünlerini taraftarlarımıza ulaştırıyor olacağız. Sadece yurt çapından değil Almanya'nın Essen kentinden de mağaza açmak isteyen girişimcilerden talep alıyoruz. Tüm bunların yanı sıra, mevcut satış noktalarımıza ek olarak www.trabzonspor.com.tr adlı sitemizden de Türkiye’de ve tüm dünyadaki taraftarlarımıza online satış yapabiliyoruz. Satış noktası olmayan illerimize ise, yıl içinde mobil satış mağazamız olan gezici TIR ile hizmet götürmeye devam edeceğiz. Taraftarımızı her zaman lisanslı ürün almaya davet ediyorum'' şeklinde dile getirdi.
                  Boyner Mağazaları’nda yeni sezonda satışa sunulan Çubuklu, Parçalı, Beyaz, Turuncu ve Mavi olmak üzere 5 çeşit yetişkin forma ve şort ile, çubuklu ve beyaz olmak üzere 2 çeşit junior forma ve şort satışa sunuldu. İlerleyen günlerde Ts Club daha fazla ürün çeşidi ile Boyner Mağazaları’ndaki raflarda yer alacaktır

Yorum

• güzel olmuş bu anlaşma en azından boyner var bulundugum yerde
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Yazmaktan bıkmayacağım.Kazım Koyuncu ile alakalı ürünler istiyoruz.

Bunu yapmadığı sürece Tsclupta hep birşeyler eksik olacak.

Yorum

• Ts Clup,Sadri Şener yönetiminden sonra büyük atılımlar gerçekleştiriyor.

Daha yapılacak çok şey olmasına rağmen yapılanlara bakıp gelecekten umutluyum.

Kazım Koyuncu ile ilgili ürün önerisini destekliyorum.
                        *
                        *
                        Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• trabzon-liverpol maçını izleyin de görün kaç sene önceki formanın güzelliğini

böyle forma daha şık duruor bence
                          _biz nufuz kagidinda TRABZON yazipta istanbulun özenti takimlarini tutanlardan degiliz...biz atadan
                          TRABZONLUYUZ ve TRABZONSPORLUYUZ...

Yorum

• Ayakkabı müthiş.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ayakkabı müthiş.

Bu ayakkabıyı yurtdışından getirtmek için çok uğraştım fakat erkekler içinmiş o yüzden 37 numarasını bulamadımNumaralar 42'den başlıyordu sanırım
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayakkabı müthiş.

Ayakkabı süpermiş nereden bulabilirz.

Bu arada TsClup larda satılan telefon kılıflarının bordo mavi olanını bir türlü bulamıyorum.
                                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X