Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyiymiş ayakkabılar
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pahalı ayakkabı almayı sevmem ama bu ayakkabı gerçekten çok güzel

Bir ara Harley Davidson fırtınası vardıya liselerde herkeste aynı bottan buda onun gibi olur herkeste aynı ayakkabıdan

Yöneticilerimiz akıl etsinde bu ayakkabıyı satsınlar

Yanlız bu adidasın ondan olmaz heralde

Gerçi bizimkilerde öyle bir şeyi düşünmezlerde hadi neyse
      Harika Olmuş

Yorum

• nike ın da vardı 1-2 sene önce bordo mavi ayakkabısı şu an resmini bulamadım ama
        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Yorum

• budur işte ama türkiyede yok sanırım

Yorum

• Yahu bu TS Club neden lütfedip de bir elektronik postaya cevap yazamıyor, inanamıyorum. Nasıl bir ilgisizliktir bu...:hırr

Yorum

• Ya niye ürün artışına geçmiyorlar bi türlü.Hep aynı şeyleri görmekten usandık TsClup'ta.Hiiiiiiç bir şey yok.Fenerin bir ürünleri var mübarek 3 gardrop dolar o giysilerle.Bizim TsClup da 4 -5 forma,bi eşofman ufak tefek çantalar,bir iki bileklik ,anahtarlık ,atkı bere ve gereksiz bi kaç tişört vs.ÜRÜN İSTİYORUZZZZZZZZZ daha çok TS giyim

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayakkabı müthiş.

Nerde bu yaa
                  Habu Sevdaluk 7 Beni ;)
                  HarekeTSirası bizimdur !
                  ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Bıkmadım bıkmayacağımm da... Anadolu yakasındaki Ts clupa gitmekten ve aradığımı bulamamaktan bıktım Artık adam beni görünce gülmeye başlıyo Gelmedii diyo ezile büzüle. Anlamadığım neden istenilen ürünleri bulmakta zorluk çekiyoruz ki. En basitinden formalarda bile eksiklik var.. Duyy sesimii TS Clup duyyy
                    Habu Sevdaluk 7 Beni ;)
                    HarekeTSirası bizimdur !
                    ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Ayakkabıya hasta oldum.Rüyada bile olsa giydiğimi görmek isterim.Türkiyede olmaması çok acı gerçekten.
                      Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• Liste yapalım, yurt dışındaki bir arkadaş alsın, göndersin.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence bu daha güzel..
                          Giresunlu Trabzonsporlular
                          Osman Ağa Torunu!
                          Mês que un clup!
                          25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• İlk olarak ümit akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Böyle bir ayakkabı için son kuruşuma kadar bütün paramı veriridim hatta yetmedi kredi karti ile alırdım nasii güzell birşeyy
                            Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Liste yapalım, yurt dışındaki bir arkadaş alsın, göndersin.
                              Yana yana bulabilecegim bir yer ariyorum Kazim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim