Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EBBL l Trabzonspor 52 - 48 İzmir Bornova Bel. l 9 Nisan 2008 l Play Off 2.Maç

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barış bence Volkan iyi oynadı sakatlığına rağmen.. Tahminime göre 12 sayı felan atmış olması lazım..
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• valla çok üçlük kaçırdı. takım hep ona çalıştı gibi bi şey. 3. periyodda kopabilirdi maç.

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla çok üçlük kaçırdı. takım hep ona çalıştı gibi bi şey. 3. periyodda kopabilirdi maç.
        Haklısın,volkan dış atışlarda çok etkili olduğu için biraz ona çalıştılar ama sonlarda kaçırdı birkaçta top çaldırdı.
        Geneline baktığımız zaman volkanı sadece dış atışlardan biliyoruz ama volkanın aslında gözden kaçırdığımız bir özelliğide çok iyi savunma yapmasıdır,bence bugün sonlarda birkaç hata yapmasına rağmen volkan çok iyiydi,özellikle savunmada
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• izmir yakin yerde degil.. git oraya gel buraya zor is... izmirdeki taraftarlarimiza yine ciddi bir is dustu.. biz onlara havale ettik isi siz de bitirin bu isi!...
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biraz geç oldu ama bugünkü maçı anladığımız kadarıyla biraz yorumlıyalım,

Bugünkü maçı almamızdaki en büyük etken öncelikle taraftar,oyuncuların inanılmaz kazanma hırsları ve takımın yaptığı mükemmel savunma.
            Taraftarların takımı hırslandırmaları ve maçı almaları bazında ne büyük etken olduğu bugün açıkça görüldü.
            Takımımızı 90 dakika boyunca (biraz uçtuk 4 perriyot boyunca) inanılmaz desteklediler ve oyunculara itici güç oldular,ancak katılamadığım ve çok üzüldüğüm bir nokta ise bu güzel taraftarın koro şeklinde rakip takım ve oyuncularına kötü tezarrühati olmuştur.
            Basketbol maçına insanlar ailesiyle çoluk çocuğuyla maça geliyorlar,bence bu şekilde kötü tezarruhat bu kitleyi salondan uzaklaştırır,buna çok dikkat etmek gerekir.
            Oyuna baktığımızda ise ilk yarı takımımız taraftarında desteğiyle açık ara öndeydi,çok güzel savunma yaptılar,genelde boş dönmediler,bir arkadaşımızın dediğine katılamıyacağım Roman inanın bana ölümüne oynuyor ve takımın en iyilerindendi,şu iyi bu iyi diye ayıramıyacağım ama roman ve volkan savunmada çok iyi guard ibrahim ise sanki bir trabzonlu gibi neredeyse ölümüne oynadı,takımın geneli yürekleriyle oynadılar,hepsine teşekkürler.
            İzmir takımı ise genç ve gerçekten iyi bir takım özellikle 15 numaraları çok zorladı bizi ve çok güzel savunma yapıyorlar romanı pota altında anında 3 kişiyle kapattılar,3 lük sayı üretememizin sebebide çok iyi savunmaları oldu,ribauntlarda iyiydiler ama bizim savunmamız bugünkü maçta daha iyi olduğundan sayı üretemediler.
            İkinci yarıdan sonra farkı eritmelerinin sebebi bence takımımızın biraz yorulması ve heyecan,bizim takım böyle seyirciye -yönetimin maçı seyretmesine filan alışık olmadığından bu kadar heyecanla gelen paniğinde normal olduğunu düşünüyorum.
            İzmir takım yönetiminin seyirciyi tahrik etmesi ve bir oyuncularının volkana kafa atması bir anda salonun karışmasına sebep oldu,hatta sahaya inmeye çalışan taraftar gurupları,sahaya atılan su şişeleri filan askalsın maç çığırından çıkıyordu,bir ara maçı bırakıp benim olduğum bölümdeki insanları sakinleştirmeye etmeyin gitmeyin ceza alırız diye insanları sakinleştirmeye çalışmaktan maça bile bakamadığım anlar oldu,hatta bir ara önümdeki biri elindeki şemsiyeyi sahaya atarken son anda yakaladım
            İnanın basketbolun heyecanı ve stresi futboldan beter,tam karadeniz insanına göre,bu takım 2 nci ve 1 nci ligde oynarsa sanırım bütün maçlarını seyircisiz oynar
            Yönetim kurulu üyelerininde maçı izlemesi ve özellikle eski ocaklı basketbolcu olan Sn Saner AYAR'ın hop oturup hop kalkması ve heyecanı görülmeye değerdi,maçtan sonra ise soyunma odasına inmeleri ve takımı kutlamaları takıma ve basketbola verdikleri değeri ifade ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum,ben bu heyecanlarından ve isteklerinden önümüzdeki dönemlerde Trabzonsporun basketbolda gerçekten fırtına gibi eseceğini çıkarıyorum.
            İzmirdeki maça gelince işimiz gerçekten çok zor ama yenemiyeceğimiz bir takım değil,pota altında roman'ın yanında iyi ve güçlü bir uzunumuz daha olsaydı sanırım daha kolay olurdu bakalım belki biryerlerden gelir
            Son bölüme gelecek olursak,bugünkü maç bize taraftar taraftar faktörünün bir maçta ne kadar öenmli olduğunu göstermiştir,bu bağlamda BMN İzmir ve izmirdeki tüm karadenizli hemşerilerimize çok büyük görev düşüyor.
            Ergun Ata da bugünkü yazısında seyircimizin yaptıklarına değinmiş...

Yorum

• İlgilenenler için,
              Şu anda KUZEY TV de
              Trabzonspor-Bornova Belediyesi maçının tekrarı veriliyor,netten bakabilirsiniz.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Paylaşıma teşekkürler..
                Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Ben tşk ederim,
                  Ama asıl teşekkür Kuzey TV ve Genel müdürü Sn Turgay BEŞYILDIZ kardeşime,
                  CD sini fırsat bulup alabilirsem buradanda yayınlıyacağım
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu romanda hiç bişe yok yaa
                    İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Katılıyorum. İzmir'deki maçta canlı izledim. Savunmada ve hücumda pota altında hiç bir varlık gösteremedi. İnşallah Cumartesi yine aynı olmaz. Saç baş bırakmaz yoksa kafada
                    Galibiyete sevindim. Eğer tatsızlık çıktıysa bu editler yine tahrik edeceklerdir bizi İzmir'de. Neyse Cumartesi yerimizi alırız biz yine
                    tek maça bakıp en önemli oyuncumuz için bu şekilde konuşmak yanlış olur.
                    Beğenmediğiniz Roman olmasa belkide şuan bu maçı bile oynama hakkı bile elde edememiş olacaktık..
                    Buradan Basketbol takımımızdaki bütün oyuncuların istatistiklerini kimin kaç sayı attığını basket ortalamalarına bakabilirsiniz. Roman ın katkısı tartışmasız şekilde ortada.
                    EBBL l Skorerlerimiz

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu 6 takımlı lig depplesmanlı mı oynanacak acaba...
                    son 6 ya kalacak takımlar final maçlarını tarafsız sahada , Çorum da oynayacak.
                    tek maç puan usulü olacak. ilk 4 e giren 2. lige çıkacak.

dedikten sonra;

Bu önemli galibiyet için Trabzonsporumuzu Kutluyorum.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tek maça bakıp en önemli oyuncumuz için bu şekilde konuşmak yanlış olur.
                        Beğenmediğiniz Roman olmasa belkide şuan bu maçı bile oynama hakkı bile elde edememiş olacaktık..
                        Buradan Basketbol takımımızdaki bütün oyuncuların istatistiklerini kimin kaç sayı attığını basket ortalamalarına bakabilirsiniz. Roman ın katkısı tartışmasız şekilde ortada.
                        Bunu tek maça bakıp konuşma olarak düşünme Burçak abi. Belki çok iyidir, belki en kötü oynadığı maça denk gelmişimdir. Ama dişli takımlara karşı gösterdiği performans önemli. Yazdıklarımdan Roman'ı beğenmediğim çıkarılmasın. İlk maçta oyununu beğenmedim. İlk maçı izleseydin sen de benimle beraber bana hak verirdin. Hiç ribaunt alamadı. Pota altında çok etkisizdi. Gerçi ilk maçta takım olarak çok kötüydük.

İnşallah İzmir'de ki maçta en iyi oyununu oynarda tur atlarız.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• dediklerinde haklı olabilirsin. ama şöyle bir gerçek varki Trabzonspor basketbol kadrosu içinde en iyisi o. Romanı beğenmiyoruz demek geride kalan diğer hiçbir oyuncuyu beğenmiyoruz demektir. Roman şuanki kadronun en iyisidir. istatistikler ortada
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Romanın izmirdeki maçta pota altında etkili olamamasının sebebi,rakip oyuncular romana top gittiğinde sürekli 3 kişi kapatmışlar yani neredeyse paso dövmüşler adamı,hakemlerde sağolsunlar sürekli es geçmişler.
                            Pota altında etkili bir ikinci uzunumuz olsa durum daha farklı olabilirdir.
                            Sonuç olarak romanı tek maçlık değerlendirmemek lazım,iyi ve etkili bir oyuncudur.
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak birLAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Romanın izmirdeki maçta pota altında etkili olamamasının sebebi,rakip oyuncular romana top gittiğinde sürekli 3 kişi kapatmışlar yani neredeyse paso dövmüşler adamı,hakemlerde sağolsunlar sürekli es geçmişler.
                              Pota altında etkili bir ikinci uzunumuz olsa durum daha farklı olabilirdir.
                              Sonuç olarak romanı tek maçlık değerlendirmemek lazım,iyi ve etkili bir oyuncudur.
                              Üstad sen bilirsin, bu çizgili formalardan nerde bulabiliriz?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Üstad sen bilirsin, bu çizgili formalardan nerde bulabiliriz?
                                Basketbol formaları şu an itibariyle ts clup mağazalarıonda satışı yok,takımın formaları sipariş üzerine yaptırılmış.
                                Artık bundan sonra bu formalara talep olacaktır,en iyisi ts clup müşteri hizmetlerine tsclup@trabzonspor.org.tr e-posta geçmek olabilir,yeterli talep oluşursa belki satışını yapabilirler.
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X