İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EBBL l Trabzonspor 52 - 48 İzmir Bornova Bel. l 9 Nisan 2008 l Play Off 2.Maç
Daraltma
X
-
bu 6 takımlı lig depplesmanlı mı oynanacak acaba...İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 takımlı bir lig oynanacak. ilk 4 bir üst lige çıkacak..
Yorum
-
TS ya çıkacak ya da çıkacak
09 Nisan 2008 / 18:52
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saner Ayar " Ynei dönemde Türkiye Trabzonspor'u izleyecek" dedi
Trabzonspor Basketbol takımı yarı final eleme turu rövanş maçında Bornova Belediyesi'ni 52–48 mağlup etti. Üçüncü ve son müsabakasını 12 Nisan Cumartesi günü 13.00'de İzmir'de oynanacak olan Trabzonspor basketbol takımı bu maçtan oldukça ümitli.
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saner Ayar Cumartesi günü İzmir Bornova takımı ile İzmir'de karşı karşıya gelinecek olan maçta tüm taraftarları maça beklediğini belirterek” Bu şehrin mutlak suretle ikinci ligde basketbol takımı olması gerekiyor. Gençlerimizi futbol sahalarımıza çektiğimiz gibi salona da çekmeliyiz. Cumartesi günü İzmir'de oynayacak olduğumuz maça tüm gurbetçi taraftarlarımızı davet ediyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar, bugünkü maçta bizi destekleyen tüm taraftarlarımızda teşekkür ediyorum bize güç kattılar” dedi
Başkan Yardımcısı Saner Ayar” Basketbolun sıkıntısı çok abartılacak bir durum değil. Trabzon şehrindeki futbol birikimi ile çok kolaylıkla üstesinden gelecek bir konu biz büyük kulüp olabilmemiz için bir kaç branşta birincilik seviyesinde mücadele edebilmemiz lazım. Basketbol bizim acımızdan çok önemli yeni dönemde basketbol da Türkiye Trabzonsporu izleyecek” diye konuştu.
Kaynak:
Yorum
-
inşallah ankarada olur yaa...takımımızı yalnız bırakmayız..İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebı sehırde oynanacak butun maclar 6 lı gruba kalırsak..bu trabzon olmuyacagı kesın yanıı...
Yorum
-
emegine saglik Eray guzel olmusİlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasketbol takımımız için hazırladıgım klip http://youtube.com/watch?v=YWyI1JkxcrE
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Yorum
-
Guardımız İbrahim'i de unutmayalım tabii çok büyük katkılar yaptı hem skora hemde hırsıyla takıma, taraftara... Yürekten oynayan sporcular birbaşka oluyor be
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Biraz geç oldu ama bugünkü maçı anladığımız kadarıyla biraz yorumlıyalım,
Bugünkü maçı almamızdaki en büyük etken öncelikle taraftar,oyuncuların inanılmaz kazanma hırsları ve takımın yaptığı mükemmel savunma.
Taraftarların takımı hırslandırmaları ve maçı almaları bazında ne büyük etken olduğu bugün açıkça görüldü.
Takımımızı 90 dakika boyunca (biraz uçtuk
4 perriyot boyunca) inanılmaz desteklediler ve oyunculara itici güç oldular,ancak katılamadığım ve çok üzüldüğüm bir nokta ise bu güzel taraftarın koro şeklinde rakip takım ve oyuncularına kötü tezarrühati olmuştur.
Basketbol maçına insanlar ailesiyle çoluk çocuğuyla maça geliyorlar,bence bu şekilde kötü tezarruhat bu kitleyi salondan uzaklaştırır,buna çok dikkat etmek gerekir.
Oyuna baktığımızda ise ilk yarı takımımız taraftarında desteğiyle açık ara öndeydi,çok güzel savunma yaptılar,genelde boş dönmediler,bir arkadaşımızın dediğine katılamıyacağım Roman inanın bana ölümüne oynuyor ve takımın en iyilerindendi,şu iyi bu iyi diye ayıramıyacağım ama roman ve volkan savunmada çok iyi guard ibrahim ise sanki bir trabzonlu gibi neredeyse ölümüne oynadı,takımın geneli yürekleriyle oynadılar,hepsine teşekkürler.
İzmir takımı ise genç ve gerçekten iyi bir takım özellikle 15 numaraları çok zorladı bizi ve çok güzel savunma yapıyorlar romanı pota altında anında 3 kişiyle kapattılar,3 lük sayı üretememizin sebebide çok iyi savunmaları oldu,ribauntlarda iyiydiler ama bizim savunmamız bugünkü maçta daha iyi olduğundan sayı üretemediler.
İkinci yarıdan sonra farkı eritmelerinin sebebi bence takımımızın biraz yorulması ve heyecan,bizim takım böyle seyirciye -yönetimin maçı seyretmesine filan alışık olmadığından bu kadar heyecanla gelen paniğinde normal olduğunu düşünüyorum.
İzmir takım yönetiminin seyirciyi tahrik etmesi ve bir oyuncularının volkana kafa atması bir anda salonun karışmasına sebep oldu,hatta sahaya inmeye çalışan taraftar gurupları,sahaya atılan su şişeleri filan askalsın maç çığırından çıkıyordu,bir ara maçı bırakıp benim olduğum bölümdeki insanları sakinleştirmeye etmeyin gitmeyin ceza alırız diye insanları sakinleştirmeye çalışmaktan maça bile bakamadığım anlar oldu,hatta bir ara önümdeki biri elindeki şemsiyeyi sahaya atarken son anda yakaladım
İnanın basketbolun heyecanı ve stresi futboldan beter,tam karadeniz insanına göre,bu takım 2 nci ve 1 nci ligde oynarsa sanırım bütün maçlarını seyircisiz oynar
Yönetim kurulu üyelerininde maçı izlemesi ve özellikle eski ocaklı basketbolcu olan Sn Saner AYAR'ın hop oturup hop kalkması ve heyecanı görülmeye değerdi,maçtan sonra ise soyunma odasına inmeleri ve takımı kutlamaları takıma ve basketbola verdikleri değeri ifade ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum,ben bu heyecanlarından ve isteklerinden önümüzdeki dönemlerde Trabzonsporun basketbolda gerçekten fırtına gibi eseceğini çıkarıyorum.
İzmirdeki maça gelince işimiz gerçekten çok zor ama yenemiyeceğimiz bir takım değil,pota altında roman'ın yanında iyi ve güçlü bir uzunumuz daha olsaydı sanırım daha kolay olurdu bakalım belki biryerlerden gelir
Son bölüme gelecek olursak,bugünkü maç bize taraftar taraftar faktörünün bir maçta ne kadar öenmli olduğunu göstermiştir,bu bağlamda BMN İzmir ve izmirdeki tüm karadenizli hemşerilerimize çok büyük görev düşüyor.En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 09.04.2008, 23:10.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Arkadaşlar şu anda KUZEY TV basket maçımızı veriyor,bakabilirsiniz
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
birLAz: bişey değil.
......................
Roman konusunda yapılan eleştirilere katılmıyorum bence Roman bugün özellikle ilk 2 çeyrekte takımı sırtlayan isim oldu.
Daha önceki maçlarına nazaran çok üst performans sergiledi.Maçın ikinci devresinde devamlıiki kişi tarafından savunulunca oyundan düştü.Ama oyunun genelinde sonuca etki eden isimlerin başındaydı.
Bornova takımı bilinçli bir şekilde devamlı tahrik edici hareketlerde bulundu.Hele başkanlarının şeref tribününde yaptıkları ve Bornovalı bir oyuncunun yapmış olduğu gereksiz bir hareket salonda gerilimi artırsada sonuçta maçı kazanmayı bildik.
Maça çok iyi başladık fakat özellikle 3. çeyrekten sonra oyun gerilince herşey aleyhimize döndü.İkinci maçta yine bizleri gerilimli bir atmosfer bekliyor olacaktır.Herşeye hazırlıklı olmalıyız.Yeterki isteyelim,bu takımı eleyecek güçteyiz.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum