Ohh be.İnşallah İzmirde de yeneriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
EBBL l Trabzonspor 52 - 48 İzmir Bornova Bel. l 9 Nisan 2008 l Play Off 2.Maç
Daraltma
X
-
Bu çok iyi oldu işte.Tebrik ederim BASKETBOL Takımımızı...
İzmir'de de kazanmak zorundayız.
Hayde Uşaklar..!!
Yorum
-
Bugün maçtaydık ts_mania kardeşimle
Güzel bir atmosferde heyecanlı ve gerilimli bir maç oldu.. Gerilim bizden değil hep bornovalılar tarafından çıkarıldı.. Öncelikle başkanları o makama yakışmicak şekild eprotokolde hareketler sergilerse eee Trabzon taraftarıda ona gerekli şekilde dokundurmasını yapar 

Sonra 9 numaraları artislik yaptı salonu başlarına geçirmediğimize dua etsinler.. Ama olabilecek en kötüsü oldu bu diskalifiyeden sonra onların hırsından çok bizim oyundan düşmemiz onları kendine getirdi.. Hala son çeyrekleri oynamayı beceremiyoruz..
Son olarak birisi Roman'a laf demiş el insaf ilk yarının en iyi admaıydı hem skora katkısı hemde savunmasıyla.. 2. yarı hoca biraz dinlendirmek istedi onu ancak imkan bulamadı çünkü yerine giren arkadaştan verim alamadı ve fark eriyordu.. Roman'ın maç sonu ne kadar yorgun olduğunu görmeniz gerekirdi.. Ayrıca maçı da kazandıran onun aldığı rebaund'tu unutmayalım
Gözümüz, kulağımızi yüreğimiz artık İzmir'e kaldı.. Ordaki arkadaşlarda görev sırası.. Umut herzaman vardır.. Yine bu hırsla bu inançla en azından mücadele edersek neden olmasın..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
basketbol takımımız için hazırladıgım klip http://youtube.com/watch?v=YWyI1JkxcrEİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Düzeltiğin için sağol.İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşanş işi değil grubunu birinci bitirme işi 1. bitiren ilk maçı evinde oynuyor ve başka bi grubun 2.siyle oynuyo yani bu da biz oluyoruz
Yorum
-
Katılıyorum. İzmir'deki maçta canlı izledim. Savunmada ve hücumda pota altında hiç bir varlık gösteremedi. İnşallah Cumartesi yine aynı olmaz. Saç baş bırakmaz yoksa kafadaİlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu romanda hiç bişe yok yaa
Galibiyete sevindim. Eğer tatsızlık çıktıysa bu editler yine tahrik edeceklerdir bizi İzmir'de. Neyse Cumartesi yerimizi alırız biz yine
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
maalesef...burdan sonra finaller var...ancak ordaki statüyü tam olarak bilmiyorum...İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçıda alırsak bi üst lige mi çıkacağız
bu arada maçı 1. periyottaki sayılarla kazandık...inşallah son iki periyotta geride olmamız takımın dinlendirilmek istenilmesindendir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum