TBL 28. Hafta | Çayırova Bld. 71 - 75 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • pReN@_61
    • 10.12.2004
    • 25746
    • İstanbul

tebrikler takım

(UEFA)

Yorum

• Sefer A.
      • 27.05.2008
      • 24773
      • 61
      • Fransa

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
      Açıkçası seyrettim, paylaştım, destek de verdim. iLab maçı sonundaki Gordon pozisyonuna faul deyip Erok - hakem ilişkisini eleştirenleri sansürlediklerinde bıraktım.

TED yöneticisi bunların bir mesajını sildirince aslan kesilmişlerdi. Erok bahsi açılınca kediye dönüyorlar. Samimi olmadıklarını düşünüyorum.

Mesela geçen hafta bizim maçın özetini gösteriyorlar. Panyadan seken topu Simmons kesiyor, blok diyor.

1) Ya basketbolu bilmiyorsun?
      2) İhlal olduğunu söylemeye dilin varmıyor?

Sonra Simmons Doğan'dan blok yiyor, "Erok burada faul bekledi" diyor. Karşı potada Creek çembere giderken Simmons hareketli temasta, faul çalınmıyor. Bunun için "Trabzon tarafı faul bekliyor" diyemiyor.

İlk devrenin takımını seçtiler, Erok'muş. Olabilir, kendi fikirleri. Peki; rakip on yedi takımı en az bir kere yenen kaç takım var ligde?

1!

Hangisi?

Biz.

Seçsinler Erok'u, Çayırova'yı vs.

Kırk yıldır kimin ne olduğunu az buçuk gördük, öğrendik Seferciğim.
      bâzen fazla iyimser bakip sonra anliyorsun niyetlerini ) Istanbullu nonoslara güvenme bunlar bizim lehimize konusursa da altinda bir mokluk vardir...
      bu arada o kanallari kisileri bilmiyorum ama birkaç ay önce denk gelmistim, yarim yamalak hatirliyorum
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...