TBL 28. Hafta | Çayırova Bld. 71 - 75 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26212
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

Bu sezonki en rahat maçlarımızdan birini oynadık. Hava atışından son topa kadar öndeydik. Faul sorunu yaşamadık. Alan müdaafasına döndüler, hemen şut soktuk. İçeride mismatch yakaladık, değerlendirdik. Cem'den katkı alamadık, Uğur'u devreye soktuk. Üç uzuna döndüler, Creek'i dışarı açıp Traylor'ı boyalı alandan çıkardık. Hepsinden önemlisi son dönemde savunmamız düşmüştü, Çayırova'ya evinde 71 izin verdik.

Erok maçından sonra hemen Çayırova'yla oynarken, ayakların yere basması önemliydi. Şut girmez, girmeyebilir; ama onlardan daha iyi mücadele ettik. Kazandık. Tebrikler...

Creek'in maç sonunda süreyi eritmek yerine skora gitmesi neyse de faul hakkı dolmuşken rakibi çizgiye göndermesini nazarlık bir an olarak değerlendirelim.

Ve Ege... Pasör olarak faydalı, ribaund konusunda lafım yok. Ama son beş altı maçtır bitiricilik sorunu yaşıyor. Ondan bulacağımız skor takımı rahatlatacak.

Maç sonunda Çayırova koçu Gökhan Hoca ve yöneticilerin tepkisi anlamsız. iLab da aynı haltı yemişti. Kaybetmeyi kabullenmek lazım.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.03.2025, 14:54.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• MetehanS
      • 02.08.2011
      • 1885
      • Kocaeli

Çayırova fena oynamadı, çok istekliydiler. Seyir zevki yüksek bir maç oldu.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
        Yönetim Kurulu
        • 20.08.2009
        • 26212
        • Danışman
        • Kuzey Amerika

Creek geldiğinde "Önemli olan atması değil, Traylor'ı tutabilecek mi?" diye merak eden YouTube'daki dostlar cevabını bulmuştur.

Traylor iki maçta da tek hane...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sefer A.
          • 27.05.2008
          • 24773
          • 61
          • Fransa

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
          Creek geldiğinde "Önemli olan atması değil, Traylor'ı tutabilecek mi?" diye merak eden YouTube'daki dostlar cevabını bulmuştur.

Traylor iki maçta da tek hane...
          Traylor kim?
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
            Yönetim Kurulu
            • 20.08.2009
            • 26212
            • Danışman
            • Kuzey Amerika

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
            Traylor kim?
            Çayırova pivotu, Jamari Traylor.

Yorum

• Sefer A.
              • 27.05.2008
              • 24773
              • 61
              • Fransa

Çayırova pivotu, Jamari Traylor.
              kjahajkah
              o yutubdaki "dostlar" serokçu yorumcular herhalde
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• TurnaSuyu
                • 15.07.2009
                • 608
                • Muhasebe
                • Trabzon

Ne varsa Basket takımında var..

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                  Yönetim Kurulu
                  • 20.08.2009
                  • 26212
                  • Danışman
                  • Kuzey Amerika

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi
                  kjahajkah
                  o yutubdaki "dostlar" serokçu yorumcular herhalde
                  Açıkçası seyrettim, paylaştım, destek de verdim. iLab maçı sonundaki Gordon pozisyonuna faul deyip Erok - hakem ilişkisini eleştirenleri sansürlediklerinde bıraktım.

TED yöneticisi bunların bir mesajını sildirince aslan kesilmişlerdi. Erok bahsi açılınca kediye dönüyorlar. Samimi olmadıklarını düşünüyorum.

Mesela geçen hafta bizim maçın özetini gösteriyorlar. Panyadan seken topu Simmons kesiyor, blok diyor.

1) Ya basketbolu bilmiyorsun?
                  2) İhlal olduğunu söylemeye dilin varmıyor?

Sonra Simmons Doğan'dan blok yiyor, "Erok burada faul bekledi" diyor. Karşı potada Creek çembere giderken Simmons hareketli temasta, faul çalınmıyor. Bunun için "Trabzon tarafı faul bekliyor" diyemiyor.

İlk devrenin takımını seçtiler, Erok'muş. Olabilir, kendi fikirleri. Peki; rakip on yedi takımı en az bir kere yenen kaç takım var ligde?

1!

Hangisi?

Biz.

Seçsinler Erok'u, Çayırova'yı vs.

Kırk yıldır kimin ne olduğunu az buçuk gördük, öğrendik Seferciğim.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 08:57.

Yorum

• exelans_25
                    • 22.05.2010
                    • 8684
                    • öğrenci
                    • Bursa

Açıkçası seyrettim, paylaştım, destek de verdim. iLab maçı sonundaki Gordon pozisyonuna faul deyip Erok - hakem ilişkisini eleştirenleri sansürlediklerinde bıraktım.

TED yöneticisi bunların bir mesajını sildirince aslan kesilmişlerdi. Erok bahsi açılınca kediye dönüyorlar. Samimi olmadıklarını düşünüyorum.

Mesela geçen hafta bizim maçın özetini gösteriyorlar. Panyadan seken topu Simmons kesiyor, blok diyor.

1) Ya basketbolu bilmiyorsun?
                    2) İhlal olduğunu söylemeye dilin varmıyor?

Sonra Simmons Doğan'dan blok yiyor, "Erok burada faul bekledi" diyor. Karşı potada Creek çembere giderken Simmons hareketli temasta, faul çalınmıyor. Bunun için "Trabzon tarafı faul bekliyor" diyemiyor.

İlk devrenin takımını seçtiler, Erok'muş. Olabilir, kendi fikirleri. Peki; rakip on yedi takımı en az bir kere yenen kaç takım var ligde?

1!

Hangisi?

Biz.

Seçsinler Erok'u, Çayırova'yı vs.

Kırk yıldır kimin ne olduğunu az buçuk gördük, öğrendik Seferciğim.
                    Abi senin youtubecular bugune kadar hep Creek gidecek diyorlardi bugun senin dedigine gelmisler simdi de Creek gitmeyecek kaynak saglam diyorlar
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                      Yönetim Kurulu
                      • 20.08.2009
                      • 26212
                      • Danışman
                      • Kuzey Amerika

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi
                      Abi senin youtubecular bugune kadar hep Creek gidecek diyorlardi bugun senin dedigine gelmisler simdi de Creek gitmeyecek kaynak saglam diyorlar
                      Ege'nin Traylor'a yaptığı savunma net faulmüş. Bunu diyen, Gordon'un Akatlar'da çaldığı topa faul deyip Hagins'in Erok maçındaki bloklarına faul diyen arkadaş...

Çayırova maçı kaybetmiş, oyunu kazanmış (Maç boyunca geride olup fark çift haneye çıkmışken?)...

Creek'i ilk yarıda iyi savunmuşlar. Çayırova da ilk yarı bizden iyiymiş...

42-32 önde değil miydik ilk devre? Yanlış mı hatırlıyorum?

Vs. Vs.

Fazla iyi niyetli olmamak gerektiğini gösteriyorlar her hafta.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 11:27.

Yorum

• exelans_25
                        • 22.05.2010
                        • 8684
                        • öğrenci
                        • Bursa

Aynen izledim Cayirova oyun olarak kazanmış Creek ilk ceyrek zorlanmis falan filan evet 10 fark girdik devreye

Yorum

• exelans_25
                          • 22.05.2010
                          • 8684
                          • öğrenci
                          • Bursa

Cayirova bu sene 3 macta da bize paspas olup bu mac 20 lik olmadigi icin oyunu kazanmis galiba

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                            Yönetim Kurulu
                            • 20.08.2009
                            • 26212
                            • Danışman
                            • Kuzey Amerika

İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi
                            Cayirova bu sene 3 macta da bize paspas olup bu mac 20 lik olmadigi icin oyunu kazanmis galiba
                            Çayırova'nın bu sezon düşük sayıda kaldığı dört maçın ikisi Trabzonspor maçları.

Maç yorumununda da yazdım. Bu sezon bu kadar rahat kazandığımız maç azdır. Faul sorunumuz yok, her savunma hamlesine ceza kestik, içeriden dışarıdan ürettik. Maç sonundaki fauller olmasa 70'i göremiyorlardı.

Yorum

• gurur6134
                              • 22.06.2013
                              • 17937
                              • radyo tv sinema
                              • İstanbul

Ege'nin Traylor'a yaptığı savunma net faulmüş. Bunu diyen, Gordon'un Akatlar'da çaldığı topa faul deyip Hagins'in Erok maçındaki bloklarına faul diyen arkadaş...

Çayırova maçı kaybetmiş, oyunu kazanmış (Maç boyunca geride olup fark çift haneye çıkmışken?)...

Creek'i ilk yarıda iyi savunmuşlar. Çayırova da ilk yarı bizden iyiymiş...

42-32 önde değil miydik ilk devre? Yanlış mı hatırlıyorum?

Vs. Vs.

Fazla iyi niyetli olmamak gerektiğini gösteriyorlar her hafta.
                              Trabzon galip geldikce kuduruyorlar birakalim kudurmaya devam etsinler bizde kudurtmaya!!
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                                Yönetim Kurulu
                                • 20.08.2009
                                • 26212
                                • Danışman
                                • Kuzey Amerika

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
                                Trabzon galip geldikce kuduruyorlar birakalim kudurmaya devam etsinler bizde kudurtmaya!!
                                iLab'in bize karşı averaj avantajı yokken, bir maç gerideyken, Erok'la oymayacakken şampiyonluk şansı varmış. Ama bizim geçen haftaki galibiyete rağmen yoktu niyeyse...

Komik işler...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...