Liderligi aldik emin adimlarla sampiyonluga yuruyoruz takimimiza bu onemli macta yurekten basarilar
TBL 28. Hafta | Çayırova Bld. 71 - 75 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
TBL 28. Hafta | Çayırova Bld. 71 - 75 Trabzonspor | Maç Sonucu
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Etiketler: Yok -
yine yakınımızda gidebileceğimiz bir maç saçma bir gün ve saatte. Trabzonspor taraftarı gelmesin diye mi yapıyorlar. Çayırova maçına gitmeyi düşünüyordum ama bu gün ve saatte imkansız. rakibin eski havası sönmüş. rahat bir galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağımız bir maç olur inşallah.from BOGAZIÇI -
-
Şampiyonluğa giderken bir Vanspor faciası yaşamadan 7'de 7 yapıp bitirmeliyiz..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
Önümüzdeki 2 maçı hakemli ittirmespor dan önce oynayacağız. Yenip onların kaybetmesini izlemek daha güzel olacak.
çayırova Trabzon. Cuma günü ittirmespor Ankaragücü Ptesi günü
Trabzon orman cumartesi günü Konya ittirmespor pazar günü
Bu fikstürde bizim 2 maçı alacağımızı , ittirmespor un 1 mağlubiyet alacağını düşünüyorum..Yorum
-
Yeniden rakipleri 80 sayının altında tutan savunmamıza dönmeliyiz.
TED (İkinci devre), Ankaragücü (İlk devre) ve dünkü Erok maçında yediğimiz sayıları çıkarmak kolay olmuyor.
Nusret maskeyle ısındı Erok maçında fakat yüzünde morluklar devam ediyor. Bu hafta daha iyi hale gelecektir.
Utku'nun sakatlığı var. Geçen hafta idmanları kaçırmış.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.03.2025, 18:50.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Akse mahallesindeymiş.
Yalnız deplasman yasağı uygulaması var. Salon küçük. Bilet de satmıyor Çayırova.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Çayırova ve Gebze'nin yarısı Trabzonlu, burası bize deplasman değilhttps://maps.app.goo.gl/kjoVoMaCNYQ3gXN8A
Akse mahallesindeymiş.
Yalnız deplasman yasağı uygulaması var. Salon küçük. Bilet de satmıyor Çayırova.
Şaka bir yana, formasız bir şekilde girmeye çalışsak sıkıntı yaşar mıyız acaba?"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)Yorum
-
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum