Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadolu Efes - Fenerbahçe maçına geldim şimdi.

Hiçbir renk parkede bordo-mavi kadar heyecan vermiyor bana. Anadolu Efes falan gerçekten hikaye, gittiğimiz maçlar, deplasmanlar, yaşadığımız sevinçler, döktüğümüz gözyaşları geliyor aklıma.

Basketbola taraftar olarak da az biraz ara vermemiz lazım galiba.

Yorum

• Bu ayıp ve utanç tüm Trabzon'un demişsin Taner abi ama Trabzon'un hiç ama hiç böyle bir gündemi yok.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Üniversite ve belediye istese makul bir bütçe ile basketi yaşatırdı,yazıklar olsun.
        • Memento mori

Yorum

• 10 yıllık emek çöpe gitti ve ne yerel basında ne de ulusal basında adam gibi tek bir haber bile olmadı. Galiba bu şehir bu sonu çok daha öncesinden hak etmişti.

Yorum

• Kaybolup giden onca emek, onca alın teri ve hayal...
            Bu kafa yapısı ve zihniyetle futbol takımı da gider.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• Ligin daha ilk haftasında Karşıyaka, kendi taraftarı tarafından ıslıklandı.

Biz fark yediğimiz maçlarda bile oyuncuları alkışladık. Maç sonrasında yanlarına gidip teselli ettik. Ama onlar makbul oldu, biz kötü.

Şu ülkedeki algı yönetiminden nefret ediyorum.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• BGL takımı da ligden çıkarılmış. Yiğit Özkan vb. genç çocuklara da yazık oldu. Umarım kendilerini kurtarırlar.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BGL takımı da ligden çıkarılmış. Yiğit Özkan vb. genç çocuklara da yazık oldu. Umarım kendilerini kurtarırlar.
                  Bgl kadrosundan yiğit ozkan telekoma berkihan buke de selçuk üniversitesine gitmiş... diğerlerinin akibetini bilmiyorum

Yorum

• Ligde sezon başladı. Dün FB - Bjk maçını seyrettim. Ivanovicli Bjk, iki yabancısından yararlanmadığı günde maçın içinde kaldı. 98'li Ömer Utku Al Pressey'den daha çok süre aldı. Ivanovic bu konuda ustadır, kimsenin adına bakmaz. İyi olan oynar. Türk koçlar da yabancı sayısından şikayet edip takımlarını yabancılarla doldurmaya devam ediyor.

Sakarya CL Ön Elemesi'nde İsviçre takımına elendi. Bugün de Toney Douglas'ın topu paylaşmadigi maçta Telekom'u yenildiler. Etou diye bir çocuk getirmişler, ikinci devre sürekli top kaybı yaptı. Nnoko tanıdığımız bir uzun, onu hareketliyken besleseler daha çok fayda alırlar.

Gs- Efes maçı başladı. Pleiss, Moerman, Micic ve Beaubois tribünde.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bir soru: Yerimize takım alınmadığı için BSL 15 takımla oynanıyor. Biz otomatik düştük mü sayılıyoruz? Seneye TBL'de yer alma hakkımız var mı?

Bununla ilgili bir açıklama görmedim.

Yorum

• Bu sene Ivanovic'in Bjk'si birlikte merak ettiğim diğer takım Büyükçekmece'ydi. Hayes- Eldridge ikilisinin etrafına düşük profilli yabancılar ve genç yerlileri koydular. Bugün üçüncü çeyrekte Merthan girdikten sonra Çekmece ritmini buldu ve farka gitti Bandırma'da.

Yorum

• Alper Saruhan [MENTION=49523]alpersa[/MENTION]ruhan
                          Acaba Trabzonspor basketbol takımının Kaptanı olarak geçen seneki sezon ligden düşseydik,bugün Onur Kıvrak’a söylenenlerin benzerleri bana da söylenirmiydi?Gözlerinizin önünde 2 yabanancıyla ligde kaldık.Şuan kulüp kapandı.Sesini kimler çıkardı?Hani her şeyden büyüktü Trabzonspor

Alper Saruhan
                          [MENTION=49523]alpersa[/MENTION]ruhan

Bizim kulübümüz kapanırken ve biz oyuncular olarak takımı ligde tutma başarısı göstermişken,Neden Madem Trabzonspor herşeyden büyüktür deyip el ele verip o formayı o armayı ayakta tutmadık?Niye cümlenin sonunu değerlendirmiyorsunuz?Asıl soru bu

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yunus Emre Sel Retweetledi: Ertugrul Dogan
                            Trabzonspor basketbolda yeniden, "Varım" diyor. Gelişmeler yarın gazetede olacak

Ertugrul Dogan [MENTION=17940]ErtuGrul[/MENTION]Dogan61
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Basketbol takımı kulüp bünyesinde faaliyetlerine yeniden başlayacakmış. Hayırlısı bakalım, seneye TBL'den başlarız yüksek ihtimalle. Bir üst lige çıkmak epey zor olacak bizim için.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Basketbol takımı kulüp bünyesinde faaliyetlerine yeniden başlayacakmış. Hayırlısı bakalım, seneye TBL'den başlarız yüksek ihtimalle. Bir üst lige çıkmak epey zor olacak bizim için.
                                doğru yönetilsin de aceleye gerek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X