Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Tek istediğim şey istikrarlı yönetim.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Madem kulüp böyle bir hamlede bulunacaktı, neden 2 ay önceden yapmadı? Süper ligden devam ederdik. Şimdi tekrar lige çıkma mücadelesi vereceğiz.

Neyse, hiç olmamasından iyidir. Hayırlı olsun
        www.x.com/zykmda

Yorum

• yemeksepeti Trabzonspor olma durumu varmi ?
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alper Saruhan [MENTION=49523]alpersa[/MENTION]ruhan
            Acaba Trabzonspor basketbol takımının Kaptanı olarak geçen seneki sezon ligden düşseydik,bugün Onur Kıvrak’a söylenenlerin benzerleri bana da söylenirmiydi?Gözlerinizin önünde 2 yabanancıyla ligde kaldık.Şuan kulüp kapandı.Sesini kimler çıkardı?Hani her şeyden büyüktü Trabzonspor

Alper Saruhan
            [MENTION=49523]alpersa[/MENTION]ruhan

Bizim kulübümüz kapanırken ve biz oyuncular olarak takımı ligde tutma başarısı göstermişken,Neden Madem Trabzonspor herşeyden büyüktür deyip el ele verip o formayı o armayı ayakta tutmadık?Niye cümlenin sonunu değerlendirmiyorsunuz?Asıl soru bu

Alakasız bir benzetme olmuş. Haklı bir isyandan çok Onur'u savunma gayretine dönüşmüş
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir soru: Yerimize takım alınmadığı için BSL 15 takımla oynanıyor. Biz otomatik düştük mü sayılıyoruz? Seneye TBL'de yer alma hakkımız var mı?

Bununla ilgili bir açıklama görmedim.
              Basketfaul'ün haberine göre takım kapanmış.

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Net açıklama yapılmadığı için şöyle düşünmüştüm: "BSL 15 takımla oynanıyor ve fikstür yenilenmedi (BSL'de her hafta bizimle oynayacak takım BAY geçiyor). Tek takım düşeceğine göre, normal şartlarda biz otomatikman lig düşmüş oluyoruz. Bu durumda TBL'den devam hakkımız korunuyor (Kağıt üstünde)."

Takım kapanmışsa böyle bir ihtimal kalmıyor tabii.

Bin bir emekle kurulan takımı,onca ikaza ve Trabzonspor markasına rağmen gömdüler. Müthiş bir başarısızlık hikayesi...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• A takımla ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması üzücü oldu. Eğer tepede bir A takımın yoksa o gençleri basketbola özendiremezsin.

Yorum

• Sürekli bir söylenti var ama net bir şey yok. Seneye liglerde bir takımımız olacak mı şimdi?
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Bir aksilik olmazsa ben olacağını düşünüyorum. Yöneticilerin söylediğine göre A takım olacak ancak Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde mi olur bir alt ligde mi olur o henüz net değildir. Sezon tamamlandıktan sonra netleşir.

Yorum

Bir soru: Yerimize takım alınmadığı için BSL 15 takımla oynanıyor. Biz otomatik düştük mü sayılıyoruz? Seneye TBL'de yer alma hakkımız var mı?

Bununla ilgili bir açıklama görmedim.
                        İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Basketfaul'ün haberine göre takım kapanmış.

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Net açıklama yapılmadığı için şöyle düşünmüştüm: "BSL 15 takımla oynanıyor ve fikstür yenilenmedi (BSL'de her hafta bizimle oynayacak takım BAY geçiyor). Tek takım düşeceğine göre, normal şartlarda biz otomatikman lig düşmüş oluyoruz. Bu durumda TBL'den devam hakkımız korunuyor (Kağıt üstünde)."

Takım kapanmışsa böyle bir ihtimal kalmıyor tabii.

Bin bir emekle kurulan takımı,onca ikaza ve Trabzonspor markasına rağmen gömdüler. Müthiş bir başarısızlık hikayesi...
                        Resmî olarak TBL'de de yokuz.

Trabzonsporumuzun yokluğunda geçen sene Büyükçekmece ve Ivanovic'i takip etmiştim. Çekmece, o şovmen koçla devam edecek. Bu sene seyretmeyeceğim.

Ivanovic geçen seneyi hamlesiz ve sakat oyuncularla geçirdi. Şimdilik Erkan Yılmaz, Shaq McKissic ve N. Djurisic'i aldılar. Jordan Theodore ve Stimac'la da ilgileniyorlar.

Yorum

• Stimac, buyuk ihtimalle Kuzmic'in gecirdigi kaza sonrasi Kizilyildiz'a gidecek.
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Theodore Bjk ile anlaştı. 5 numara için ise Marei ağırlık kazanmış. İyi bir hücum ribauncudur.

Şimdi bir şutöre ihtiyaçları var. Strasbourg'daki Jarrell Eddie'yi getirebilirler.

Yorum

Theodore Bjk ile anlaştı. 5 numara için ise Marei ağırlık kazanmış. İyi bir hücum ribauncudur.

Şimdi bir şutöre ihtiyaçları var. Strasbourg'daki Jarrell Eddie'yi getirebilirler.
                              5 numara icicn Todorovic deniyor.
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Theodore Bjk ile anlaştı. 5 numara için ise Marei ağırlık kazanmış. İyi bir hücum ribauncudur.

Listemden Jarrell Eddie Fener'e gitmiş. Farklı bir oyuncudur. İyi şutördür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X