Hayırlı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun
Daraltma
X
-
Tek istediğim şey istikrarlı yönetim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper Saruhan [MENTION=49523]alpersa[/MENTION]ruhan
Acaba Trabzonspor basketbol takımının Kaptanı olarak geçen seneki sezon ligden düşseydik,bugün Onur Kıvrak’a söylenenlerin benzerleri bana da söylenirmiydi?Gözlerinizin önünde 2 yabanancıyla ligde kaldık.Şuan kulüp kapandı.Sesini kimler çıkardı?Hani her şeyden büyüktü Trabzonspor
Alper Saruhan [MENTION=49523]alpersa[/MENTION]ruhan
Bizim kulübümüz kapanırken ve biz oyuncular olarak takımı ligde tutma başarısı göstermişken,Neden Madem Trabzonspor herşeyden büyüktür deyip el ele verip o formayı o armayı ayakta tutmadık?Niye cümlenin sonunu değerlendirmiyorsunuz?Asıl soru bu
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir soru: Yerimize takım alınmadığı için BSL 15 takımla oynanıyor. Biz otomatik düştük mü sayılıyoruz? Seneye TBL'de yer alma hakkımız var mı?
Bununla ilgili bir açıklama görmedim.
Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
Net açıklama yapılmadığı için şöyle düşünmüştüm: "BSL 15 takımla oynanıyor ve fikstür yenilenmedi (BSL'de her hafta bizimle oynayacak takım BAY geçiyor). Tek takım düşeceğine göre, normal şartlarda biz otomatikman lig düşmüş oluyoruz. Bu durumda TBL'den devam hakkımız korunuyor (Kağıt üstünde)."
Takım kapanmışsa böyle bir ihtimal kalmıyor tabii.
Bin bir emekle kurulan takımı,onca ikaza ve Trabzonspor markasına rağmen gömdüler. Müthiş bir başarısızlık hikayesi...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir soru: Yerimize takım alınmadığı için BSL 15 takımla oynanıyor. Biz otomatik düştük mü sayılıyoruz? Seneye TBL'de yer alma hakkımız var mı?
Bununla ilgili bir açıklama görmedim.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketfaul'ün haberine göre takım kapanmış.
Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
Net açıklama yapılmadığı için şöyle düşünmüştüm: "BSL 15 takımla oynanıyor ve fikstür yenilenmedi (BSL'de her hafta bizimle oynayacak takım BAY geçiyor). Tek takım düşeceğine göre, normal şartlarda biz otomatikman lig düşmüş oluyoruz. Bu durumda TBL'den devam hakkımız korunuyor (Kağıt üstünde)."
Takım kapanmışsa böyle bir ihtimal kalmıyor tabii.
Bin bir emekle kurulan takımı,onca ikaza ve Trabzonspor markasına rağmen gömdüler. Müthiş bir başarısızlık hikayesi...
Trabzonsporumuzun yokluğunda geçen sene Büyükçekmece ve Ivanovic'i takip etmiştim. Çekmece, o şovmen koçla devam edecek. Bu sene seyretmeyeceğim.
Ivanovic geçen seneyi hamlesiz ve sakat oyuncularla geçirdi. Şimdilik Erkan Yılmaz, Shaq McKissic ve N. Djurisic'i aldılar. Jordan Theodore ve Stimac'la da ilgileniyorlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Stimac, buyuk ihtimalle Kuzmic'in gecirdigi kaza sonrasi Kizilyildiz'a gidecek.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTheodore Bjk ile anlaştı. 5 numara için ise Marei ağırlık kazanmış. İyi bir hücum ribauncudur.
Şimdi bir şutöre ihtiyaçları var. Strasbourg'daki Jarrell Eddie'yi getirebilirler.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTheodore Bjk ile anlaştı. 5 numara için ise Marei ağırlık kazanmış. İyi bir hücum ribauncudur.
Şimdi bir şutöre ihtiyaçları var. Strasbourg'daki Jarrell Eddie'yi getirebilirler.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum