Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "...muhatap Trabzon Basketbol Kulübü Derneği’nin kulübümüzün alacak talebinden önce sırada bekleyen ve halihazırda devam eden 15 civarında aleyhte icra dosyası bulunmaktadır."

http://trabzonspor.org.tr/tr/haberler/kulup-aciklamalari/kamuoyuna-duyuru-7-27-2018
    Basketbol yönetiminin beceriksizliğini bir kenara bırakalım.

Trabzonspor'un bu parayı alamayacağını bile bile ısrarla bu konuyu gündeme getirmesine bir anlam veremiyorum.

Kulüp kapanıp gidecek zaten bu aşikar, olan Trabzonspor'un ismine olacak. Trabzonspor da 11 milyon liranın üstüne bir bardak soğuk su içecek.

Yorum

• İlişki kurmamak adına Trabzonspor Basketbol adı da Trabzon Basketbol olmuş
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Basketbol yönetiminin beceriksizliğini bir kenara bırakalım.

Trabzonspor'un bu parayı alamayacağını bile bile ısrarla bu konuyu gündeme getirmesine bir anlam veremiyorum.

Kulüp kapanıp gidecek zaten bu aşikar, olan Trabzonspor'un ismine olacak. Trabzonspor da 11 milyon liranın üstüne bir bardak soğuk su içecek.
        Meselenin kendisi, basketbol yönetiminin beceriksizliği değil mi zaten Murat?

Basit bir aritmetik var ortada:

Borç geçen sene 9 M.

Bu dönem içerisinde Trabzonspor'dan 11 M alıyorsun. TBF, iddaa, Digiturk vs. katkısı var.

Buna rağmen borç 14 M oluyor.

Yani tek sezonda 16 M'dan fazla ödeme mi yaptılar? Ne iş?

Hadi borcu harcı geçtim. Onca rezillik yaşandı. Vasıfsız Markovski'yle Szolnoki'ye elenildi. O kadar oyuncu kaçtı. Antrenman boykot edildi... Forma vereceğiz diyip taraftarı kandırdılar.

Ayıp ya... Hâlâ Nihat Mala'ya güvenip yola çıkıyorlar.

Gelinen noktada, kulüp açıklama yaptı: "Ben icrayı durdurdum".

Buna rağmen, "biz çekiliriz" blöfü. Adam demiş zaten, "sen git önce parasını ödemediğin onca oyuncunun, koçun, menajerin borcunu öde, transfer yasağını kaldır. Bahane arama." Yukarıda yazdım son davaları...

Şöyle bir yazı gördüm: Basketbol Takımı ile Derdiniz Nedir?

Tofaş maçı yerine Türk Telekom yazan bu arkadaş ve benzerleri, hamaset yerine (eğer biliyorlarsa) gerçekleri yazarsa belki bir şeyler değişir.

Yazar Kardeşim,

FIBA'da bekleyen dosyalara tek laf ettin mi? Zubcic, Lee, Bazarevich'in ödenmeyen parasından gelen cezayı sordun mu? Mala'nın yaşattıklarini unuttun mu? Forma hediye edeceğiz diyip kandırılan taraftarın hakkını aradın mı?
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ligden çekilme kararı bugün yarın açıklanacak galiba.

11 yıllık serüven burada son buluyor.

Mevcut ekonomik tabloda, kısa vadede Trabzonspor kulübünün basketbol kelimesini kolay kolay ağzına alacağını zannetmiyorum.

Ayrı bir kulüp formatı sürdürülebilir bir yapı değildi, o yüzden defalarca basketbol takımının kulüp bünyesine katılması gerektiğini defalarca dile getirdik.

Yorum

• ve bir macera daha hayal kırıklığıyla sonlanıyor

Yorum

• Şaka gibi bir durumla karşı karşıyayız.

Yöneticiler kulübün kapanmaması için mücadele mi ediyor yoksa federasyonun bizi ligden şutlamasını mı bekliyorlar gerçekten anlamadım.

Bu yeni yayın ihalesi kulüplere belli ki hiçbir şey kazandırmıyor, mücadeleci bir takım kurmadığın için İddaa'dan pay alma şansı da yok.

Yönetim açıklama yapmak için neyi bekliyor merak ediyorum.

Yorum

Şaka gibi bir durumla karşı karşıyayız.

Yöneticiler kulübün kapanmaması için mücadele mi ediyor yoksa federasyonun bizi ligden şutlamasını mı bekliyorlar gerçekten anlamadım.

Bu yeni yayın ihalesi kulüplere belli ki hiçbir şey kazandırmıyor, mücadeleci bir takım kurmadığın için İddaa'dan pay alma şansı da yok.

Yönetim açıklama yapmak için neyi bekliyor merak ediyorum.
                hala sponsor arıyorlar galiba

Yorum

• Çekilirseler çok üzülürüm.Genç takımla devam etsinler hiç olmazsa.Vuruşa vuruşa...
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çekilirseler çok üzülürüm.Genç takımla devam etsinler hiç olmazsa.Vuruşa vuruşa...
                    O çocuklara yazık değil mi Necmettin abi? Her maç 30-40 sayı en az fark yiyecekler... Özgüvenleri sarsılmış, kariyerleri başlamadan bitmiş sporcular olacaklar.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O çocuklara yazık değil mi Necmettin abi? Her maç 30-40 sayı en az fark yiyecekler... Özgüvenleri sarsılmış, kariyerleri başlamadan bitmiş sporcular olacaklar.
                      30-40 çok iyimser rakamlar, kulüp belki bir şekilde bir sene daha idare ederdi ama yeni yönetimin geçmişte verilen paraları istemesi işleri bozdu. Sistem bu olduğu müddetçe eninde sonunda bu son yaşanacaktı. Trabzon'da herhangi bir amatör branşın Trabzonspor'un kanatları altında olmadan yaşama şansı yok maalesef.

Yorum

30-40 çok iyimser rakamlar, kulüp belki bir şekilde bir sene daha idare ederdi ama yeni yönetimin geçmişte verilen paraları istemesi işleri bozdu. Sistem bu olduğu müddetçe eninde sonunda bu son yaşanacaktı. Trabzon'da herhangi bir amatör branşın Trabzonspor'un kanatları altında olmadan yaşama şansı yok maalesef.
                        30 milyon TL borcu olan amatör branş olur mu Murat?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• açıklamasalar da kulüp kapandı...geçmiş olsun....

Yorum

30 milyon TL borcu olan amatör branş olur mu Murat?
                            Branş amatör, yönetim şekli amatör... Ama cukka profesyonelce!
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.09.2018, 09:19.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Branş amatör, yönetim şekli... Ama cukka profesyonelce!
                              Bunu ilk kez senden duyuyorum Oğuz. Öyleyse çok daha vahim.
                              Ayağa KALK!

Yorum

Bunu ilk kez senden duyuyorum Oğuz. Öyleyse çok daha vahim.
                                Geldiğinde "İlk sekize giremezsek aldığım ücreti iade ederim" diyen adamla beş sezon geçirip, beş sezonun dördünde ilk sekize giremedik. Nİce koç, onlarca oyuncu geldi gitti... Sonuç?

Başta Muharrem Beyi, isimlerini de verebileceğim eski/yeni yöneticileri zamanında çok uyardım, hatta BMN olarak kendileriyle yaptığımız toplantılarda uyardık. Şu puslu hava dağıltıktan sonra, dilerim gördüklerini - yaşadıklarını vicdanları doğrultusunda açıklarlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X