Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fikstür,Trabzonsporumuza ve diğer takımlara hayırlı olsun.

Takımımız, diğer gruba nazaran zor bir gruba düşmüş gibi gözüküyor.

Bence bizim grubun güçlü olması lehimize,lig sonuna kadar güçlü takımlarla oynıyacağımız maçlar, bizi final serilerine daha bir ciddi hazırlıyarak götüreceğini düşünüyorum.
    Katılıyorum, geçen yıl bunun sıkıntısını çok çektik.
    Bkz. Beykozspor serisi
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Katılıyorum, geçen yıl bunun sıkıntısını çok çektik.
      Bkz. Beykozspor serisi
      Evet,ben bile beykoz maçı için istanbula gitmek zorunda kalmıştım

İnşasllah bu sene tereyağından kıl çeker gibi hallederizde,bizde deplasman deplasman dolaşmayız
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Yeni sezon Takımımıza hayırlı olsun. İnşallah bu sene çıkacağız şu BBL'ye.

Bursa'dan olan takım hangisi acaba??
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni sezon Takımımıza hayırlı olsun. İnşallah bu sene çıkacağız şu BBL'ye.

Bursa'dan olan takım hangisi acaba??
          Yanılmıyorsam Final Gençlik olması gerek Remzi.

BMN Bursa olarak siz şimdiden hazırlıklara başlayın
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• geçen sene yaptığımız hataları yapmazsak, bu sene başarısız olmamız için sebep yok. en basitinden artık şu faulleri atalım mesela birde karşı takımın guardı babasının çiftliği gibi bizim pota altını sürklase edip sayı bırakmasın potamıza. bu iki olayı halledebilirsek bu sene beko'dayız.
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• ismail abi ne zaman ziyaret ediyoruz bizim basketbolcuları?
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                işlerden dolayı foruma giremiyorduk.
                ancak yalçın alabaşlı galatasaraylı ve ciddi maddi kaıkılar yapabilecek düzeyde bir işadamı olmadığını biliyorum.kendisi arkadaşımdır ve şimdi bunları okuyup bana kızacaktır ama samimiyetine güvenerek yazıyorum şahsı ile ilgili hiçbir sorunum yoktur çokta severim kendisi çok kaliteli ve efendi bir kişiliktir. ancak yönetmimizin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum.fakat anlayamıyorum ayrıca kendisi ankara ikamet etmektedir ve ne gibi görev tanımı olcakatır klubümüze ne gibi katkısı olacakltır merakla izleyeceğim ve gözlemleyeceğim
                İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eğer söylendiği gibi gs lı ise hiç haz almam ben bu işten.
                kulübün iç işlerine girmemeliler.
                bu işlerin maddi boyutuna bakılmaz. bugün para verdi diye yönetime alınabilecek x takım lı kişiler, yarın birgün öyle bir zamanda karşınıza çıkar ki kendinizi ona borçlu hissedersiniz.
                en basiti transfer dönemlerinde her transferin paraylamı yapıldığı sanılıyor.
                ikili ilişkiler de en az para kadar önem arz ediyor.
                söylemek istediğim yarın birgün bir şekilde kendinizi borçlu hissettirebilirler..
                Arkadaşlar, basketbol dalı Trabzonda futbol gibi popüler olmadığından bu spora emek veren insanlar tamamen gönülden hizmet etmektedirler.
                Dikkat ederseniz, basketbol yönetiminde olan insanların bir çoğu geçmişte bu spor dalıyla uğraşmış, salonlarda ter dökmüş insanlardır, Saner bey, Yalçın bey, Ceyhun bey örneklerinde olduğu gibi.

Yalçın Alabaş'a gelince, kendisini tanımam,merhabamda yoktur ama okul yıllarını Trabzonda geçirdiğini, Trabzonda olduğu zamanlarda imkansızlıklarla boğuşan kulübünde basketbol oynadığını ve ter döktüğünü biliyorum, Yalçın Alabaş Ankarada ikamet ediyorsa Saner Ayar ve Sadri Şenerde İstanbulda ikamet ediyor, ne yapalım şimdi , kaldıki Yalçın Alabaş, yönetici olarak kulübe vermesi gereken tutardan fazlasını vermiştir.

Keza Saner beyde Trabzonda olduğu yıllarda basketbol oynamış, bugün neredeyse tüm mesaisini basketbola ayırmışsa karşılık beklemek için değil, bu spor dalına sevda içindir.

Futbol kulüplerinde yöneticilik yapanların ana gayesi kendi menfaatleri ve popüleritelerini artırmaktır, kim ne derse desin bu böyledir, basketbolda ise durum daha farklıdır, birinde alır, birinde verirsiniz.

Bir başka örnek vermek gerekirse, Efes Pilsen ve Tuncay Özilhan örneği karşımızda duruyor.

Kimse kusura bakmasın, baskletbol şubemize katkı yapan her kim olursa olsun başım üstüne, bence sizde işin bu noktasından bakın.

Yönetimin basketbol şubesiyle ilgili yaptığı yanlışlar vs var ise eleştirin, eleştirelim ama bu gibi konularla ilgili eleştirmek açıkçası bana biraz ters geliyor.
                En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 22.08.2009, 00:47. Sebep: kelime hatası
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• ismail abiye katılıyorum. gönül esası üzerine olan işlerde lütfen her işin altında bir şey aramayalım. şimdi merak ettiğim şey bir yöneticinin takıma nasıl zarar verebileceği? eğer bir yönetici başka bir takımı tutarken gelip bize hizmet etmek, bizi ileriye götürmek istiyorsa ben ona teşekkür ederim. bu şube basketbol, futbol kadar popüler bir yer değil ki reklam falan gibi şeylerle suçlayalım. ayrıca şunu söylemek istiyorum bizim yerel basınımızda bazı cahiller var, hani geçen sene takımın bütçesi için 15 milyon dolar diyen. böyle şeyleri buraya yazıp bu cahil kesimin eline işine gelmediği, bir abisi yakınını ekmeği kesildiği zaman yazmak için sebep vermeyelim. ismail abi yerel basın derken anladın sen onu

Yorum

• Alaeddin hoca çinde, takım bir süre sonra hazırlık amacıyla Trabzondan ayrılıyor, hele hazırlık dönemi bitip Trabzona bir dönsünler bakarız
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ismail abi yerel basın derken anladın sen onu
                      Çok iyi anladım Çetin

ALLAH sizin şerrinizden biz yerel medyada yazı yazanları korusun

Bu arada Trabzon basketbolunu takip edenler, basketbolla lgili Trabzonun ilk köşe yazarını buradan www.trabzonunsesi.com takip edebilirler

Kendimizin değil, basketbolun reklamını yapalım.
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Bu sene yine hedeflerimiz en üstte. karadenizspor olsun , basket takımımız olsun futbolla birlikte büyük başarılar elde edecektir inşallah. dualarımız bu yönde.

Yorum

• Uzun rotasyonu nasıl olacak merak ettiğim ilk konu bu?

Fobbs dışında dakikalar nasıl paylaşacak, çözemiyorum
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• valla çözülebilecek gibi de değil uzun ve gard pozisyonu. daha once de demistim, buyuk olasilikla yolcular olabilir.

serhat'in sutu veya ofansif anlamda katkisi disinda takima verecegi enerji cok onemli. muhtemelen kenardan girecek ve yapacagi sert savunma sonrasinda bulabilecegi sutlar ile tribunleri atesleme konusunda cok faydasi olacagini dusunuyorum. buyuk olasilikla taraftarin en sevdigi oyunculardan olacaktir. bi nevi egemen gibi, isin garibi o da bursa'dan geliyor
                            yok imza, mimza :)

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Show Tv'nin spor programını izledim fikstür çekiminden bahsetti altta da Mustafa adın yazdı
                              dün gittik habere peşine de başka haber ve acelemiz odluğundan fikstürün çıktısını alamadım. Şube sorumlumuz Ceyhun beyle de sohbet edemedik ayak üstü tanışıp ayrıldık.

güzel fikstür oldu daha çok taraftarımızın olduğu illere düştük.

banvit yerine finalin olması seyirci avantajı , uşak yerine vestelin olması izmirdeki arkadaşlarımızın desteği demek , gelişim maçı zaten izmirdeki arkadaşların gideceği maç demek, düzce de fena olmadı o taraflarda da fena sayılmayacak potansiyelimiz var. ankara da 2 maç iyi seyirceye oynanacak. istanbulda 4 maç iyi seyirciye oynanacak. taraftar açısından güzel fikstür oldu.
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• ismail bey
                                kesinlikle size katılmıyorum.trabzonsporumuzda hasta galatasaraylı bir yönetici düşüncesini nasıl kabullenebiliyorsunuz hayretle karşılıyorum.para veriyo diye kulubu mu satalım nasıl bir mantık bu ya para veriyor yönetici olabilir.ben tekrar ediyorum yalçın bu kulube 5 kuruş veremez vermez bunu iyi anlayın kabullenin .ismail bey sizin önderliğinizde bizde para toplayalım kulube katkımız olsun ama kulupte galatasaraylı yönetici olmasın.
                                l

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim