Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre Ergenc@eergenc1 sa
    İvkovic - Ülker fb birlikteliği doğru değil, söylemeyecektim ama mecbur kaldım, ivkovic seneye pepsi trabzonsporda...

Pepsi Tabzonspor ?

Yoksa pepsi Trabzonspor'a sponsor mu olacak sorusuna ise 'nasip ' diye cevap vermiş.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emre Ergenc@eergenc1 sa
      İvkovic - Ülker fb birlikteliği doğru değil, söylemeyecektim ama mecbur kaldım, ivkovic seneye pepsi trabzonsporda...

Pepsi Tabzonspor ?

Yoksa pepsi Trabzonspor'a sponsor mu olacak sorusuna ise 'nasip ' diye cevap vermiş.
      Bu şahıs kim bilmiyorum ama haber uyduruk geldi. Pepsi kim Ts'ye sponspor olacak. Üstelik ivkovic gibi bir adam TS ye gelmez
      yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
      ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak gece_bekcisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu şahıs kim bilmiyorum ama haber uyduruk geldi. Pepsi kim Ts'ye sponspor olacak. Üstelik ivkovic gibi bir adam TS ye gelmez
        Uyduruk haber yapmayacak biri kendisi.

Yorum

Uyduruk haber yapmayacak biri kendisi.
          dalga geçmiştir emre bey
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Emre Ergenc@eergenc2 sa
            ivkovic ekol yaratmak için trabzonspor dedi... kıskanma

böyle birşey de yazdı. Artık yorum sizin

Yorum

• İroni arkadaşlar,ironi.

Yorum

• Bu Kaan Ünere yaziklar olsun.Önce bizdeyken gecen Sene berbat gibi oyna sonra gecen Macta Trabzon Taraftarlarina küfür et.Iyiki yendik su torkuyu.
                Rasimde fb-benfica macini izlemeye gitmisti Istanbula.......
                En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 09.05.2013, 19:33.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• ivkovic Şikebahçe ile anlaşmak üzere
                  yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                  ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Kaan Ünere yaziklar olsun.Önce bizdeyken gecen Sene berbat gibi oyna sonra gecen Macta Trabzon Taraftarlarina küfür et.Iyiki yendik su torkuyu.
                    Rasimde fb-benfica macini izlemeye gitmisti Istanbula.......

Kaan'ın yeteneklerini az çok biliyoruz fakat ben şurasını çok iyi biliyorum ki gerçekten damarına basılmadığı müddetçe bu tarz hareketleri yapacak bir oyuncu değil Kaan Üner, yine de yapmaması gereken bir hareket yaptı.

Yorum

• Olimpiakos'un sırrı ne ise bunu Trabzonspor Basketbol takımına da uygulamalıyız.
                      Muhteşem işler yaptılar

Yorum

• Abi adamlarda gidenler gelenleri aratmıyor. Makine gibi bunlar. Gidip orda staj yapacan nasıl antreman yapıyor neler yapıyorlar çok şey ögrenebiliriz , Spanulis ve diğerleri her giren mutlaka birşey yaptı.
                        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olimpiakos'un sırrı ne ise bunu Trabzonspor Basketbol takımına da uygulamalıyız.
                          Muhteşem işler yaptılar
                          1931 yılında açılan bir şubeden bahsediyoruz.82 senelik bir tecrübe var, en önemlisi de taraftar takımına deli gibi düşkün.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1931 yılında açılan bir şubeden bahsediyoruz.82 senelik bir tecrübe var, en önemlisi de taraftar takımına deli gibi düşkün.
                            Taraftar bakımından bir Pana değiller bence.

Yorum

Taraftar bakımından bir Pana değiller bence.
                              Pana taraftarı kadar çılgın değiller orası muhakkak.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olimpiakos'un sırrı ne ise bunu Trabzonspor Basketbol takımına da uygulamalıyız.
                                Muhteşem işler yaptılar
                                Basketbola futboldan daha fazla değer veriyorlar bence.
                                Bizde hiçbir zaman gerçekleşmeyecek, ütopik bir durum bu.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim