Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başlığı güncelleyebiliriz yavaş yavaş

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha 2 sene oldu, zemin oyle hemen niye değişiyor?
      Fotoğraftan anladığım kadarıyla parkeye sistre uygulanıyor, daha sonra cila yapılacak...
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Pota arkalarına portatif tribün de eklerseler adam olur salon. Halâ daha inşaat tarzı yerleri var. Seyirci çıkış yerleri çok kötü. Ayrıca tepeye asılan bu balon malon tekrar asmazlar umarm. Astıkları devasa bayraklar ise görüntü kirliliği yapıyordu. Daha küçük bayraklar asılabilirdi.

En son erolizmts tarafından düzenlendi; 05.07.2014, 12:39.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa dışındaki şehirlerin takımlarının kombine bilet fiyatları:

Uşak (Önümüzdeki sezon için): 500 TL ve 750 TL

Torku Selçuk (Geçen sene): Öğrenci 75 TL - Sivil 100 TL

Royal Halı G.Antep (Geçen sene): 750 TL - 400 TL - 100 TL

Olin Edirne (Geçen sene): 250 TL + 100 TL Piyango = 350 TL

*

Salonumuzun konumu,

Öğrencilerin (gençlerin) bütçeleri,

Ailelerin (kadın ve çocukların) salona çekilmesi gibi koşullar gözetilerek bir fiyat belirlenebilir.

"Herkesin kendi koltuğunda oturma hakkı" kulübümüz tarafından yetkilendirilecek olan salon görevlilerince sağlanmalı.

Böylece maçlara gide gele taraftarlar arasındaki bağ da kuvvetlenecektir. Basketbol, yeni dostlukların oluşmasını sağlayacaktır.

Salon sporlarında koltuklara basılmayacağını bilen, oturduğu yerden alkış ve ıslıkla oyuna müdahale edebilen toplu gruplara satış yapılabilir fakat bedavacılık devri sona ermeli.

Tribünler arası kategorilendirme yapılabilir, ancak Hayri Gür Spor Salonu buna çok müsait değil (alt kat için). Yani tek fiyat belirlenmesinde sıkıntı olmaz. Yine de özel davetiyeler veya kulübe destek mahiyetinde farklı fiyattan satış olabilir.

15 TBL ve 3+3 Eurochallenge olmak üzere 21 maç... 61 TL hem pazarlama açısından hem de gerçeklik bakımından iyidir bence.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• benim düşüncem hayrigür yerine akyazıya birde 10bin kişilk güzelbir spor salonu yapılsın hem futbol hemde basketbol bir arada olur.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bazı pozisyonların ne kadar zorlama oduğu belli olmuyor mu ?

Yeni sezondaki teknik kadromuz belli oldu. Buna göre teknik kadro şu şekilde oluştu:

Mehmet Alemdağ (Şube Direktörü)

Nihat Mala (Genel Menajer)

Hasan Özmeriç (Baş Antrenör)

Muammer İyiterzi (İdari Menajer)

Can Sevim (Yardımcı Antrenör)

H. Osman Ekici (Yardımcı Antrenör)

Mustafa Mavili (Yardımcı Antrenör)

Osman Arz (Dış İlişkiler Sorumlusu)

Ulaş Sağ (Yabancı Oyuncu İşleri ve FIBA Sorumlusu)

Güzey Özer (Kondisyoner)

Mustafa Terzi (Masör)

Zafer Birinci (Malzemeci)

İdari menajer ve şube direktörü, Genel Menajer Nihat Mala'nın olduğu yerde ne iş yapacaklar. Bu adamlar Nihat Mala'nın başını yer görürsünüz.

Osman Arz'ı çıkarmışlar.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen sene görevi bırakmıştı zaten Oğuz bildiğim kadarıyla, bizim Kosovalılar ve Kotarac'ın durumu ne olacak acaba?

Yorum

• Basketbol Yorum ‏@BasketbolYorum1 4 Min. Übersetzung anzeigen
                  Trabzonspor Medical Park, Uşak Sportif'ten Alper Saruhan'ı kadrosuna kattı.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• TAKIMIMIZ SEZONU AÇTI
                    Takımımız sezonun ilk antrenmanını, bugün saat 10:30’da, Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.
                    Takımımız sezonun ilk antrenmanını, yardımcı antrenörlerimiz Ceyhun Cabadak, Mustafa Mavili ve Osman Ekici yönetiminde, yerli transferlerimiz ve denenmeye gelen oyuncularımızla birlikte gerçekleştirdi.

Denenmeye gelen oyuncular kim acaba, altyapıdan Mustafa Baştürk'ü görüyorum fotoğrafta, geçen seneki takımdan Abdulgafur, Mehmet Pazarbaşı ve Andi Sheu gibi isimler de var mı acaba?
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.08.2014, 14:55.

Yorum

TAKIMIMIZ SEZONU AÇTI
                      Takımımız sezonun ilk antrenmanını, bugün saat 10:30’da, Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirdi.
                      Takımımız sezonun ilk antrenmanını, yardımcı antrenörlerimiz Ceyhun Cabadak, Mustafa Mavili ve Osman Ekici yönetiminde, yerli transferlerimiz ve denenmeye gelen oyuncularımızla birlikte gerçekleştirdi.

Denenmeye gelen oyuncular kim acaba, altyapıdan Mustafa Baştürk'ü görüyorum fotoğrafta, geçen seneki takımdan Abdulgafur, Mehmet Pazarbaşı ve Andi Sheu gibi isimler de var mı acaba?
                      Yunus, Nusret, Alper İsmet ve Mustafa'yı çıkarabildim. Diğerlerini tanımıyorum. Cengiz Abi bugün idmana gidecekti, akşam rahatsız ederim kendisini.

Ağustos geldi, hala "Basketbol Yaz Okulu Açılıyor" bannerı çıkıyor resmi sitede.
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.08.2014, 15:02.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yunus, Nusret, Alper İsmet ve Mustafa'yı çıkarabildim. Diğerlerini tanımıyorum. Cengiz Abi bugün idmana gidecekti, akşam rahatsız ederim kendisini.

Diğer dört ismi ben de çıkaramadım, genç takımın fotoğrafından çıkarmaya çalıştım ama faydasız.

Şu fotoğraftan hiç kimse yok galiba yukarda Mustafa dışında.

Yorum

Diğer dört ismi ben de çıkaramadım, genç takımın fotoğrafından çıkarmaya çalıştım ama faydasız.

Şu fotoğraftan hiç kimse yok galiba yukarda Mustafa dışında.
                          Evet Murat. Arzo, Shehu, Pazarbaşı, Karabacak, Tunahan...

Caner de yok galiba.

Yorum

• Parkeyi de bordo yapmışlar, daha güzel olmuş sanki.

Yorum

• Genç takımdan bir tek Mustafa alınmış idmanlara, diğer oyuncuları fotoğraflarda çıkaramadım, İsmet de bu sene devam edecek takımla, fotoğraftan anladığımız bu.

Yorum

• İsmet'in durumu belli değilmiş duyduğum kadarıyla, yine her sene başındaki aynı teraneler...bu çocuğun yetişip ileride Trabzon basketboluna faydalı olmasını istemeyen bir grup var...kalsa ne zararı olacak!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X