Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KAMUOYUNA DUYURU
    Yönetim kurulumuz, bugün bir yerel internet haber sitesinde yayınlanan gerçek dışı satırlardan ötürü açıklama yaptı.

10 Haz 2014

Bugün yerel bir internet sitesinin ‘dedikodu’ köşesinde, köşenin konseptine tamamen uygun bir şekilde, kulübümüz, Başkanımız Sayın Abiş Hopikoğlu ve Kulüp Sponsorumuz, Medical Park Hastaneler Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta hakkında, baştan sona uydurma satırlarla döşeli sözde haber yer almıştır.

Tüm kamuoyunun ve özellikle de Trabzonspor Medical Park camiasının bilmesini isteriz ki;
    Ne Sayın Başkanımızın görevi bırakmak gibi bir niyeti vardır ne de Sayın Muharrem Usta ile Sayın Başkanımızın arası açıktır.
    Başta Sayın Başkanımız Abiş Hopikoğlu olmak üzere, yönetimimiz ve teknik kadromuz, kulübümüzü gelecek sezon play-off’a taşıyacak oyuncu kadrosu ve sistemini oluşturmak için, Kulüp Sponsorumuz Sayın Muharrem Usta ile birlikte koordineli ve sağlıklı bir şekilde, var gücüyle çalışmaktadır.

Büyük camiamızdan;
    Tümüyle hayal ürünü, mesnetsiz ve Trabzonspor Medical Park’ı hedeflerinden uzaklaştırmak için kasıtlı olarak üretildiği apaçık belli olan söz konusu haberlere/dedikodulara itibar edilmemesini özellikle rica ederiz.

Saygılarımızla;
    Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü
    Yönetim Kurulu

Burda sözü edilen köşe yazısını kim yazdı bilen var mı?
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 11.06.2014, 17:48.

Yorum

• "Tek hedefimiz play-off olacak"

11 Haziran 2014 15:48 NTV Spor ve Ajanslar

Trabzonspor Medical Park'ın başkan yardımcısı Gökhan Saral, yeni sezonda takım olarak tek hedeflerinin play-off'a kalmak olacağını ifade etti.
      Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkan yardımcısı Gökhan Saral, yeni sezonda takım olarak tek hedeflerinin play-off'a kalmak olacağını söyledi.
      Saral, iç ve dış transferler konusunda kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu ile icra kurulunun titizlikle çalıştığını belirterek, "Takımdan gidecek oyuncularımız gibi gelecek olanlar da olacak. Bu anlamda başkanımız ve icra kurulu önemli bir çalışma yapıyor. Gerek menajerlerle gerekse bizim belirlediğimiz oyuncularla görüşmeler gerçekleştiriliyor. 2014-2015 sezonunda takım olarak tek hedefimiz play-off olacak" dedi.
      Bu hedef için özveri göstereceklerini dile getiren Saral, "Transferler konusunda gerek maliyet gerekse oyuncu kalitesi açısından titiz olacağız. Bu arada, bu sezon hayata geçecek yeni yabancı kontenjanını da olumlu buluyoruz. Umarız bu uygulama beklediğimiz gibi takımımıza önemli artı katar. Yeni sezonda takımımızın menfaati açısından ne yapılması gerekiyorsa onun çalışmalarını sürdürüyoruz" diye konuştu.
      Saral, kulüp sponsporu Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta'nın da yaptıkları çalışmalarda kendilerini yalnız bırakmadığını ve önemli desteğini hissettiklerini kaydetti.

Yorum

• Devşirmeler yabancı oldu

TBL Lig Kurulu toplantısı bugün yapıldı ve takımların kadrolarında 6 yabancı bulundurmaları ve bunlardan 5'inin aynı anda sahada yer alması konusunda görüş birliği sağlandı. Toplantıya Fenerbahçe temsilci göndermedi.

Alınan karara göre takımlar kadrolarında Türkiye'deki alt yapılardan yetişmiş en az 6 oyuncu bulunabilecek. 6 yabancı bulunduranlar federasyona para ödeyecek. Bu karar sonucunda Keith Simmons, Ersin Dağlı, Ali Karadeniz, Tomislav Ruzic, Davud Kamer, Emir Preldzic gibi oyuncular yabancı statüsünde oynayacak.

Basketfaul'un notu: Devşirmelere ilke olarak karşıyız. Milli Takımlar'da oynamaları başka bir konu, kulüp takımlarında oynamaları başka bir konu... Ancak devşirmelerle uzun süreli sözleşme yapanlar dava açsa kazanır...

Yorum

• Bu adi gecen oyuncular yabanci statusunde oynayamazlar. Kanunda kazanilmis haklar diye birsey var. Dava acsalar kazanirlar.
          Bu tarihten sonra Turk olacak oyunculari etkiler. Keith Langford Turk Milli Takiminda oynasa bile Turk sayilmayacak mesela. Kanun ya da kurallar yururluge girdigi tarihten itibaren esastirlar.
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Iki defa iletildi mesajim...
            En son UğurB tarafından düzenlendi; 12.06.2014, 11:25.
            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
            You'll Never Walk Alone...
            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu adi gecen oyuncular yabanci statusunde oynayamazlar. Kanunda kazanilmis haklar diye birsey var. Dava acsalar kazanirlar.
              Bu tarihten sonra Turk olacak oyunculari etkiler. Keith Langford Turk Milli Takiminda oynasa bile Turk sayilmayacak mesela. Kanun ya da kurallar yururluge girdigi tarihten itibaren esastirlar.
              Adamlar Türk vatandaşı zaten bunda hiçbir sıkıntı yok, kazandıkları o hak duruyor, burda TBF'nin yapacağı şey yönetmelik değiştirmek. Mesela önceki yönetmelik kadroda yalnız 1 tane devşirme oyuncunun Türk statüsünde oynamasına izin veriyordu, ikinci devşirme Türk statüsünde oynayamıyordu.

Bir de futboldan örnek vereyim, Yattara olayını bilirsiniz adam Türk vatandaşı olduğunda federasyonların yönetmelikleri gereği Türk statüsünde oynayamıyordu, Türk statüsünde oynayabilmesi için 5 yıl geçmesi gerekiyordu. Halbuki Mert Nobre, Vederson ve daha birçok örneği hiç beklemeden Türk statüsünde oynadı, yönetmeliklerde eğer yabancı oyuncu milli takım için uygunsa hiç beklemeden Türk statüsünde oynar diyordu çünkü.

TBF'nin eski yönetmeliğinde Türk statüsünde oynamak ve vatandaşlığa geçmek için üç yıl Türkiye'de oynama şartı vardı, şimdiki durum nasıldır bilmiyorum ama federasyonun devşirmeleri yabancı sayma gibi bir hakkı vardır.

Yorum

• Neresinden tutsan elinde kaliyor. Parasi olan Kleiza'yi, Teodosic'i alir. Olmayan da menajerlerin verdigiyle yetinir. 3 yil sonra tamamen yabanci olsun derler.

Olin de yabanci koc ariyormus, helal olsun. Yerli oyunculari oynatmayan koclar silinsin piyasadan. Kendi kazdiklari kuyuya dustuler, uzulmuyorum.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Neresinden tutsan elinde kaliyor. Parasi olan Kleiza'yi, Teodosic'i alir. Olmayan da menajerlerin verdigiyle yetinir. 3 yil sonra tamamen yabanci olsun derler.

Olin de yabanci koc ariyormus, helal olsun. Yerli oyunculari oynatmayan koclar silinsin piyasadan. Kendi kazdiklari kuyuya dustuler, uzulmuyorum.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neresinden tutsan elinde kaliyor. Parasi olan Kleiza'yi, Teodosic'i alir. Olmayan da menajerlerin verdigiyle yetinir. 3 yil sonra tamamen yabanci olsun derler.

Geçen sene sadece üç yabancıyla oynamışlardı, o kadroya rağmen ligde kalmaları çok büyük başarıydı bana göre. Cem Akdağ neden ayrılıyor acaba, eğer yabancı koç gelirse mümkün değil 3 yabancıyla yetinmez.

Yorum

• Eurochallenge Cup’ta oynamaya hazırlanan Uşak Sportif’in ligin başlamasına 4 ay kala satışa sunduğu kombine biletlerin yüzde 80′i tükendi.

Kombineleri haziran sonuna kadar 500-750, temmuz ayında ise 750-1000 TL arasında değişen fiyatlarla piyasaya süren Uşak Sportif, 1000 biletin 800′ünü şimdiden sattı.

Ana sponsor gelirlerinin olmadığına dikkat çeken Genel Menajer Fatihhan Erdoğan, “Geçen yıl da salonumuzu tıklım tıklım dolduran Uşaklılar bize büyük maddi destek verdi. Aynı desteği bu sezon da alacağız. Sponsor arayışımız ise sürüyor” dedi. Eurochallenge’ın pazar günü Münih’te çekilecek kuraları için Almanya’ya giden Erdoğan, “İddialı kadro kuruyoruz. Hedefimiz Final Four” diye konuştu.
                      Uşak bu fiyata nasıl bu kadar kombine satıyor anlamak çok güç, bizde de kombineler bedava dağıtılıyor buna rağmen maçlara kimse gitmiyor.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.07.2014, 13:49.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uşak bu fiyata nasıl bu kadar kombine satıyor anlamak çok güç, bizde de kombineler bedava dağıtılıyor buna rağmen maçlara kimse gitmiyor.
                        İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üniversite ve şehir ile bütünleşmiş bir takım var orada.

Geçen sene foruma da yazmıştım: Adamlar Justin Carter t-shirtleri üretip satıyorlar. Çok iyi hatırlıyorum, geçen sene demişti bizimkiler: "Forma satışı yapacağız". Nerede?

Kombine bilet satışı Forum'da dediler, Forum'a gidenler blet satış noktasını bulamadı.

Uşak gibi Antep de dün Joey Dorsey'i şehre geri getirmiş. Dorsey yaz okulu antrenmanını ziyaret edip miniklerle görüşmüş.

Olin'in salonunda atkı, t-shirt satılıyordu.

Bizimkiler de bu zihniyet yok ki. Kendi haklarını aldıkları halde sağa sola şirinlik derdinde:

"... Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere, FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Turgay Demirel’e, Ak Parti Trabzon Milletvekili Sayın Cevdet Erdöl’e, Sponsorumuz Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta’ya..."

Hani hakkındı? İnsan hakkı olan şeyi elde etti diye bakana, milletvekiline neden teşekkür eder? Bizimle birlikte çağrılan Enisey Rus bakanlara, milletvekillerine teşekkür ediyor mu diye aradım taradım bulamadım.

Nefret ediyorum böyle işlerden.

Sözleşmeli hoca varken Orhun'la görüşüp anlaşamazlar, "vefa gereği Hasan Hoca'yla devam etmiştik" der.

"Dört transfer yapacağız" der "sonra 9 oyuncuyla anlaştık" der. O da yetmez, anlaştık dediği oyuncu başka takıma gider.

Böyle işbilmezler yakışmıyor basketbola.

Yorum

• beyler biz bu işleri er ya da geç yapacağız ama 2 sene sonra uşak olmayacak, olin nerde? bu tür yerlerde 2-3 sene hevesle sarılıp sonra bırakırlar...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyler biz bu işleri er ya da geç yapacağız ama 2 sene sonra uşak olmayacak, olin nerde? bu tür yerlerde 2-3 sene hevesle sarılıp sonra bırakırlar...
                            Biz de olamayabiliriz Cengiz Abi. Kulübün satılması ve kapanması bizde de gündeme geldi. Sürüdürülebilirlik için tartışıyoruz.

Yarın sponsor beyin kafası atsa, çekiliyorum dese (geçmişte yaptığı gibi) devam edilir mi?

Yorum

• Trabzon Hayri Gür Spor Salonu’nun zemin yenileniyor.

Trabzonspor Genel Saymanı Hasan Aktaş, şunları söyledi: “Yeni sezon için iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kaliteli transferler gerçekleştirdik. Bu sezon 3 ayrı kulvarda mücadele edeceğiz. Bu doğrultuda maçlarımızı oynadığımız Hayri Gür Spor Salonu’nun zemininde yeniliğe gittik. Bu noktada bize her türlü desteği veren Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz. Kulübümüzün her yönüyle tüm eksiklerini giderip, yeni sezona tam anlamıyla hazır olarak girmek istiyoruz. Ayrıca forma ve spor malzemeleri sponsorluğu görüşmelerimiz de devam ediyor. Kısa zaman içerisinde anlaşma sağlayacağız.”

Hummel ile sponsorluğumuz devam etmeyecek büyük ihtimalle.

Yorum

• Daha 2 sene oldu, zemin oyle hemen niye değişiyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X