KAMUOYUNA DUYURU
Yönetim kurulumuz, bugün bir yerel internet haber sitesinde yayınlanan gerçek dışı satırlardan ötürü açıklama yaptı.
Bugün yerel bir internet sitesinin ‘dedikodu’ köşesinde, köşenin konseptine tamamen uygun bir şekilde, kulübümüz, Başkanımız Sayın Abiş Hopikoğlu ve Kulüp Sponsorumuz, Medical Park Hastaneler Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muharrem Usta hakkında, baştan sona uydurma satırlarla döşeli sözde haber yer almıştır.
Tüm kamuoyunun ve özellikle de Trabzonspor Medical Park camiasının bilmesini isteriz ki;
Ne Sayın Başkanımızın görevi bırakmak gibi bir niyeti vardır ne de Sayın Muharrem Usta ile Sayın Başkanımızın arası açıktır.
Başta Sayın Başkanımız Abiş Hopikoğlu olmak üzere, yönetimimiz ve teknik kadromuz, kulübümüzü gelecek sezon play-off’a taşıyacak oyuncu kadrosu ve sistemini oluşturmak için, Kulüp Sponsorumuz Sayın Muharrem Usta ile birlikte koordineli ve sağlıklı bir şekilde, var gücüyle çalışmaktadır.
Büyük camiamızdan;
Tümüyle hayal ürünü, mesnetsiz ve Trabzonspor Medical Park’ı hedeflerinden uzaklaştırmak için kasıtlı olarak üretildiği apaçık belli olan söz konusu haberlere/dedikodulara itibar edilmemesini özellikle rica ederiz.
Saygılarımızla;
Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü
Yönetim Kurulu
Burda sözü edilen köşe yazısını kim yazdı bilen var mı?
Tüm kamuoyunun ve özellikle de Trabzonspor Medical Park camiasının bilmesini isteriz ki;
Ne Sayın Başkanımızın görevi bırakmak gibi bir niyeti vardır ne de Sayın Muharrem Usta ile Sayın Başkanımızın arası açıktır.
Başta Sayın Başkanımız Abiş Hopikoğlu olmak üzere, yönetimimiz ve teknik kadromuz, kulübümüzü gelecek sezon play-off’a taşıyacak oyuncu kadrosu ve sistemini oluşturmak için, Kulüp Sponsorumuz Sayın Muharrem Usta ile birlikte koordineli ve sağlıklı bir şekilde, var gücüyle çalışmaktadır.
Büyük camiamızdan;
Tümüyle hayal ürünü, mesnetsiz ve Trabzonspor Medical Park’ı hedeflerinden uzaklaştırmak için kasıtlı olarak üretildiği apaçık belli olan söz konusu haberlere/dedikodulara itibar edilmemesini özellikle rica ederiz.
Saygılarımızla;
Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü
Yönetim Kurulu
Burda sözü edilen köşe yazısını kim yazdı bilen var mı?

Yorum