Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Playy-Off ta eşleştik.

Turu geçen BBL'ye çıkacaktı.

Tüm maçlarda küfür edildi ve sahaya yabancı madde atıldı.

Giresun'da oyuncularımıza linç girişimi vardı. Taraftarımız deplasman maçına alınmadı.

Her iki takımda seyircisiz oynama cezaları aldı.

Onların cezası daha fazla ama sayısını unuttum..
    Biliyorum da 2 maç çok fazla.Biz 2 aldıysak Giresunun 7-8 alması lazım.Normal sezondaki maç için Giresun'a para cezası vermişlerdi.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Antalya da tam düşecek sezonu buldu..

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Playy-Off ta eşleştik.

Turu geçen BBL'ye çıkacaktı.

Tüm maçlarda küfür edildi ve sahaya yabancı madde atıldı.

Giresun'da oyuncularımıza linç girişimi vardı. Taraftarımız deplasman maçına alınmadı.

Her iki takımda seyircisiz oynama cezaları aldı.

Onların cezası daha fazla ama sayısını unuttum..
        Bize 2 maç Saha boşaltılmasına rağmen Giresun a 3 maç verilmişti

Yorum

• İstanbul'da ki maçlarda bir organizasyon olur mu acaba?
          'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Geçen senenin seyirci rakamları açıklanmış.Lige yeni çıkan Royal Halı Gaziantep Belediye normal sezonda zirvede.

BEKO Ligi 2012/13 sezonunda seyirci sayısında Royal Halı Gaziantep normal sezonun birincisi oldu, play-offlar sonunda ise birinciliği Galatasaray devaraldı.

TBF'nin araştırmasına göre geçen sezon salonlara toplam 454.895 seyirci geldi, ortalama seyirci sayısı ise 1.743 oldu.

Normal sezonda Gaziantep'te ortalama 2.952 seyirci toplayan Royal Halı'yı 2.919 ile Fenerbahçe Ülker ve 2.346 ile Beşiktaş izledi.

Play-offlarda ise kapalı gişe oynayan Galatasaray tüm sezon ortalamasında 3.815 ile ilk sırayı aldı.

Yorum

• Hasan Özmeriç'in değerlendirmesi

Baş Antrenörümüz Hasan Özmeriç Yeni Sezonu ve Fikstürü değerlendirdi

Özmeriç yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

Yeni sezon tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun. Fikstüre bakıp şu takım güçlü bu takım zayıf diyemeyiz. TBL de yer alan her takım güçlüdür. Önemli olan bizim organizasyonumuz ve oluşturacağımız takımdır. Biz her takımı yenmek tüm maçlardan camiamızın gurur duyacağı mücadeleyle ayrılmak istiyoruz.

Bizim açımızdan en büyük dezavantaj büyük Trabzonspor taraftarının ligin başında bizimle sahada olamamasıdır. Heyecanlı ve ateşli Trabzonspor taraftarı ne yazık ki bizimle 5. Haftada olacak. Ama bize her yer Trabzon sloganıyla onlara gurur duyacakları bir takımı ve mücadeleyi onlara izlettireceğiz. Bu sezon TBL de Trabzonspor taraftarı konuşulacak ve bordo mavi rüzgar taraftarımızla birlikte esecek.

Yorum

• Yorum

• şimdi ben birşeyi merak ediyorum ligtv3 kanalı sadece istanbul takımlarıyla yaptığımz maçlarımı vericek yoksa hepsini verecek ne garip bundaan 10yıl önce futbol maçlarıın hepsinin yayınlamayan ligtv'ye kızıyorduk şimdi sıra basketbolda ne yazıkki hep geriden geliyoz.
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• inşallah hepsini dijitürk yayınlarda bizde izleriz.
                    En son tahsinsever tarafından düzenlendi; 21.08.2013, 11:35.
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şimdi ben birşeyi merak ediyorum ligtv3 kanalı sadece istanbul takımlarıyla yaptığımz maçlarımı vericek yoksa hepsini verecek ne garip bundaan 10yıl önce futbol maçlarıın hepsinin yayınlamayan ligtv'ye kızıyorduk şimdi sıra basketbolda ne yazıkki hep geriden geliyoz.
                      Lig Tv geçen senki gibi haftada 4 maç yayınlayacak, bu sene yine hayal maçlarımızın canlı yayınlanması.Belki kulüp bir girişim yapsa yayınlanabilir.

Yorum

• Yeni sezondaki teknik kadromuz belli oldu. Buna göre teknik kadro şu şekilde oluştu:

Mehmet Alemdağ (Şube Direktörü)

Nihat Mala (Genel Menajer)

Hasan Özmeriç (Baş Antrenör)

Muammer İyiterzi (İdari Menajer)

Can Sevim (Yardımcı Antrenör)

H. Osman Ekici (Yardımcı Antrenör)

Mustafa Mavili (Yardımcı Antrenör)

Osman Arz (Dış İlişkiler Sorumlusu)

Ulaş Sağ (Yabancı Oyuncu İşleri ve FIBA Sorumlusu)

Güzey Özer (Kondisyoner)

Mustafa Terzi (Masör)

Zafer Birinci (Malzemeci)
                        Bazı pozisyonların ne kadar zorlama oduğu belli olmuyor mu ?

İdari menajer ve şube direktörü, Genel Menajer Nihat Mala'nın olduğu yerde ne iş yapacaklar. Bu adamlar Nihat Mala'nın başını yer görürsünüz.

Yorum

• 2 maç ceza ? biz ne yapmışız giresun en az 10 maç almalıydı
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Mehmet Alemdağ (Şube Direktörü)

Bir kere Osman Arz'ın orada olması iyi. Hakem ilişkileri bakımından. Düştüğümüz sezonun başarısız 2 isminin yeni yönetimde olmasını açıkcası hiç anlayamadım!

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mehmet Alemdağ (Şube Direktörü)

Bir kere Osman Arz'ın orada olması iyi. Hakem ilişkileri bakımından. Düştüğümüz sezonun başarısız 2 isminin yeni yönetimde olmasını açıkcası hiç anlayamadım!
                              Mehmet Alemdağ eski oyuncularımızdan, onun görevde olmasını anlarım ama Muammer İyiterzi ismine güler geçerim.

Yorum

• Türkiye Kupası kuraları bugün saat 16.00'da çekilecek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X