daha yeni gördüm burayi. bayburta fark atmisiz. ama giresunlularin yaptiklarini okuyunca biraz canim sikildi. düsünmüyolarmi hiç bunun deplasmanida var. ugrastiginiz takim TRABZONSPOR.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Trabzon da hak ettikleri gibi karsilariz onlari...[img]smileys/smiley7.gif[/img]İlk olarak forever61 tarafından gönderildidaha yeni gördüm burayi. bayburta fark atmisiz. ama giresunlularin yaptiklarini okuyunca biraz canim sikildi. düsünmüyolarmi hiç bunun deplasmanida var. ugrastiginiz takim TRABZONSPOR.
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi
Arkadaslar burayi dikkatle okursaniz sevinirim.
Basketbol takimimiz Giresun deplasmaninda tartaklanmis,dayak yemis ve maç sirasinda küfüre-tacize ugramis.Ve bunun için bundan sonraki maçlarda tribünlerin dolu olmasini kendilerine daha çok sahip çikilmasini istiyorlar.
Bu arada Bayburt'a tebrikler 7 tane oyuncu koçsuz bir sekilde deplasmana geldiler ve mücadele ettiler.Koçumuz 60 sayi fark öndeyken bile tam saha pres yaptirarak bir oyuncumuzun sakatlanmasina sebep olmus.
Yok böyle bisey. Maçta topu topu 100 taraftar yoktu. Taraftar tabiki desteklesin ama Giresunlu bir Trabzonspor taraftari olarak iki sehir arasinda gerginlik yaratilmasina karsiyim. Dün Giresun Belediye lider Tokat Zile'yi deplasmanda yendi. Bence Giresun-Trabzon beraber gruptan çikacak.Edited by: hamsi28Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Yorum
-
5.Hafta Sonuçlari:
Zile Belediye Tokat 71 - 85 Giresun Belediye
Emniyetgücü Tokat 84 - 69 Erzincan Gençlik
Trabzonspor 157 - 17 Bayburt Gençlik
Gümüshane Kusakkaya 56 - 108 Erzurum DSI Edited by: hamsi28Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Yorum
-
ee buna göre TRABZONSPOR un 1. olmasi gerekmiyo mu ya?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
yada baska kriterlere göremi puanlama yapiliyo..averaj 246 degil mi?[img]smileys/smiley5.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum