maç başladı.takım ilker, orçun, caner, edy ve hakan ilk beşiyle başladı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
[QUOTE=Mustafa Önal;2669918]maç 1-1 devam ediyor caner 3 savunma ribaundu ile dikkat çekiyor. caner ve orçun 1 er top kaybı var. caner 4. ribaundunu aldı tek sayımızdan ondan geldi.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
3-1 öndeyiz. 3 sayımızdan serbest atıştan geldi. 6 ta 3 ile oynuyoruz. 3 -4 öndeyiz 4. sayıda serbest atıştan. 8te 4 ile oynuyoruz.En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 25.09.2009, 17:14.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
orçunun 2 sayılık atışı ve edy nin 3.lüğü ile 3-8 öndeyiz.
8-8 oldu. 4 serbest atıştan yararlanamadık.bir 3 lük yedik ve peşine 2lik.En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 25.09.2009, 17:19.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
ilk periyot 10- 10 bitti.
takip ettiğim kadarıyla serbest atışlarda ciddi sıkıntı yaşadık. 12 de 4 attık sanırım. rakibin faul hakkını erken dolduttuk ama bunu sayıya çeviremedik.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
2. periyotta pota altında sıkıntımız var 3. takım faulümüzü yaptık 2.sini kerem yaptı. 2side atış kazandırdı rakibe. sanırım kerem daha uzun biriyle eşleşti. edy oyundayken savunmada faul problemimiz yoktu. önce 1 serbest atış yedik peşine 3lük yedik. canerle 3lük attık. peşine 2 lik yedik. 17 -17öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
istanbulda çok az süre aldılar . tam olarak hazır olduklarını söyleyemem cengiz abi.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 kişilik kadroya Ramazan ile İsmet alınmamış...İstanbuldaki maçlarda süre almışlardı Antalyada niye yoklar acaba?öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
serbest atışlar ciddi problem oldu bizde bu maç volkanda 2 de 0 çekti. 22 -19 gerideyiz.En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 25.09.2009, 17:34.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
-
27-21 gerİdeyİz serbest atiŞ yÜzdemİz Çok kÖtÜ. 18 de 6 saydim ben. 22 DE 7 OLDU sanırım fırat 2de 0 çekti. ilkerde 2de 1 attı. 28 -22 oldu.
30-25 oldu. iker 3lük.
30-25 bitti 2. çeyrek. saydığım kadarıyla 22 serbets atışta 7 sayı bulduk. yüzde elli ile oynasak ilk yarı beranbere biterdi. serbest atışların yarısını kısaların kaçırması önemli bir nokta.En son Mustafa Önal tarafından düzenlendi; 25.09.2009, 17:48.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

11-14 öndeyiz.
Yorum