Cenk ve Jenkins oynama isteği ve hırsı yok diye kadro dışı kalmışlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
forzalazio
eurolig de dolu dizgin gidiyorlar yolları açık olsun ayrıca ülkerspor u kınıyoruz fenere 100. yıl kıyağı için
Yorum
-
sanırım efes son yıllardaki en kötü top 16 performansını sergileyecek bu sene bana öyle geliyor. ispanyadan zaferle dönmesi gerçekten çok zor. hele hiç galibiyeti yoksa ispanyada barçaya karşı zor. başarılar efesöldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCenk ve Jenkins oynama isteği ve hırsı yok diye kadro dışı kalmışlarHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
EFES'LE ÜZÜLDÜK..
Euro League Top 16'da F Grubu'nda yer alan Efes Pilsen, üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı.. İspanya'nın güçlü takımlarından Barcelona'ya konuk olan temsilcimiz, büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 82-73'lük skorla kaybetti ve gruptan çıkma şansını zora soktu..-WINTERTHUR BARCELONA: 82 - EFES PİLSEN: 73
Salon: Palau Blaugrana
Hakemler: Lazaros Voreadis xx (Yunanistan), Luigi Lomanica xx (İtalya), Sinisa Herceg xx (Hırvatistan)
Winterthur Barcelona: Navarro xxx 24, Basile xx 9, Lakovic xxx 15, Trias xxx 10, Marconato xx 2, Vazquez xx 10, Kakiouzis xx 7, Ukic x, Grimau xx 5, De La Fuente x
Efes Pilsen: Cüneyt xx 15, Nicholas xx 16, Mustafa x, Prkacin xx 10, Haislip xxx 18, Granger xx 6, Ermal x, Can xx 6, Kerem x 2
1. periyot: 17-20
Devre: 37-30 (Winterthur Barcelona lehine)
3. periyot: 59-59
5 faulle çıkan: 38.36 Prkacin (Efes Pilsen)
Karşılaşmanın ilk periyotu karşılıklı basketlerle başladı. Winterthur Barcelona, dış atışlardan Basile ile Efes Pilsen ise Cüneyt ile sayılar üretti. Son saniyelere 17-17 berabere girilirken, Efes Pilsen, Can'ın son saniyede attığı 3 sayılık basketle ilk periyotu 20-17 önde kapadı.
İkinci yarının başında 7-2'lik bir seri yakalayan ev sahibi ekip, pota altında Trias ve Vazquez'i kullanarak etkili oldu. Efes Pilsen ise basit hatalar yapınca ilk yarıyı 37-30 yenik bitirdi.
Karşılaşmanın 3. periyotu, iki takımın adeta 3 sayı düellosuna sahne oldu. Efes Pilsen'de Nicholas ve Cüneyt'in basketlerine Navarro ile karşılık veren İspanyol ekibi 24. dakikayı 45-36 önde geçti. Savunmada etkili olmaya başlayan ve kaptığı topları hızlı hücumlarla sayıya çeviren Efes Pilsen, 26. dakikada farkı 4 sayıya (50-46), 27. dakika içinde de 2 sayıya (52-50) indirdi. Etkili oyununu sürdüren lacivert-beyazlılar, son saniyede Prkacin'in basketi ile 3. periyotu 59-59 berabere tamamladı.
Son periyotun başında Winterthur Barcelona, Kakiouzis'in dış atışlardan üst üste bulduğu basketlerle 64-59 üstünlük sağladı. Toparlanan Efes Pilsen, 36. dakika içinde Nicholas'ın 3 sayılık basketi, ardından serbest atıştan kazandırdığı sayıyla 68-67 öne geçti. Ancak Efes Pilsen hücumlardan boş dönmeye başlayınca, ev sahibi ekip dış atışlardan basketler bularak, bitime 2 dakika kala 73-68'lik üstünlük kurdu.
Lacivert-beyazlılar, rakibinin dış atışlardan bulduğu sayılara bir türlü engel olamayınca, son 45 saniyeye 80-73 geride girdi. Kalan sürede sayı üretemeyen lacivert-beyazlılar, sahadan 82-73 yenik ayrıldı.En son hayat61 tarafından düzenlendi; 02.03.2007, 00:19.“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-
Prokom'a yenildiğinde iş bitmişti bence inançlarını ve heveslerini yitirdiler çünkü,o maçı alsaydık dün Barca yı yenebilirdik diye düşünüyorum.bu sene iş işten geçmiştir arkadaşlar fazla hayal kurmaya gerek yok kalan maçlar formaliteden öteye gidemez maalesef.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Evet, maçı izledim şöyle güzelcene...Bir kere ilk iki maçtan daha çok kazanma azmi ile sahaya çıkılmış.Oyuncular üzerlerindeki formanın Efes Pilsen forması olduğunu nihayet anlamışlar.Niye maçı kazanamadık sorusunun üç cevabı var aslında Basile, Lakoviç ve Navarro. Bu arkadaşlar yıldız nasıl olunur kritik anlarda şutlar nasıl sokulur bunun dersini çok güzel verdiler. Tabi karşılarında EL'nin genç,çok deneyimsiz ama umut vaadeden oyuncusu Fikret Can Akın vardı. Peki bizim EL sayı kralı olarak aldığımız Andrew Nicholas nerdeydi.Başa baş girilen son peryotda 3sayı+faul dışında hiç bir varlık gösteremeyen arkadaşımıza basketbol acemisi arkadaşlarımız kızabilirler.Ama ben öyle yapmayacağım.Ona her top geldiğinde 2 li hatta 3 lü sıkıştırma yaptıran Ivanovici kutluyorum salak olmadığı için. Çünkü pota altına inen her topta Prkaçin ve 3 lü çetesi o kadar beceriksizlik o kadar akıl almaz hatalar yaptılarki bu savunma şekli başarıya ulaştı. Efes Pilsen'in 1 ve 5 numara problemleri bu maçta 1-Savunma ve 5-Hucum olarak vucud bulunca yenilgi kaçınılmaz oldu.Aslında çeyrek finale kalamayacağımızı da biliyorduk.Ama bu dersler önümüzdeki yıl için bize faydalı olabilir diye düşünüyorum.Tabi anlayana...
Yorum
-
Maci izlemedim. Sadece Euroleague.net`den ara ara takip ettim. Galiba 36. dakikaydi, Efes 68-67 ondeydi ama maci kazanacagina dair umidim yoktu. Nitekim de yanilmadim, alistik bu tur yenilgilere cunku. Maca tekrar dondugumde skor Barca lehine 78-73 olmustu bile. Ondan sonra da Efes sayi atamadi zaten.
Diger taraftan eksik kadrosuyla Efes, Barcelona`nin sahasinda son dakikalara basabas girebiliyorsa kotu oynamis olamaz. Lakin, Yeni Efes`i Eski Efes`ten ayiran en bariz ozelliklerden biri olan son bolum konsantrasyonu ve becerisindeki yetersizlik burada da devreye girip bir maglubiyete daha sebep oldu.
Acikcasi bekledigimiz bir yenilgiydi fakat yenilginin bu sekilde gelmesi biraz uzucu oluyor."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
forzalazio
maçı sky türk ten izledim güzel oynamasına rağmen Efes pilsen barçanın 3 lüklerinin hepsinin girmesiyle yenildik sağlık olsun Türkiyede rövanşı alırız
Yorum
-
maçı izledim Efes Pilsen bi ara çok iyi üçlük attı fakat iyi savunma yapamadığından her seferinde de üçlük yedi eğer iyi savunma yapmış olsaydı orada 6 sayılık farkı kapatabilirdi hatta öne bile geçebilirdi daha sonra 1 sayıyla öne geçti o sırada iyi oynuyordu bence Kerem'in kaçırdıkları yüzünden maç orada döndü.Bu arada Navarro ilk yarıda çok az sayı attı ikinci yarı genellikle üçlük attı ve skoru etkiledi-1461 TRABZON-
Yorum
-
''Kötü oynamadık ama kaybettik..''
Efes Pilsen Basketbol Takımının antrenörü Oktay Mahmuti, ''Barcelona'ya yenildik ama kötü bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünmüyorum'' dedi..
Mahmuti, ULEB Avrupa Ligi (F) Grubu 3. maçında dün İspanya'nın Winterthur Barcelona takımına yenildikleri karşılaşmanın çok zorlu geçtiğini ifade ederek, ''Sonuçtaki fark, oyunun gerçek yansıması değil. Kötü oynamadık. Daha iyi savunma yapabileceğimizi düşünüyorum. Oynadığımız takım, Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip. Oyundan ve ortaya konulan mücadeleden dolayı kimseyi suçlayamam. Oyuncularım iyi mücadele etti'' diye konuştu.
''ARTIK TUR ŞANSI ELİMİZDE DEĞİL''
Mahmuti, grupta tur şanslarını zora soktuklarını ifade ederek, artık her şeyin kendi ellerinde olmadığını ifade etti.
Panathinaikos ve Winterthur Barcelona ile İstanbul'da oynayacaklarını hatırlatan Mahmuti, ''O maçları kazanmak da yetmiyor. Diğer takımların aralarında oynadığı maçlar da bizim gruptan çıkmamızı etkiliyor. İşler kolay değil. Avrupa Ligi'ndeki şansımız sadece bize bağlı değil'' dedi.
Mahmuti, daha önce kadro dışı bırakılan ve Winterthur Barcelona maçında forma giyemeyen Cenk ve Jenkins ile ilgili bir soruya, ''Burada isimler önemli değil, önemli olan takımdır. Bu düzen içinde herkese kapımız açık, ama bu düzen içinde. Şahıslar değil, düzen önemli'' diye yanıt verdi.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Efes, Jenkins'i gönderdi
Efes Pilsen Basketbol Takımı, ABD'li oyuncusu Horace Jenkins'i gönderdi. Genel menajer Engin Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce kadro dışı bırakılan Jenkins ile karşılıklı olarak sözleşmelerini fesh ettiklerini belirterek, yaşanan sıkıntılardan dolayı yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.
Özerhun, Jenkins'in yerine kadrolarına bir takviye planlamadıklarını da sözlerine ekledi.
Superspor-1461 TRABZON-
Yorum
Yorum